reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Kurcze nie wiem czy kogos to zainteresuje, ale i tak napisze!!!
Poszlam dzis sobie na solarium:) piewszy raz od czasu sprzed ciazy i musze powiedziec ze czuje sie bardzo dobrze:) oczywiscie jeszcze nic nie widac ale sam fakt zrobienia czegos dla siebie cieszy:) 8 minut a tyle radochy:D Oczywiscie caly karnet wykupilam i jutro albo pojutrze ide znowu a w weekend sobie wloski zafarbuje!!!
i bardzo dobrze ja też się wybieram już od kilku tyg. i jakoś dojśc nie mogę ale dziś posiedziałam troszkę na dworku i troszkę nosek mam czerwony
jutro jak będzie ładnie to też sobie posidzę i popracuję nad swoją opalenizną

reklama
Kurcze nie wiem czy kogos to zainteresuje, ale i tak napisze!!!
Poszlam dzis sobie na solarium:) piewszy raz od czasu sprzed ciazy i musze powiedziec ze czuje sie bardzo dobrze:) oczywiscie jeszcze nic nie widac ale sam fakt zrobienia czegos dla siebie cieszy:) 8 minut a tyle radochy:D Oczywiscie caly karnet wykupilam i jutro albo pojutrze ide znowu a w weekend sobie wloski zafarbuje!!!

Ja już byłam kilka razy u fryzjera, bo strasznie szybko włosy mi rosną:-),też palnuje solarium i może jeszcze jakieś zabiegi przed powrotem do pracy. Trzeba sobie jakoś podnieść samoocene i humor, bo jak patrze na mój brzuch to płakać się chce:wściekła/y:Niestety brak sił na jakieś intensywne ćwiczenia:no:

Ja już byłam kilka razy u fryzjera, bo strasznie szybko włosy mi rosną:-),też palnuje solarium i może jeszcze jakieś zabiegi przed powrotem do pracy. Trzeba sobie jakoś podnieść samoocene i humor, bo jak patrze na mój brzuch to płakać się chce:wściekła/y:Niestety brak sił na jakieś intensywne ćwiczenia:no:
kochana czy ty z tego Konina w Wielkopolsce w sumie to nie wiem czy jest jeszcze inny) bo ja też z Konina:-)

Dziewczyny ile wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja ostatnio ma 3 drzemki po 30 minut, niekiedy po 40-45. Ale i tak nieźle jak na nią, bo kiedyś spała pół godziny za cały dzień!

Moj ma tez takie drzemki:tak:no chyba ze jest ciepelko i idziemy do wozka to spi wiecej:tak:najdluzsza nasz drzemka to 3 godziny ale to nie zawsze:no:
:ninja2: Hmmm ...

Hello! Jam tu powróciła! :ninja2:: )

Witamy:-)

Dziewczyny ile wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja ostatnio ma 3 drzemki po 30 minut, niekiedy po 40-45. Ale i tak nieźle jak na nią, bo kiedyś spała pół godziny za cały dzień!

moja Bźdzągwa nawet 5godzin dziennie...4 to minimum :tak: najczęściej pod rząd :tak: ...zdarza się w 2 ratach :tak:

U nas są raczej dwie drzemki ok. 10 lub 11 (1,5 godziny lub jak jest spacer to nawet 2 lub 2,5 h) a ptoem o 16 ( 30 minut a jak jest spacer to godzina lub 1,5h).

reklama
Dzięki za wszystkie odpowiedzi w kwestii drzemek dziennych :-).
My mamy ok 10.30 potem 14:00 i potem 17:00- spanie nocne ok. 20:00. Widzę, że wasze dzieciaczki różnie- jak to u dzieci ;-).

Do góry