reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ty jak umyjesz glowke to zakladasz malemu czapke?:szok:Ja tego nie robilam wogole:no:a jesli juz bym robila to napewno tylko w 1 miesiacu:tak:
;-)
:

My też zakładamy czapkę po kąpieli- taką cieniutką. Podobno najwięcej ciepła ucieka przez główkę, więc na razie to praktykujemy, tym bardziej, że u nas już nie grzeją.

my założyliśmy czapę z 4 razy może..w domu kaloryfery wyłaczone już dawno, ale jest ciepło. plus mieszkania w bloku. mały czesto w samym body smiga.

Witam się i ja :) Tu jakaś dyskusja o leniu była;) ja mam lenia od trzech dni, robię tylko niezbędne minimum, a resztę odkładam na później. Jutro o 8 idziemy na pobranie krwi, mam nadzieję, że nie z główki? Bo chyba tam padnę z wrażenia...
Oby u Pauluś i Alusia było wszystko ok, trzymam kciuki i życzę zdrówka.

Daffi czytasz wątek o fotelikach? wrrr
ja tylko zdazylam wejsc i napisac jaki ja mam...

podczytalam was na szybko!
mm nadzieje ze Paulus wroci z Alusiem i wszytsko bedzie ok bo nieciekawie to wygladalo z tego co opisywala! wspolczuje!
my dzis kiepski dzien mamy! dla Julki dzis wszystko jest be! juz trae glowe..
bylam w miescie z mama samochodem i musialam nosic ja na rekach bo w foteliku bym nie dala rady! za ciezko a chwilami dlaeko trzeba bylo isc a autem nie oplacalo sie jechac bo zeby zaparkowac gdzie to graniczy z cudem!
doszedl do nas dzis baldachim. kupilam jej kamizelke no i wstawilam do komisu sukienke z chrztu! wszystko na hurrra! wreszcie sobie kupilam spodnie i bluzke.. jeszcze tylko musze znalezc jakas kurtke taka wiosenna.
ale padam na twarz pogoda taka nijaka chyba cisnienie jest niskie bo jestem mega senna!

ozesz w morde luuuzna alezlo! zdenerwowalam sie wchodzac na watek o fotelikach! no jasna ciasna co ona sobie mysli! zaraz jej odpisze!

Biedny Olek :-( A to dlatego moje smsy nie dochodzą do Ciebie?
zapewne, przeloze dzis karte do tel. K. i zobacze, bo brat ma mi przywiezc jakis tel ale on podobno jest tez do zrobienia bo cos tam nie dziala, a teraz to nie mam kasy na takie *******y...

No i 4 kupa od powrotu od lekarza:(
paulus a jaka przyczyna jest tych kupek?

Witaj Jutka :-)

Pauluś trzymam kciuki żeby wsyztsko było ok :tak:

A u nas po szczepieniu wszystko w porządku tak jak zawsze :tak:... Nastepne mamy w połowie lipca ,bo zdecydowaliśmy się na pneumokoki jeszcze ...
no i jako mama cycowa mam śmiało wprowadzać Gabrysi juz wszystko co po 4mc :tak:

ja też na pneumokoki się zdecydowałam, na szczepienie idę w przyszłym tygodniu, ale lekarka mowi, żebym juz na pneumokoki szczepiła jak skończy 6m-cy wtedy jest jedna dawka mniej.

reklama
Do góry