Pauluś89
Grudzień 2009
To już poleciałby ORS?? Lekarka mówiła, żeby poczekać. Jak jeszcze trzy kupale będą takie to do lekarza. Bo on praktycznie nie trawi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
warzywa królują u nas dzis Stas tez zaczyna probowac zupki jarzynowej, zobaczymy czy przypasuje a ja mam dzis checi tylko na słodkie juz zjadłam kawalek orzechowca dostałam od kolezanki mniam mniam rozpływa sie w ustach:-)Tak sobie rozkmnilam wlasnie ze:
Na Śniadanie jadlam polędwice z warzywami
Na obiad zupa jarzynowa
Na 2 danie salatka jarzynowa
hehehe cos warzywami dzis polecialo he a to i Igorek dzis dostanie zupke jarzynowa ze swierzych warzyw;-);-);-);-)
Wy tu powazne tematy o biegunce a ja o jarzynach
To już poleciałby ORS?? Lekarka mówiła, żeby poczekać. Jak jeszcze trzy kupale będą takie to do lekarza. Bo on praktycznie nie trawi