luuuzna
Mama Alanka
Patrzac na Twojego Alusia to nalezy sie cieszyc ze Ci ich nie zabral i Tobie paznokci nie poobcinal![]()
siedzę i płaczę ze śmiechu!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrzac na Twojego Alusia to nalezy sie cieszyc ze Ci ich nie zabral i Tobie paznokci nie poobcinal![]()
Dziecko mi oszalało
zaraz uwierzę, że słuchanie czegoś w kółko w ciąży wpływa na rozwój dziecka i zapamiętuje ono melodie. Ja jestem fanką LP i teraz czego nie puszczę z ich płyty, to młody mi tu dupą wiruje, macha rączkami i podryguje na siedząco![]()
Boszeee dziewczyny ,ale u nas pogoda ! leje tak ,ze chyba w życiu czego stakiego nie widziałam...strumienie deszczu z gradem...grzmi i błyska przeokrotnie....aż się zaczełam bać![]()
Ty tez jutro na szczepienie?? to jest nas juz 3![]()
luuuzna przyznaj się, że Aluś to zaprogramowany przez Ciebie robocik!
no jest cudny :-)
oj mój też przy Gabrysi wszystko robi...i pobawić sie umie i nakarmić ,przebrać , pampersa zmienić (z kupą to jego specjalnosc) kąpie codziennie...jednyne czego nie umie to wybrać ubranka ...kiedyś tak Mała ubrał,że nie wiedziałąm czy się śmiacz czy płakać ;-)...bardzo dobrze - nie ma co sie dawac facetom.
A ja na mojeo nie mge narzekac.
On robi absolutnie wszystko przy maxiu.
Kapie go, przebiera, gada do niego.
Ma xmial na poczatku problemu z kupami wiec jak bylo w domu haslo: KUPA IDZIE to oboje stalismy nad przewijakiem, stekalismy, bilismy prawo
Wiec pampers z kupka to pikus to radocha wrecz.
Mam teraz porownanie - moj M a moj byly maz.
M robi wszystko - np jedynie sprzatac nie lubi. Co najwyzej odkurzy i kuchnie sprzatnie bo kuchnia to jego krolestwo.
Za to zajmuje sie dziecmi i to wszystkimi.
Ze starszymi chlopakami ja nic nie musze robic bo on ciagle z nimi na rowery albo na ryby albo cos ogladaja albo w cos graja albo jakies lego ukladaja. Jest wspanialym ojcem.
Poprostu zlapalam szczescie za nogi
Moj byly mimo ze byl mlody to wiecznie byl zmeczony - co ja gadam - jaki zmeczony - jego nigdy nie bylo. Byl fajnym facetem ale jako ojciec pozostawial wiele do zyczenia mimo ze ernesta kochal. Dla niego Erni to byl taki powod do dumy. Takie trofeum co to sie nim cwali mozna ale potem na polke ie odstawia i sobie tam stoi :/
zaczynam myslec ze moi rodzice i maz maja zly wplyw na moja Julciejak jestesmy w komplecie to mala krzyczy wariuje nie spi i ogolnie szalenstwo
dzis jestem sama w domu bo wyjechali na pogrzeb dziadka i julia jak aniolek je bawi sie i spi
a co do spania to myslalam ze ja mam tragedie ale widze ze nie jest az tak zle- w ciagu dnia Julia ma 3X po godzinie drzemke a potem z trudem i przy duzym bujaniu pada ok 23 i spi do 9rano
![]()