reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witajcie kochane najdrozsze utesknione!!
czytam was od godziny, mala zasnela na chwilke a ja w koncu mam czas zeby cokolwiek napisac.
U mnie spraw zatrzesienie - mala ma dwa okupione bolem zebole i rosna kolejne dwa wiec tone w jej lzach i zielonych kupach.
Ale nie moge na nia narzekac - siedzi juz sama od jakiegos czasu, je lyzeczka az jej sie uszy trzesa wszystko co jej podsune lacznie z glutenem i odpukac puki co zadnych problemow z zoladkiem przez to nie ma, robi cacy , robi papa raczka obraca sie o 360 stopni , gada i gada a jak- z trudem niestety- zasypia to jak jej nie spiewany spiewa sobie sama;).
Ja jeszcze lecze spojenie, do tego niedawno ledwo co z zyciem uszlam bylam w szpitalu bo mi sie zator w plucu zrobil i teraz musze sie oszczedzac.
No ale nie ma jak bo otwieram SPA i mnostwo lazenia i zalatwien przez to jest-chce malej zapewnic przyszlosc ale to duzo kosztuje nie tylko finansowo i do tego strach czy sie zwoci...
Tesciowa pomaga mi jak moze nad opieka nad nami takze odpada mi gotowanie i sprzatanie.
A z mezem ...
hmm rozumiem cie EMWU dziecko jak trofeum- ostatnio coraz mniej jest pieknych dni tylko wielki dół zamiast pomoc to jeszcze przeszkadza wiecznie niezadowolony i wrzeszczacy ehh dobrze ze mam wsparcie w tesciach bo bym juz dawno go odstawila.
.TAKZE JESZCZE RAZ KOCHANE WITAJCIE I MAM NADZIEJE ZE W NATLOKU MOICH SPRAW UDA MI SIE COS TU OD CZASU DO CZASU NAPISAC ALBO CHOCIAZ WAS PODCZYTAC:*

hej kochana!
już myślałam, że zapomniałaś o nas!dobrze, ze tescie Ci pomagaja chociaz...kurcze ile zęboli ma malutka! :szok: Spa otwierasz? zwalimy Ci się na relaksujacy dzien zostawiajac pociechy z ojcami :-D oby Ci sie udało :-)

reklama
witaj Wojtysiowa
Dobrze ,ze juz z Toba dobrze.
Gratuluje postepow malenstwa

wiecej sie nie rozpisuje.
Spadam z domu bo Max jest tak marudny ze nie wytrzymam. Idziemy gdzies.
Pa - do popoludnia.

czytam was od godziny, mala zasnela na chwilke a ja w koncu mam czas zeby cokolwiek napisac.
U mnie spraw zatrzesienie - mala ma dwa okupione bolem zebole i rosna kolejne dwa wiec tone w jej lzach i zielonych kupach.
Ale nie moge na nia narzekac - siedzi juz sama od jakiegos czasu, je lyzeczka az jej sie uszy trzesa wszystko co jej podsune lacznie z glutenem i odpukac puki co zadnych problemow z zoladkiem przez to nie ma, robi cacy , robi papa raczka obraca sie o 360 stopni , gada i gada a jak- z trudem niestety- zasypia to jak jej nie spiewany spiewa sobie sama;).
Ja jeszcze lecze spojenie, do tego niedawno ledwo co z zyciem uszlam bylam w szpitalu bo mi sie zator w plucu zrobil i teraz musze sie oszczedzac.
No ale nie ma jak bo otwieram SPA i mnostwo lazenia i zalatwien przez to jest-chce malej zapewnic przyszlosc ale to duzo kosztuje nie tylko finansowo i do tego strach czy sie zwoci...
Tesciowa pomaga mi jak moze nad opieka nad nami takze odpada mi gotowanie i sprzatanie.
A z mezem ...
hmm rozumiem cie EMWU dziecko jak trofeum- ostatnio coraz mniej jest pieknych dni tylko wielki dół zamiast pomoc to jeszcze przeszkadza wiecznie niezadowolony i wrzeszczacy ehh dobrze ze mam wsparcie w tesciach bo bym juz dawno go odstawila.
.TAKZE JESZCZE RAZ KOCHANE WITAJCIE I MAM NADZIEJE ZE W NATLOKU MOICH SPRAW UDA MI SIE COS TU OD CZASU DO CZASU NAPISAC ALBO CHOCIAZ WAS PODCZYTAC:*

Zdrowka i powodzenia przy otwieraniu biznesiku! :tak:

Niech mi ktos ugotuje obiad. Pliiiiiis! :sorry2:

To masakra:/ chłopak mojej ciotki został zarażony w czasie operacji:/

mi jak zle wyszly watrobowe wyniki w ciazy i bylo podejrzenie zoltaczki to jedyne co przyszlo mi do glowy to ze kosmetyczka cos spieprszyla przebijajac jezyk... jednak na szczescie wszystko szczesliwe sie zakonczylo:)

A z mezem ...

milo ze sie odezwalas.. widze julcia neizla zdolniacha.. bidulka z tymi zabkami sie meczy! najwazniejsze ze zdrowa!
tobie gratuluje biznesiku no i oby to Twoje spojenie sie w koncu zeszlo ladnie:)
Zdrowka i powodzenia przy otwieraniu biznesiku! :tak:

Niech mi ktos ugotuje obiad. Pliiiiiis! :sorry2:
ja sama szukam chetnego nie mam nic zrobione.. rano wlazlam od razu na bb po chwili przyszla mama a jak poszla to zaraz dostalam telefon alarmowy ze mam przyjsc do niej popilnowac hcrzesniaka bo u mamy w bloku stare dewoty sie zebraly i halas robily i powiedzialy ze jak mama nie przestawi auta to zadzwonia na policje hahahah a ze chrzesniak byl sam a on juz zaczyna chodzic ani na chwile nie mozna spuscic go z oka.. wiec szybko ubralam siebie i julke i poszlam do mamy ktora oczywiscie auta powiedziala ze nie przestawi i taka wielka zadyma byla ze smiac mi sie chcialo!

Czesc kochane dawno mnie nie bylo ;)

Jakos osttanio brak czasu na kompa :)
W sumie bylam ale jako podczytujaca ;D

Weekend zlecial jakos w sobote bylismy na działeczce , u babci na imieninach (mojej babci ):rofl2: a w niedziele spacerkowo potem sobie wlosy robilam tzn. rozjasnialam sobie ;) i zlecialo...

Dzis M wolne wiec po komisach pochodzilismy szukam ogrodniczek takich jeansowych co maja kruciaki dzieciaki w takich supppperrrrrrrrrrr wygladaja :-):-):-) znalazlam ale za 20 zl to ja dziekuje ;p nowe za tyle mozna kupic prawie fakt ze ładne byly :tak: ale wiadomoz e uzywane w koncu komis za 10 moglabym kupic ahaha i pochodzilismy troche i nie znalazlam za to kupilam mu kruciaki ;) na lato/.///// i o tak o........

Igorek marudny troche raz ma lepsze dni raz gorsze..... najgorzej ze osttanio zasnac w dzien sam nie chce:szok::szok::szok: :szok:(do tej pory ciagle sam w lozeczku i na noc i w dzien ) a teraz musze go przytulic mocno i zasypia w ramionach dziwnie mu sie porobilo ze tak na tulanie do snu go wzielo w dzien dobrze ze to tulanie-bujanie zajmuje 2 min .... no ale nigdy tak nie mial ehhh :baffled:

no i dzis 1-raz zjadl caly soiczek zupki jarzynowej i zapil 150 mleka zawsze pol sloiczka i 100 mleka he mmoze po rannnym spacerku zglodnial...

a teraz zjesc obiadek jak maly spi i potem znow na spacer u nas cieplo :-) i fajnie ;)

milo ze sie odezwalas.. widze julcia neizla zdolniacha.. bidulka z tymi zabkami sie meczy! najwazniejsze ze zdrowa!
tobie gratuluje biznesiku no i oby to Twoje spojenie sie w koncu zeszlo ladnie:)

ja sama szukam chetnego nie mam nic zrobione.. rano wlazlam od razu na bb po chwili przyszla mama a jak poszla to zaraz dostalam telefon alarmowy ze mam przyjsc do niej popilnowac hcrzesniaka bo u mamy w bloku stare dewoty sie zebraly i halas robily i powiedzialy ze jak mama nie przestawi auta to zadzwonia na policje hahahah a ze chrzesniak byl sam a on juz zaczyna chodzic ani na chwile nie mozna spuscic go z oka.. wiec szybko ubralam siebie i julke i poszlam do mamy ktora oczywiscie auta powiedziala ze nie przestawi i taka wielka zadyma byla ze smiac mi sie chcialo!

A dlaczego chcialy zeby przestawila?

A jesli chodzi o moj obiad to najgorsze jest to ze mam przeswity w lodowce i sama nie wiem na co mam ochote.

MAJECZKO STOOO LAT :)

Dafi fajnie ze powrocilas....:-)

Witam nowa mamuske hichotke hihih:-D

ooo Wojtysiowa witaj
zycze udanego w 1000% biznesu ;)
chętnie wpadniemy jak bedzie jakas znizka:-D

sorrrrki za pismo cos mi sie zwalilo chwilowo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry