reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja już pojadę popołudniu a jak pojadę to nas przyjmą bo mamy skierowanie:(

Ok to poczekaj i zobacz :tak: oby skierowanie się nie przydało!!

To masz L ( _!_ ) to duże "L" to moja noga:)))))

koooooopppppppam w doooope luuuuzna do roboty !!! Ja juz sałatke jarzynowa koncze zupe koncze poodkurzalam ogarnelam ;p

Dzięki :-) Obiad zrobiony, pranie w pralce, ogarniete, łóżko pościelone itd :-D

A i wczoraj znow musialam zrobic remament w szafie Igora (jeszcze w swojej musze ;p )

I tak mi szkoda tych ciuszek co dostalam na lato ani razu nie zalozyl i juz niektore za male i te ogrodniczki ahhh jak ja lubie takie ubranko koszulka z krotkim rekawem i ogrodniczki takie chlopiece rzecz jasne jeansowe z samochodem czy cuś ;p sztos sa:D i musze mu kupic w ciuchach szukam nie ma a w komisie to ceny 16. 18 zl to ja dziekuje ;p znajde jakies tansze ;-)a jak nie to kupie upatrzylam takie w komisie za 16 zl nogawka krotka takie na lato :-)

Ja robie średnio inwentaryzację raz na tydzień ;-) I też mi szkoda oddawać te ubranka szwagierce, ale cóż nie zjem ich przecież :-D
Tak sobie rozkmnilam wlasnie ze:
Na Śniadanie jadlam polędwice z warzywami
Na obiad zupa jarzynowa
Na 2 danie salatka jarzynowa

hehehe:-D cos warzywami dzis polecialo he a to i Igorek dzis dostanie zupke jarzynowa ze swierzych warzyw;-);-);-);-)

Aluś dziś rosołku posmakuje :tak: Już zrobiony czeka aż się książę obudzi, bo dziś znów ma senny dzień przez tą pogodę;/

marta : -) a ja nie lubie piec ciast jedyne ciasto jakie pieke od czasu do czasu to :-D:-D:-D:-D uwaga uwaga : Murzynek:-D:-D:-D:sorry2::rofl2: Szybko i prosto :) Posypie sie pudrem z góry i super do kawki :)
Moj mąż lubi i osttanio piec mi sie neichcialo to sam zrobil sobie ;-)a co hehe:-)

Teraz to już chyba za dobrze n ie będzie. Mówiła, że jeśli pojedziemy to kroplówka odrazu..... W główkę nadal wbijają nie? Już wolałabym, żeby zastrzyk dostawał

Dobrze, że chociaż dużo śpi-tzn, że się regeneruje.
Która była na oddziale z dzieckiem? Ile płaciła, żeby spać tam na łóżku?

widze ze u was tez nie wesolo:-(ja bylam na oddziale i u nas sie placi 20zl za dobe, nie wiem o co dokladnie chodzi z tymi kupalami, ale my jak bylismy w szpitalu to Oli tez walil kupe za kupa i w dodatku byly rzadkie, normalnie strzelal jak z procy, przeszly dopiero tydzien po wyjsciu ze szpitala i to podobno jelitka mu sie oczyszczaly z lekow..:-(

my mamy pelno na glowie teraz jeszcze do tego wszystkiego telefon mi sie rozwalil:wściekła/y:
Takze Paulus- trzymam kciki i lacze sie wbolu....widze nie jestem sama:-(

Luuuuzna ja najpiekniejsze na 2 bobasa zostawiam hehehe a reszte sprzedaje maga paka na alle ;)

Rosołku a jaki mu dajesz :sorry2::sorry2::sorry2: ten wywar z kury zmieszany z marchewka np. czy jak bo ja bladego pojecia nie mam ....

widze ze u was tez nie wesolo:-(ja bylam na oddziale i u nas sie placi 20zl za dobe, nie wiem o co dokladnie chodzi z tymi kupalami, ale my jak bylismy w szpitalu to Oli tez walil kupe za kupa i w dodatku byly rzadkie, normalnie strzelal jak z procy, przeszly dopiero tydzien po wyjsciu ze szpitala i to podobno jelitka mu sie oczyszczaly z lekow..:-(

my mamy pelno na glowie teraz jeszcze do tego wszystkiego telefon mi sie rozwalil:wściekła/y:
Takze Paulus- trzymam kciki i lacze sie wbolu....widze nie jestem sama:-(

Biedny Olek :-( A to dlatego moje smsy nie dochodzą do Ciebie?

Luuuuzna ja najpiekniejsze na 2 bobasa zostawiam hehehe a reszte sprzedaje maga paka na alle ;)

Rosołku a jaki mu dajesz :sorry2::sorry2::sorry2: ten wywar z kury zmieszany z marchewka np. czy jak bo ja bladego pojecia nie mam ....

Dam mu trochę zupy i warzyw zmielonych z niej ;-) Ja tam mu daję, co mi się nawinie na myśl, że może zjeść ;-)

Słońce ORS - Doustny płyn nawadniający, stosuje się w dietetycznym leczeniu biegunek u niemowląt po 4. miesiącu życia. ;-)

A i ja nie mogę sprzedać, no bo szwagierka też będzie miała Chłopaka, to głupio byłoby nie dawać ciuszków ;-)
Zresztą ciuszki w naszej rodzinie wędrują jak bociany wiosną :-D
Aluś niektóre fatałaszki miał po własnym wujku :-D (młodszy brat T)
Ja zostawiłam jedno body do którego mam sentyment i jakoś nie mogę go oddać :-D

reklama
Do góry