reklama
A
agula7777
Gość
Dziewczyny ile wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja ostatnio ma 3 drzemki po 30 minut, niekiedy po 40-45. Ale i tak nieźle jak na nią, bo kiedyś spała pół godziny za cały dzień!
Moja śpi bardzo różnie-czasami są to 2 drzemki po półtorej godziny a innym razem 3,4 drzemki po 15 minut

No nic,zmykam bo dziewczyny poszły spać a na mnie czeka gorąca,pachnąca kąpiel-też mi się coś należy,hihi
Miłego popołudnia Życzę
Pózniej jeszcze zaglądne o ile mój nie zajmie kompa jak wróci z pracy
Dziewczyny ile wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja ostatnio ma 3 drzemki po 30 minut, niekiedy po 40-45. Ale i tak nieźle jak na nią, bo kiedyś spała pół godziny za cały dzień!
u nas roznie.. czasem 2 razy po 2 godz.. a zcasem w ogole a niekiedy 2 razy po 15minut.....
lanjaa
Aga mama Julii
Moja dokładnie jak twoja

reklama
ola10
Fanka BB :)
wszystkim forumowym ciociom dziękujemy za życzonka
a my na tarasie Aluś przysypia w wózku a ja łapie pierwsze promienie słoneczka ach.. jak cudnie
a my na tarasie Aluś przysypia w wózku a ja łapie pierwsze promienie słoneczka ach.. jak cudnie