reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dzień doberek:-)
W końcu moge coś kliknąć,bo Karolinka poszła spać-oby spała jak najdłuzej,bo ja mam troszke roboty.
Mój wczoraj wrocił z 2 dniowej akcji na powodzi i jutro znowu jedzie-masakra co się tam dzieje..:-(
I najgorsze jest to,ze ten zakichany deszcz wciąż pada

no faktycznie pada :-( u nas leje nieprzerwanie od czwartku chyba ... już strasznie długo :-(

Buziaki dla 6 miesięcznej Marysi od Martuśki, i naszych 5 miesieczniaków: Julek od Daffi i Kali, Igorka od Wiki i Gabrysi od Elizki:-D
He he musiałam sobie to na kartce napisać bo tak oblegany jest ten dzień;-)

MEA,AGA jak tam u was sprawy sie maja?Widze ze u was tez sie zaczyna,mam nadzieje ze wody w domu nie macie...O dziwo i u mnie w piwnicy sie pojawila:szok::szok::szok:
Kopciuszku u nas nie jest źle bo nie ma wielkiej rzeki..
ale ziemniaki na polu pływaję:no: ciotka jest załamana

Pauluś super że już wróciliście..a katarkiem sie nie przejmuj..

Podobno ma tak padać do czerwca-oby się mylili,bo ja mam już serdecznie dość siedzenia w domu-dzieci marudne:-(,ja nie moge sobie miejsca znaleść

zytałaś 5 część?

Dzięki kochana :) Ja też czytałam sagę całą :) A czytałaś 5 część? można w pdf ściągnąć, ale jeszcze nie w całości ;-)
nie jeszcze nie czytałam narazie przeczytałam 1 w 3 dni tak mnie wciągła w polsce mam 2 może szwagierka mi przysle a od męża dostane teraz 3 ale musze poszperac za tą 5cz.

Hehe...myję się!
ja też się myję:-D

Dziekujemy za zyczonka i rowniez zyczymy wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow i solenizantek:)

Mam pytanie odnosnie otwierania okna przy dziecku. U nas w salonie jest bardzo goraco, chodzi duzo sprzetow i akwarium i jest duzo cieplej niz w innych pokojach a wlasnie tu caly dzien spedzamy. Kolezanka nastraszyla mnie ze przy malym dziecku nie mozna otwierac okna... czy to prawda? bo jesli tak to ja nie wiem jak wytrzymamy latem w tym pokoju!

reklama
Do góry