reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

kasiuch zgrabna bestia z ciebie !! fajne zestawienie :) mi sie podoba :)

hehe akcja powodz rozwinela sie na calego ... najpierw moj mariusz do pracy nie dojechal /jak sie potem okazalo nie dojechalo okolo 80% oddzialu !!! bo zalane jest jastrzebie /szeroka plywa kompletnie - info dla agi/ i wodzislaw z okolicznymi gminami ... 2 szkoly juz zamkniete /bo dzieci nie sa w stanie dojechac !!/ a czesi spuscili zbiornik retencyjny wiec bedzie tylko gorzej !!

a tu zdjecia od strazakow ...
http://picasaweb.google.pl/osp.zawada/OlzaMost#5472176035887145010

Ostatnia edycja:
reklama
hehe akcja powodz rozwinela sie na calego ... najpierw moj mariusz do pracy nie dojechal /jak sie potem okazalo nie dojechalo okolo 80% oddzialu !!! bo zalane jest jastrzebie /szeroka plywa kompletnie - info dla agi/ i wodzislaw z okolicznymi gminami ... 2 szkoly juz zamkniete /bo dzieci nie sa w stanie dojechac !!/ a czesi spuscili zbiornik retencyjny wiec bedzie tylko gorzej !!

a tu zdjecia od strazakow ...
Picasa Web Albums - OSP - Zawada - Olza most
te rozlewiska to rzeka olza ktora na codzien miewa do 20 - 30m szerokosci ... tak na oko ...

zdalam sobie dzis sprawe ze chwilami was zaniedbuje...wiem ze czasem znikam na dluzej... mam troszke spraw do uporzadkowania.. a teraz dodatkowo jeszcze jadna sprawa zawraca mi glowe...moj maz nie pozwala bym sie nudzila... wiecie o mojej klotni... ale to co mi powiedzial a wlasciwie zaproponowal wczoraj mnie powalilo... jednak nie chce [pisac o tym dla ogolu...dla mnie samej jest to troszke krepujace i bylabym w stanie powiedziec ze mnie tym obrazil i ponizyl... a juz na pewno dal wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele do myslenia

Jeju dziewczyny ale sie u was tam na slasku dzieje:-(kurcze nie ciekawie to wszystko wyglada:-(oby jak najszybciej sie te deszcze skonczyly:tak:

chwila oddechu a tyle radosci, tez musze sie gdzies wyrwac...niedlugo rocznica # roku) z K. wiec sie gdzies wybierzemy:)

dziewczyny zmienilam koncepcje ubioru na chrzciny , powiedzcie jak Wam sie to zestawienie podoba?:sorry2:

Bardzo ładnie:tak:

reklama
Do góry