reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Kala ja mam otwarte okno i nic się nie dzieje-tylko trzeba uważać na przeciąg
luuuzna niestety jest strażakiem i czasami mam jego pracy serdecznie dość ale on to lubi;-)

eh nigdy nie wiadomo kiedy będzie potrzebny...taka praca 24 na dobę.

no nie mów
a010.gif
a010.gif

Też słyszałam ;/;/

kurna kiepska sytuacja jest tez w krakowie szfagierka od niedzieli jest bez pradu, nie moga korzystac z toalet bo szambo im zalalo i cala piwnica plywa !! a to nie taka zwykla piwnica tylko tam jest taki klub zrobiony, komplet wypoczynkowy w skorze, stol bilardowy itd ... wszystko poszlo sie pasc ... no i nie wiadomo czy ich nie beda ewakuowac bo sytuacja si epogarsza a fala kulminacyjna dopiero ma nadejsc !!

kurna kiepska sytuacja jest tez w krakowie szfagierka od niedzieli jest bez pradu, nie moga korzystac z toalet bo szambo im zalalo i cala piwnica plywa !! a to nie taka zwykla piwnica tylko tam jest taki klub zrobiony, komplet wypoczynkowy w skorze, stol bilardowy itd ... wszystko poszlo sie pasc ... no i nie wiadomo czy ich nie beda ewakuowac bo sytuacja si epogarsza a fala kulminacyjna dopiero ma nadejsc !!

U mnie jest podobnie:tak:w piwnicy pojawila sie woda i w szambie tez pelno:tak:

reklama

boziuu biedni ludzie! jak ja wspolczuje im! dla mnie te powodzie to zawsze sa koszmarem! wielu ludzi traci caly dorobek swojego zycia! to na co pracowali ciezko w 5 minut natura im zabiera! 3mam kciuki oby sie polepszylo!

Do góry