Pauluś89
Grudzień 2009
Daffi to jakiej pomocy z soczewkami potrzebujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień doberek:-)
W końcu moge coś kliknąć,bo Karolinka poszła spać-oby spała jak najdłuzej,bo ja mam troszke roboty.
Mój wczoraj wrocił z 2 dniowej akcji na powodzi i jutro znowu jedzie-masakra co się tam dzieje..:-(
I najgorsze jest to,ze ten zakichany deszcz wciąż pada
Kopciuszku u nas nie jest źle bo nie ma wielkiej rzeki..MEA,AGA jak tam u was sprawy sie maja?Widze ze u was tez sie zaczyna,mam nadzieje ze wody w domu nie macie...O dziwo i u mnie w piwnicy sie pojawila
ja też się myjęzytałaś 5 część?
Dzięki kochana Ja też czytałam sagę całą A czytałaś 5 część? można w pdf ściągnąć, ale jeszcze nie w całości ;-)
nie jeszcze nie czytałam narazie przeczytałam 1 w 3 dni tak mnie wciągła w polsce mam 2 może szwagierka mi przysle a od męża dostane teraz 3 ale musze poszperac za tą 5cz.
Hehe...myję się!
Daffi to jakiej pomocy z soczewkami potrzebujesz