reklama
karnitynka1982
Fanka BB :)
Paulus super ze juz w domku jestescie ciesze sie bardzo ale ulga co nie ma jak w domku kurcze docenia sie to jak sie w szpitalu jest ale daliscie rade!!
Pauluś89
Grudzień 2009
O taaak,na codzień to się nie docenia jak super jest być w domu
A miałam pytać skończyłaś sagę zmierzchu?? Ja już dawno i załuję, że to już koniec....
A miałam pytać skończyłaś sagę zmierzchu?? Ja już dawno i załuję, że to już koniec....
karnitynka1982
NO kochana ja tez juz dawno i tez zalowalam ze juz nie bede mogla czytac dalej co z nimi ehheeO taaak,na codzień to się nie docenia jak super jest być w domu
Pauluś89
Grudzień 2009
o żesz ku*wa!!!!!!! Aleks dostał katarek!
Odciągam fridą i gile idą. Mam nadzieję, że to nic takiego
Ostatnia edycja:
karnitynka1982
Spokojnie Paulus moj ostatnio tez mial i kaszelek i obylo sie bez infekcji powaznej tylko frida syropek a w sob tez dostal katarku juz mialam stresa odciagalam i sam zniknal kupilam witaminke c i mu daje 6 kropelek dziennie bo taka pogoda dzis mu jeszcze dam .o żesz ku*wa!!!!!!! Aleks dostał katarek!
karnitynka1982
Mamy ktore doswiadczyly szpitala ( a my sie zaliczamy do nich ) pozniej ze strachu przed powrotem tam maja stresa i ciemne wizje nawet jak katarek sie pojawi ja to az sie pocilam jak maly kaszlnal a on czesto kaszle jak mu slina wleci albo herbatka takie serie po 3 odkaszlniecia i codziennie tak ma no ale zrozumialam ze tak nie mozna ze dziecko tak jak dorosly nieraz bedzie przeziebione i trzeba to przetrwac sa inne dzieci powaznie chore rodzice spedzaja tyle czasu w szpitalach daja rade podziwiam tych ludzi i staram sie teraz cieszyc dniem i maluchem a nie ciagle wypatrywac jakichs choobsk glowa do gory na pewno przejdzie!!!!
o żesz ku*wa!!!!!!! Aleks dostał katarek!
oby to nie choróbsko! zdróweczka!
reklama
Cześć Kobietki u nas też leje a ja muszę wyjść na pocztę, a tak mi się nie chce czekam właśnie na mamę żeby małego nie wlec ze sobą. Mały z powrotem zaczął sam zasypiać właśnie drzemie na kanapie to mam chwilkę żeby zajrzeć i poczytać co u was. Pauluś super że już wróciliście.