magda85-gdańsk
Fanka BB :)
uśpiłam mojego malucha. ja też mam dziś lenia, dobrze, że wczoraj wszystko zrobiłam, dziś tylko zamiote i porzadek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zupełnie jak ja dziecię śpi a ja chętnie bym do jego łóżeczka wskoczyła.uśpiłam mojego malucha. ja też mam dziś lenia, dobrze, że wczoraj wszystko zrobiłam, dziś tylko zamiote i porzadek
Ty jak umyjesz glowke to zakladasz malemu czapke?Ja tego nie robilam wogolea jesli juz bym robila to napewno tylko w 1 miesiacu
;-)
:
ja tylko zdazylam wejsc i napisac jaki ja mam...Daffi czytasz wątek o fotelikach? wrrr
zapewne, przeloze dzis karte do tel. K. i zobacze, bo brat ma mi przywiezc jakis tel ale on podobno jest tez do zrobienia bo cos tam nie dziala, a teraz to nie mam kasy na takie *******y...Biedny Olek :-( A to dlatego moje smsy nie dochodzą do Ciebie?
paulus a jaka przyczyna jest tych kupek?No i 4 kupa od powrotu od lekarza
Witaj Jutka :-)
Pauluś trzymam kciuki żeby wsyztsko było ok
A u nas po szczepieniu wszystko w porządku tak jak zawsze ... Nastepne mamy w połowie lipca ,bo zdecydowaliśmy się na pneumokoki jeszcze ...
no i jako mama cycowa mam śmiało wprowadzać Gabrysi juz wszystko co po 4mc