W
wika_20
Gość
Co to jest ORS ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już pojadę popołudniu a jak pojadę to nas przyjmą bo mamy skierowanie
To masz L ( _!_ ) to duże "L" to moja noga))))
koooooopppppppam w doooope luuuuzna do roboty !!! Ja juz sałatke jarzynowa koncze zupe koncze poodkurzalam ogarnelam ;p
A i wczoraj znow musialam zrobic remament w szafie Igora (jeszcze w swojej musze ;p )
I tak mi szkoda tych ciuszek co dostalam na lato ani razu nie zalozyl i juz niektore za male i te ogrodniczki ahhh jak ja lubie takie ubranko koszulka z krotkim rekawem i ogrodniczki takie chlopiece rzecz jasne jeansowe z samochodem czy cuś ;p sztos sa i musze mu kupic w ciuchach szukam nie ma a w komisie to ceny 16. 18 zl to ja dziekuje ;p znajde jakies tansze ;-)a jak nie to kupie upatrzylam takie w komisie za 16 zl nogawka krotka takie na lato :-)
Tak sobie rozkmnilam wlasnie ze:
Na Śniadanie jadlam polędwice z warzywami
Na obiad zupa jarzynowa
Na 2 danie salatka jarzynowa
hehehe cos warzywami dzis polecialo he a to i Igorek dzis dostanie zupke jarzynowa ze swierzych warzyw;-);-);-);-)
Teraz to już chyba za dobrze n ie będzie. Mówiła, że jeśli pojedziemy to kroplówka odrazu..... W główkę nadal wbijają nie? Już wolałabym, żeby zastrzyk dostawał
Dobrze, że chociaż dużo śpi-tzn, że się regeneruje.
Która była na oddziale z dzieckiem? Ile płaciła, żeby spać tam na łóżku?
widze ze u was tez nie wesolo:-(ja bylam na oddziale i u nas sie placi 20zl za dobe, nie wiem o co dokladnie chodzi z tymi kupalami, ale my jak bylismy w szpitalu to Oli tez walil kupe za kupa i w dodatku byly rzadkie, normalnie strzelal jak z procy, przeszly dopiero tydzien po wyjsciu ze szpitala i to podobno jelitka mu sie oczyszczaly z lekow..:-(
my mamy pelno na glowie teraz jeszcze do tego wszystkiego telefon mi sie rozwalil
Takze Paulus- trzymam kciki i lacze sie wbolu....widze nie jestem sama:-(
Luuuuzna ja najpiekniejsze na 2 bobasa zostawiam hehehe a reszte sprzedaje maga paka na alle
Rosołku a jaki mu dajesz ten wywar z kury zmieszany z marchewka np. czy jak bo ja bladego pojecia nie mam ....