reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

To już poleciałby ORS?? Lekarka mówiła, żeby poczekać. Jak jeszcze trzy kupale będą takie to do lekarza. Bo on praktycznie nie trawi

reklama
Tak sobie rozkmnilam wlasnie ze:
Na Śniadanie jadlam polędwice z warzywami
Na obiad zupa jarzynowa
Na 2 danie salatka jarzynowa

hehehe:-D cos warzywami dzis polecialo he a to i Igorek dzis dostanie zupke jarzynowa ze swierzych warzyw;-);-);-);-)

Tak sobie rozkmnilam wlasnie ze:
Na Śniadanie jadlam polędwice z warzywami
Na obiad zupa jarzynowa
Na 2 danie salatka jarzynowa

hehehe:-D cos warzywami dzis polecialo he a to i Igorek dzis dostanie zupke jarzynowa ze swierzych warzyw;-);-);-);-)
warzywa królują u nas dzis Stas tez zaczyna probowac zupki jarzynowej, zobaczymy czy przypasuje a ja mam dzis checi tylko na słodkie juz zjadłam kawalek orzechowca dostałam od kolezanki mniam mniam rozpływa sie w ustach:-)

Witaj Jutka :-)

Pauluś trzymam kciuki żeby wsyztsko było ok :tak:

A u nas po szczepieniu wszystko w porządku tak jak zawsze :tak:... Nastepne mamy w połowie lipca ,bo zdecydowaliśmy się na pneumokoki jeszcze ...
no i jako mama cycowa mam śmiało wprowadzać Gabrysi juz wszystko co po 4mc :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
marta :- ) moj juz jarzynowa jakies 3 tyg wcina ;) tylko na zmiane z innymi obiadkami ;)

paulus to dobrze ze marchewka bo zestala przy biegunce to chyba dobre...

Do góry