reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
patrzcie co się u mnie dzieje...

powodz005.jpg

powodz004.jpg

powodz002.jpg

to ostatnie zdjęcie to... stadion, który teraz bardziej przypomina basen...

patrzcie co się u mnie dzieje...

powodz005.jpg

powodz004.jpg

powodz002.jpg

to ostatnie zdjęcie to... stadion, który teraz bardziej przypomina basen...

o masakra! u mnie mi to nie grozi.. raczej cudu trzeba by Obra wylała!
wspolczuje kochana.. a powiedz mi.. tak spojrzalam na zdj w galerii jest cudowne ale juz to napisalam.. uzywasz soczewek???

Ojej:(
Myslicie, ze to prawda? bo jesli tak to naprwade tragedia.

wiesz co.. poczytalam komentarze do artykulu i 1 bardzo mnie zainteresowal..wkleje ten komentarz

Prawda jest taka, że zapytane kobiety

od razu odpowiadają, że nie używają dezodorantów, ponieważ boją się wszędobylskich wciskaczy różnych produktów. Taka nagabywana kobietka zapytana czy używa dezodorantu od razu kojarzy - pewnie coś mi chcą sprzedać - więc odpowiada nie używam, nie kąpię się. A ten lęk pochodzi z niedawnej "epoki akwizytorów", co to człowiek nie mógł spokojnie przejść 100 metrów, żeby się nie nadziać na takiego "aktywistę". I w ten sposób powstają bzdurne sondy. Panowie Dziennikarze, także z radiowej Trójki, zupełnie zapomnieliście, że macie do czynienia z inteligentnym społeczeństwem.

wiesz co.. poczytalam komentarze do artykulu i 1 bardzo mnie zainteresowal..wkleje ten komentarz

Prawda jest taka, że zapytane kobiety

od razu odpowiadają, że nie używają dezodorantów, ponieważ boją się wszędobylskich wciskaczy różnych produktów. Taka nagabywana kobietka zapytana czy używa dezodorantu od razu kojarzy - pewnie coś mi chcą sprzedać - więc odpowiada nie używam, nie kąpię się. A ten lęk pochodzi z niedawnej "epoki akwizytorów", co to człowiek nie mógł spokojnie przejść 100 metrów, żeby się nie nadziać na takiego "aktywistę". I w ten sposób powstają bzdurne sondy. Panowie Dziennikarze, także z radiowej Trójki, zupełnie zapomnieliście, że macie do czynienia z inteligentnym społeczeństwem.

No tak to troche wyjasnia:)

i bardzo dobrze!!! warto robić coś dla siebie:tak: ja na solarium nigdy nie byłam, ale u fryzjera już raz od porodu i niedługo idę znów, żeby na urodzinach jakoś wyglądać ;)
warto sie odprężyć i oderwać czasami od domu ;-)
teraz będę też szukac sobie prezentu na urodziny, bo T chce, zebym sama cos wybrala - co potrzebuje...a ja nie wiem czego mi trzeba :-D moze wY WIECIE:confused::-D:-D[/QUOT
Ja mam jutro imieniny i zarzyczyłam sobie ksiązkę 3 częśc sagi zmierzch -zacmienie
pierwszy raz tak zrobiłam że po prostu powiedziałam czego chce
mąż wniebowzięty bo nie musi wymyślac i ja zadowolona bo dostane co chcę
zytałaś 5 część?

Dzięki kochana :) Ja też czytałam sagę całą :) A czytałaś 5 część? można w pdf ściągnąć, ale jeszcze nie w całości ;-)

Hehe...myję się!

reklama
Kurcze nie wiem czy kogos to zainteresuje, ale i tak napisze!!!
Poszlam dzis sobie na solarium:) piewszy raz od czasu sprzed ciazy i musze powiedziec ze czuje sie bardzo dobrze:) oczywiscie jeszcze nic nie widac ale sam fakt zrobienia czegos dla siebie cieszy:) 8 minut a tyle radochy:D Oczywiscie caly karnet wykupilam i jutro albo pojutrze ide znowu a w weekend sobie wloski zafarbuje!!!

chwila oddechu a tyle radosci, tez musze sie gdzies wyrwac...niedlugo rocznica # roku) z K. wiec sie gdzies wybierzemy:)

dziewczyny zmienilam koncepcje ubioru na chrzciny , powiedzcie jak Wam sie to zestawienie podoba?:sorry2:

Załączniki

• P1030341.jpg
    P1030341.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 57
  • P1030343.jpg
    P1030343.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 59
Do góry