reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

hheeh jak przeczytałam Michalski to przypomnialo mi sie kilka wspanialych chwil z pewnym chlopakiem o nazwisku Michalski hehe.. Nessi ty to umiesz poprawic humor:)

O! dobrze, że chociaż miłe te wspomnienia : )
Co do nazewnictwa, to miałam już na końcu języka ''Honduras'' - stosuję zamiennie z : Minio, Misiek, Michaś, Michalski, Szogun ; )

reklama
nie dziwie sie! super ze juz zdrowa jestes! masakra iles ty sie meczyla..a na pokarmie sie to nie odbilo!? gratuluje ze udalo Ci sie to przetrwac.. rzadko kto ma tyle chorob naraz...:(

Odbiło się, ale nadal miałam karmić naturalnie więc karmiłam ... po 3 dniach pokarm wrócił mi do normy bo zaczynało brakować : )

Odbiło się, ale nadal miałam karmić naturalnie więc karmiłam ... po 3 dniach pokarm wrócił mi do normy bo zaczynało brakować : )

no to super! swietnie ze wsyzstko sie szczesliwie zakonczylo... myslalam o was jakos brakowalo was tu a co do nazewnictwa Twojego milusinskiego to Michalski jak najbardziej mi odpowiada:):) za kazdym razem gdy to przeczytam usmiech mi sie na gebie poprawi a teraz sie przyda na pewno!

U nas są drzemki o: 10 (30min-1,5h), później 2-3h spacer i drzemka ok. 30min, o 16 (30min), kąpiel o 20, spanie 21-4(5) z ok. 20-30min pit-stopem na jedzonko i później spanie do 7-8 ;-)

u nas synus wstaje koło 7, potem kima sobie ok 9 na 40 min, potem koło 12, poźniej ok 14, potem 16-17, no i ok 20 myjemy, a przed 21 juz nocne spanko;) także akurat w dzien narzekać na niego nie moge;) niestety dalej w nocy conajmniej 3 pobutki są:-(

Ale zorganizowane! hehe , u nas jednego dnia śpi 5 godzin w ciągu dnia rozłożone na mniej więcej godzinne drzemki, a innego dnia śpi tylko 30 minut w ciągu całego dnia ;))

NeSSi to super, że już zdrowa! Oby więcej się to nie powtórzyło! :)

Dziewczyny ile wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja ostatnio ma 3 drzemki po 30 minut, niekiedy po 40-45. Ale i tak nieźle jak na nią, bo kiedyś spała pół godziny za cały dzień!

Mhmm trudno policzyć, bo różnie, ale średnio 17 godzin na dobę - wiem, mam spiocha :-D

:ninja2: Hmmm ...

Hello! Jam tu powróciła! :ninja2:: )

no witaj :) dobrze, że wyzdrowiałaś :) Ale jak to szlaban??? od kogo???

hheeh jak przeczytałam Michalski to przypomnialo mi sie kilka wspanialych chwil z pewnym chlopakiem o nazwisku Michalski hehe.. Nessi ty to umiesz poprawic humor:)

Hahaha Daffi ja też :-D i też mi się przypomniał Michalski :-D Fajny chłopak :-)

Kurcze nie wiem czy kogos to zainteresuje, ale i tak napisze!!!
Poszlam dzis sobie na solarium:) piewszy raz od czasu sprzed ciazy i musze powiedziec ze czuje sie bardzo dobrze:) oczywiscie jeszcze nic nie widac ale sam fakt zrobienia czegos dla siebie cieszy:) 8 minut a tyle radochy:D Oczywiscie caly karnet wykupilam i jutro albo pojutrze ide znowu a w weekend sobie wloski zafarbuje!!!

Poszlam dzis sobie na solarium:) piewszy raz od czasu sprzed ciazy i musze powiedziec ze czuje sie bardzo dobrze:) oczywiscie jeszcze nic nie widac ale sam fakt zrobienia czegos dla siebie cieszy:) 8 minut a tyle radochy:D Oczywiscie caly karnet wykupilam i jutro albo pojutrze ide znowu a w weekend sobie wloski zafarbuje!!!

No to bedzie laska mamuśka! :)

i bardzo dobrze!!! warto robić coś dla siebie:tak: ja na solarium nigdy nie byłam, ale u fryzjera już raz od porodu i niedługo idę znów, żeby na urodzinach jakoś wyglądać ;)
warto sie odprężyć i oderwać czasami od domu ;-)
teraz będę też szukac sobie prezentu na urodziny, bo T chce, zebym sama cos wybrala - co potrzebuje...a ja nie wiem czego mi trzeba :-D moze wY WIECIE:confused::-D:-D

Witam się ..pogoda tak paskudna ,że życie ze mnie uleciało ...nic się nie chce na maxa :-(

Pochwale się,że Gabrysia już podciąga się do siadania :tak: ...i lece poczytać, co tam się wydarzyło :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
i bardzo dobrze!!! warto robić coś dla siebie:tak: ja na solarium nigdy nie byłam, ale u fryzjera już raz od porodu i niedługo idę znów, żeby na urodzinach jakoś wyglądać ;)
warto sie odprężyć i oderwać czasami od domu ;-)
teraz będę też szukac sobie prezentu na urodziny, bo T chce, zebym sama cos wybrala - co potrzebuje...a ja nie wiem czego mi trzeba :-D moze wY WIECIE:confused::-D:-D[/QUOT
Ja mam jutro imieniny i zarzyczyłam sobie ksiązkę 3 częśc sagi zmierzch -zacmienie
pierwszy raz tak zrobiłam że po prostu powiedziałam czego chce
mąż wniebowzięty bo nie musi wymyślac i ja zadowolona bo dostane co chcę

Do góry