reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Dzień doberek:-)
W końcu moge coś kliknąć,bo Karolinka poszła spać-oby spała jak najdłuzej,bo ja mam troszke roboty.
Mój wczoraj wrocił z 2 dniowej akcji na powodzi i jutro znowu jedzie-masakra co się tam dzieje..:-(
I najgorsze jest to,ze ten zakichany deszcz wciąż pada

no faktycznie pada :-( u nas leje nieprzerwanie od czwartku chyba ... już strasznie długo :-(

Buziaki dla 6 miesięcznej Marysi od Martuśki, i naszych 5 miesieczniaków: Julek od Daffi i Kali, Igorka od Wiki i Gabrysi od Elizki:-D
He he musiałam sobie to na kartce napisać bo tak oblegany jest ten dzień;-)

MEA,AGA jak tam u was sprawy sie maja?Widze ze u was tez sie zaczyna,mam nadzieje ze wody w domu nie macie...O dziwo i u mnie w piwnicy sie pojawila:szok::szok::szok:
Kopciuszku u nas nie jest źle bo nie ma wielkiej rzeki..
ale ziemniaki na polu pływaję:no: ciotka jest załamana

Pauluś super że już wróciliście..a katarkiem sie nie przejmuj..

Podobno ma tak padać do czerwca-oby się mylili,bo ja mam już serdecznie dość siedzenia w domu-dzieci marudne:-(,ja nie moge sobie miejsca znaleść

zytałaś 5 część?

Dzięki kochana :) Ja też czytałam sagę całą :) A czytałaś 5 część? można w pdf ściągnąć, ale jeszcze nie w całości ;-)
nie jeszcze nie czytałam narazie przeczytałam 1 w 3 dni tak mnie wciągła w polsce mam 2 może szwagierka mi przysle a od męża dostane teraz 3 ale musze poszperac za tą 5cz.

Hehe...myję się!
ja też się myję:-D

Dziekujemy za zyczonka i rowniez zyczymy wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow i solenizantek:)

Mam pytanie odnosnie otwierania okna przy dziecku. U nas w salonie jest bardzo goraco, chodzi duzo sprzetow i akwarium i jest duzo cieplej niz w innych pokojach a wlasnie tu caly dzien spedzamy. Kolezanka nastraszyla mnie ze przy malym dziecku nie mozna otwierac okna... czy to prawda? bo jesli tak to ja nie wiem jak wytrzymamy latem w tym pokoju!

reklama
Do góry