reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

dobry.

Majeczko słodziutka! 100 latek, dużo mleczka i coraz więcej przygód!
wojtysiowa miło Cię wreszcie widzieć!
hichotka, witamy!

Daniel śpi, odsypia noc... już dziś na niego wrzeszczałam (w myślach!!!) bo mi wstał o 4 nad ranem i mama baw się... (Daffi ciesz się, że Jula jest przynajmniej samowystarczalna :-D ). i skubaniec nie usnął! zasnął dopiero o 11! i to teściowa go uśpiła na rękach bo ja stwierdziłam że muszę się dotlenić i poszłam na spacer, po drodze zahaczając o ciucholand :-D kupiłam mu wór ciuszków i sobie jeansy.

deszcz przeszedł bokiem, pogrzmiało trochę i nadal jest strasznie duszno :baffled:

A ja się kurde nie mogę na lumpy wybrać.

No i mi Alek wstał...od niedawna śpi coraz mniej...buuuu...ale nadal często chodzi spać w ciągu dnia ;-)

reklama
hej laseczki:) ja tak na chwilke:)ide do szefowej zlozyc podanie o wypoczynkowy- w koncu mam go 30 dni:) czyli do 30 czerwca a od 1 lipca wychowawczy......... z mezem dalej cisza... probowal sie przytulac ale ja jakos ochoty nie mam,.,,, jedyne co dobre to ze dzis kiedy mala wstala o przed6 i stwierdzila ze koniec spania... to on do niej wstal, zajal sie nia i dzieki temu moglam sie jeszcze poprzewracac na lozku.... i ostatecznie wstalam po 7..:)
zobaczymy co wymysli po powrocie bo dzis do 17 pracuje.... bedzie sie przymilal??????

Mój to do niedawna NIE SPAŁ w ciągu doby 4 godz około...teraz już mniej snu chyba potrzebuje...ale nocki całe przespane zawsze są ;)
To tylko pozazdrościć, bo mój w nocy też się jeszcze budzi. Najgorsze że od 5 to już właściwie takie drzemanie na 5, 10 minut, bo cały czas się przebudza.

kurcze...mój mi tak sypia od 1 miesiąca zycia i chyba mam za dobrze z nim hehe

Mojemu udało się przespać całą noc kilka razy, wcześniej w dzień spał więcej, ale od jakigoś miesiąca śpi właśnie tak. Przyzwyczaiłam się;) chociaż fajnie by było gdyby tak spał od 20 do 7...
Idę się z nim pobawić, bo już mu się nudzi samemu;)

Hej wszystkim:)
Mam nadzieje ze wszystkie mamusie i dzieciaczki zdrowe:)
U nas jest taka nedzna pogoda ze pol dnia minelo a ja jestem strasznie zmeczona i padnieta i jak normalnie nie pije kawy(bo nie lubie) to chyba dzis sobie zrobie.
Co do spania ... to u nas w nocy nie jest najgorzej bo Julka o 19 juz chodzi spac i spi do 5 rano ma w tym czasie tylko kilka marudzen o smoka, ale nawet przy tym oczu nie otwiera. Niestety o tej 5 jest juz pobudka i nie ma mowy o pojsciu spac. Jest butla i zabawa i tu wchodzi nasz schemat dnia czyli po spaniu 2,5-3h zabawy, cwiczen itd i drzemka(zazwyczaj miedzy 30-90min) i tym sposobem mamy kazdego dnia 3 drzemki:) W miare trzymamy stale pory karmien i spania co pasuje mi jak i Julci:)

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki:)

kurcze zgubiłam gdzieś nożyczki do obcinania paznokci Alusia i mu obcięłam zwykłymi małymi nożyczkami - jaką miał radochę :szok:

reklama
Do góry