reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Nessi cóż cię tak długo nie było? Jak tam Michaś po szczepieni?

Co do spania to Tomek ma 3 drzemki codziennie..o 9, 13 i koło 16 a potem idzie spać o 20!

Nie przychodziłam, gdyż miałam szlaban na neta ;D '' bo zupa była za słona'' ;)
Michalski po szczepieniu o dziwo dobrze :) nawet nie odczułam, że szczepiony był ... jestem też w trakcie załatwiania ( w przyzwoitym czasie ) a nie w latach świetlnych - wizyty do kardiologa : )
U Nas nic nowego, ślini się, chce siadać, zęby idą ale nie wiem które i łyżeczką pukałam - więc jeszcze daleka droga : )
Kupę tylko mi robi jedną raz na dwa dni, ale to chyba norma na cycu hmm ...

reklama
Co do spania to młody spał kiedyś po 5 godzin w ciągu dnia z przerwami, teraz po 30 minut 4 x dziennie : ) nie jest źle, ale jak przychodzi godzina 17:00 ( a kąpiemy o 19:30) to chłop jest nie do życia, marudny, że HEJ! : )

U nas są drzemki o: 10 (30min-1,5h), później 2-3h spacer i drzemka ok. 30min, o 16 (30min), kąpiel o 20, spanie 21-4(5) z ok. 20-30min pit-stopem na jedzonko i później spanie do 7-8 ;-)

Nessi cóż cię tak długo nie było? Jak tam Michaś po szczepieni?

Co do spania to Tomek ma 3 drzemki codziennie..o 9, 13 i koło 16 a potem idzie spać o 20!
u nas synus wstaje koło 7, potem kima sobie ok 9 na 40 min, potem koło 12, poźniej ok 14, potem 16-17, no i ok 20 myjemy, a przed 21 juz nocne spanko;) także akurat w dzien narzekać na niego nie moge;) niestety dalej w nocy conajmniej 3 pobutki są:-(

Nie przychodziłam, gdyż miałam szlaban na neta ;D '' bo zupa była za słona'' ;)
Michalski po szczepieniu o dziwo dobrze :) nawet nie odczułam, że szczepiony był ... jestem też w trakcie załatwiania ( w przyzwoitym czasie ) a nie w latach świetlnych - wizyty do kardiologa : )
U Nas nic nowego, ślini się, chce siadać, zęby idą ale nie wiem które i łyżeczką pukałam - więc jeszcze daleka droga : )
Kupę tylko mi robi jedną raz na dwa dni, ale to chyba norma na cycu hmm ...

hheeh jak przeczytałam Michalski to przypomnialo mi sie kilka wspanialych chwil z pewnym chlopakiem o nazwisku Michalski hehe.. Nessi ty to umiesz poprawic humor:)

reklama
Zdrowa! nawet trochę wyładniałam ;) (cholera te leki to jakieś cuda!) ...
Ale więcej już chorować nie chcę! : )

nie dziwie sie! super ze juz zdrowa jestes! masakra iles ty sie meczyla..a na pokarmie sie to nie odbilo!? gratuluje ze udalo Ci sie to przetrwac.. rzadko kto ma tyle chorob naraz...:(

Do góry