na wychowawczy...
i sama jest kobieta
szkoda słow:-(
wiesz co a to cipa, ze tak brzydko powiem
Babska to sa gorsze niz faceci, z doswiadczenia wiem ze jak bylam w ciazy to na zajeciach z facetem to bylam wstanie sie dogadac cos zalatwic, a baby to sa takie wredne ze jak sie uprą to nic nie zdziałasz, a wydawalo by sie ze kobieta dla kobiety powinna byc bardziej wyrozumiala
Ja mysle ze jak trzeba to trzeba i nie ma co sie zastanawiac, a jesli jest mozliwsoc ze mozna nie dawac to jestem jak najbardziej za. Po pierwsze dzieci ciągle chorują, po drugie zwykle wg mnie za malo opiekunek do takiej liczby dzieci. Zanim ta pani zdazy nakarmic i przebrac wsztskie dzieci to musi zaczynac od nowa. I pewnie juz jej sie nie chce, a ze to nie jej dzieci to pewnie nie przyklada sie najbradziej, oczywiscie sa na pewno wyjatki od tego co napisalam. ale takie jest moje zdanie.Laski mam jeszcze pytanie- czy któraś będzie dawała dziecko do żłobka? Teraz albo za jakiś czas???? Co myślicie o tym?
Ale chyba mnie tez to nie ominie , bo teraz i jeszcze przez nasz szósty rok studiow z chlopakami bedzie babcia, ale potem bedziemy musieli sobie radzic juz sami, wiec nie wiem czy nam cos innego pozostanie do wyboru poza zlobkiem :/
Mój Misiu tez na Misia reaguje. A Łukaszek dzisiaj byl smieszny bo trzymalam go na kolanach i dzwonila babcia, dalam mu do ucha telefon a ona do niego gadała, Łuki japkę cieszył, ale patrzyl sie kto tyo do niego mowi, bo glos znal, ale patrzy na mnie zdziwiony bo ja nic nie mowie a on cos znajomego slyszyczy Wasze dzieciaki reagują już na swoje imiona?
Daniel jak słyszy że ktoś woła "Danuś" to momentalnie banan na dziobie i kręci główką jakby kogoś szukał.
no moi tez maja legowisko na podlodze z kocy zrobione tam maja maty i inne bajery i radocha jest, turlaja sie (znaszy sie misio sie turla, a Łuki kopieMOj tez wariuje od paru dni odstawiam stol i na dywanie ukladam mu koc na to cerate i na to wszystko przescieradlo i go tam klade wraz z zabawkami ciagle sie obraca albo bawi i zadko kiedy marudzi widze jak robi postepy i silniejszy jest z dnia na dzien praktycznie nie siedzi w hustawce ani w foteliku tylko do jedze4nia albo jak sie ide kapac i jest szczesliwy