Dobra hahaha przyznać się która unika wody
reklama
patrzcie co się u mnie dzieje...
to ostatnie zdjęcie to... stadion, który teraz bardziej przypomina basen...
o masakra! u mnie mi to nie grozi.. raczej cudu trzeba by Obra wylała!
wspolczuje kochana.. a powiedz mi.. tak spojrzalam na zdj w galerii jest cudowne ale juz to napisalam.. uzywasz soczewek???
Ojej
Myslicie, ze to prawda? bo jesli tak to naprwade tragedia.
patrzcie co się u mnie dzieje...
to ostatnie zdjęcie to... stadion, który teraz bardziej przypomina basen...
o kurde!
straszne wspolczuje wam bo takie zalewanie to mase strat przynosi i stresow
Ojej
Myslicie, ze to prawda? bo jesli tak to naprwade tragedia.
wiesz co.. poczytalam komentarze do artykulu i 1 bardzo mnie zainteresowal..wkleje ten komentarz
Prawda jest taka, że zapytane kobiety
od razu odpowiadają, że nie używają dezodorantów, ponieważ boją się wszędobylskich wciskaczy różnych produktów. Taka nagabywana kobietka zapytana czy używa dezodorantu od razu kojarzy - pewnie coś mi chcą sprzedać - więc odpowiada nie używam, nie kąpię się. A ten lęk pochodzi z niedawnej "epoki akwizytorów", co to człowiek nie mógł spokojnie przejść 100 metrów, żeby się nie nadziać na takiego "aktywistę". I w ten sposób powstają bzdurne sondy. Panowie Dziennikarze, także z radiowej Trójki, zupełnie zapomnieliście, że macie do czynienia z inteligentnym społeczeństwem.
wiesz co.. poczytalam komentarze do artykulu i 1 bardzo mnie zainteresowal..wkleje ten komentarz
Prawda jest taka, że zapytane kobiety
od razu odpowiadają, że nie używają dezodorantów, ponieważ boją się wszędobylskich wciskaczy różnych produktów. Taka nagabywana kobietka zapytana czy używa dezodorantu od razu kojarzy - pewnie coś mi chcą sprzedać - więc odpowiada nie używam, nie kąpię się. A ten lęk pochodzi z niedawnej "epoki akwizytorów", co to człowiek nie mógł spokojnie przejść 100 metrów, żeby się nie nadziać na takiego "aktywistę". I w ten sposób powstają bzdurne sondy. Panowie Dziennikarze, także z radiowej Trójki, zupełnie zapomnieliście, że macie do czynienia z inteligentnym społeczeństwem.
No tak to troche wyjasnia
luuuzna
Mama Alanka
zytałaś 5 część?i bardzo dobrze!!! warto robić coś dla siebie ja na solarium nigdy nie byłam, ale u fryzjera już raz od porodu i niedługo idę znów, żeby na urodzinach jakoś wyglądać
warto sie odprężyć i oderwać czasami od domu ;-)
teraz będę też szukac sobie prezentu na urodziny, bo T chce, zebym sama cos wybrala - co potrzebuje...a ja nie wiem czego mi trzeba moze wY WIECIE[/QUOT
Ja mam jutro imieniny i zarzyczyłam sobie ksiązkę 3 częśc sagi zmierzch -zacmienie
pierwszy raz tak zrobiłam że po prostu powiedziałam czego chce
mąż wniebowzięty bo nie musi wymyślac i ja zadowolona bo dostane co chcę
Dzięki kochana Ja też czytałam sagę całą A czytałaś 5 część? można w pdf ściągnąć, ale jeszcze nie w całości ;-)
Hehe...myję się!
reklama
Kurcze nie wiem czy kogos to zainteresuje, ale i tak napisze!!!
Poszlam dzis sobie na solarium piewszy raz od czasu sprzed ciazy i musze powiedziec ze czuje sie bardzo dobrze oczywiscie jeszcze nic nie widac ale sam fakt zrobienia czegos dla siebie cieszy 8 minut a tyle radochy Oczywiscie caly karnet wykupilam i jutro albo pojutrze ide znowu a w weekend sobie wloski zafarbuje!!!
chwila oddechu a tyle radosci, tez musze sie gdzies wyrwac...niedlugo rocznica # roku) z K. wiec sie gdzies wybierzemy
dziewczyny zmienilam koncepcje ubioru na chrzciny , powiedzcie jak Wam sie to zestawienie podoba?
Załączniki