reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

OOO luuuzna juz osttanio tez pytalas a ja sobie poszlam :sorry2:
A wiec u nas raz slonce raz chmurka z Torunia do Lublina przyleci ale ogolnie cieplo wiaterek raczej przyjemny niewiem jak teraz rano byl cieplu wiatr a wczorasj u nas 23 stopnie i lublin najcieplejszym miastem ;) i tez pogoda ladna a u was? jaka tam?

reklama
A dlaczego chcialy zeby przestawila?

A jesli chodzi o moj obiad to najgorsze jest to ze mam przeswity w lodowce i sama nie wiem na co mam ochote.

dlaczego??? bo te baby sa durne... blok rodzicow ma podworko w ksztalcie prostokota.. jakies 50m na 15m... bardzo male jest tam tylko trawa nie ma piaskownicy dla dziecie ani nic.. do tej pory wszyscy korzystali z podworka wojskowego ktore bylo oddzielone od naszego tylko chodnikiem... tym starym dewotom na starosc w czachach dymilo i na anszym podworku bez zgody lokatorow posadzily dzrewka krzaczki kwiatki zywoplot i ogrodzily kraweznikiem.. na srodku wstawiajac tabliczke ZAKAZ WPROWADZANIA PSOW!!! kiedys jednej dewocie jak sie mnie czepiala powiedzialam ze tam powinno byc napsiane ZAKAZ WPROWADZANIA EMERYTOW!!
ok podrowka dzieci nie maja a wojsko wlasnie ogradza sie.. postawili juz plot zrobili bramke i podworko jest zamkniete... my nie mamy parkingu i wszyscy trzymaja samochod za blokiem... nie wielu z sasadow ma auta bodajze 4.....i teraz wojsko kazalo usunac trzepak..wiec dewoty kazaly wkopac trzepak w miejsce gdzie staly samochody..a wlasciciele samochodow kazali wkopac gdzie sa te durne krzaczki! ot i cala wojna! jedna dewota w okulach wybiegla az zapomniala chyba ze cos z biodrem ma bo pusciala sie i kulami wszystkim grozila i wyzywala od za przeproszeniem PO*******ONYCH!!!! hahahahah

OOO luuuzna juz osttanio tez pytalas a ja sobie poszlam :sorry2:
A wiec u nas raz slonce raz chmurka z Torunia do Lublina przyleci ale ogolnie cieplo wiaterek raczej przyjemny niewiem jak teraz rano byl cieplu wiatr a wczorasj u nas 23 stopnie i lublin najcieplejszym miastem ;) i tez pogoda ladna a u was? jaka tam?

u mnie dzika! raz deszcz raz brak...ale pochmurno cały czas! miałam iść na spacer, ale jutro szczepienie, to się powstrzymam...

dlaczego??? bo te baby sa durne... blok rodzicow ma podworko w ksztalcie prostokota.. jakies 50m na 15m... bardzo male jest tam tylko trawa nie ma piaskownicy dla dziecie ani nic.. do tej pory wszyscy korzystali z podworka wojskowego ktore bylo oddzielone od naszego tylko chodnikiem... tym starym dewotom na starosc w czachach dymilo i na anszym podworku bez zgody lokatorow posadzily dzrewka krzaczki kwiatki zywoplot i ogrodzily kraweznikiem.. na srodku wstawiajac tabliczke ZAKAZ WPROWADZANIA PSOW!!! kiedys jednej dewocie jak sie mnie czepiala powiedzialam ze tam powinno byc napsiane ZAKAZ WPROWADZANIA EMERYTOW!!
ok podrowka dzieci nie maja a wojsko wlasnie ogradza sie.. postawili juz plot zrobili bramke i podworko jest zamkniete... my nie mamy parkingu i wszyscy trzymaja samochod za blokiem... nie wielu z sasadow ma auta bodajze 4.....i teraz wojsko kazalo usunac trzepak..wiec dewoty kazaly wkopac trzepak w miejsce gdzie staly samochody..a wlasciciele samochodow kazali wkopac gdzie sa te durne krzaczki! ot i cala wojna! jedna dewota w okulach wybiegla az zapomniala chyba ze cos z biodrem ma bo pusciala sie i kulami wszystkim grozila i wyzywala od za przeproszeniem PO*******ONYCH!!!! hahahahah

HAHAHAHA!!!!!
ach te babcie :-D w kulach im sie na starość poprzestawiało!!!

reklama
dobry.

Majeczko słodziutka! 100 latek, dużo mleczka i coraz więcej przygód!
wojtysiowa miło Cię wreszcie widzieć!
hichotka, witamy!

Daniel śpi, odsypia noc... już dziś na niego wrzeszczałam (w myślach!!!) bo mi wstał o 4 nad ranem i mama baw się... (Daffi ciesz się, że Jula jest przynajmniej samowystarczalna :-D ). i skubaniec nie usnął! zasnął dopiero o 11! i to teściowa go uśpiła na rękach bo ja stwierdziłam że muszę się dotlenić i poszłam na spacer, po drodze zahaczając o ciucholand :-D kupiłam mu wór ciuszków i sobie jeansy.

deszcz przeszedł bokiem, pogrzmiało trochę i nadal jest strasznie duszno :baffled:

Do góry