Purchawka
Mama Lolka :-)
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kala ja mam otwarte okno i nic się nie dzieje-tylko trzeba uważać na przeciąg
luuuzna niestety jest strażakiem i czasami mam jego pracy serdecznie dość ale on to lubi;-)
no nie mów
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów!
eh nigdy nie wiadomo kiedy będzie potrzebny...taka praca 24 na dobę.
Też słyszałam ;/;/
Jeszcze teraz mu zmienili godziny słuzby-przedtem pracował 24h,48 wolne,a teraz 24h słuzby i 24 wolne-rewelacja:-(
Ale nie wiesz jak zakładać czy coja mam bez mocy tylko kolorowe!
Przyłączamy sie do zyczeń- Buziaki dla Solenizantów:-)Buziaki dla 6 miesięcznej Marysi od Martuśki, i naszych 5 miesieczniaków: Julek od Daffi i Kali, Igorka od Wiki i Gabrysi od Elizki
kurna kiepska sytuacja jest tez w krakowie szfagierka od niedzieli jest bez pradu, nie moga korzystac z toalet bo szambo im zalalo i cala piwnica plywa !! a to nie taka zwykla piwnica tylko tam jest taki klub zrobiony, komplet wypoczynkowy w skorze, stol bilardowy itd ... wszystko poszlo sie pasc ... no i nie wiadomo czy ich nie beda ewakuowac bo sytuacja si epogarsza a fala kulminacyjna dopiero ma nadejsc !!
kurna kiepska sytuacja jest tez w krakowie szfagierka od niedzieli jest bez pradu, nie moga korzystac z toalet bo szambo im zalalo i cala piwnica plywa !! a to nie taka zwykla piwnica tylko tam jest taki klub zrobiony, komplet wypoczynkowy w skorze, stol bilardowy itd ... wszystko poszlo sie pasc ... no i nie wiadomo czy ich nie beda ewakuowac bo sytuacja si epogarsza a fala kulminacyjna dopiero ma nadejsc !!