reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Witajcie kochane najdrozsze utesknione!!
czytam was od godziny, mala zasnela na chwilke a ja w koncu mam czas zeby cokolwiek napisac.
U mnie spraw zatrzesienie - mala ma dwa okupione bolem zebole i rosna kolejne dwa wiec tone w jej lzach i zielonych kupach.
Ale nie moge na nia narzekac - siedzi juz sama od jakiegos czasu, je lyzeczka az jej sie uszy trzesa wszystko co jej podsune lacznie z glutenem i odpukac puki co zadnych problemow z zoladkiem przez to nie ma, robi cacy , robi papa raczka obraca sie o 360 stopni , gada i gada a jak- z trudem niestety- zasypia to jak jej nie spiewany spiewa sobie sama;).
Ja jeszcze lecze spojenie, do tego niedawno ledwo co z zyciem uszlam bylam w szpitalu bo mi sie zator w plucu zrobil i teraz musze sie oszczedzac.
No ale nie ma jak bo otwieram SPA i mnostwo lazenia i zalatwien przez to jest-chce malej zapewnic przyszlosc ale to duzo kosztuje nie tylko finansowo i do tego strach czy sie zwoci...
Tesciowa pomaga mi jak moze nad opieka nad nami takze odpada mi gotowanie i sprzatanie.
A z mezem ...
hmm rozumiem cie EMWU dziecko jak trofeum- ostatnio coraz mniej jest pieknych dni tylko wielki dół zamiast pomoc to jeszcze przeszkadza wiecznie niezadowolony i wrzeszczacy ehh dobrze ze mam wsparcie w tesciach bo bym juz dawno go odstawila.
.TAKZE JESZCZE RAZ KOCHANE WITAJCIE I MAM NADZIEJE ZE W NATLOKU MOICH SPRAW UDA MI SIE COS TU OD CZASU DO CZASU NAPISAC ALBO CHOCIAZ WAS PODCZYTAC:*

hej kochana!
już myślałam, że zapomniałaś o nas!dobrze, ze tescie Ci pomagaja chociaz...kurcze ile zęboli ma malutka! :szok: Spa otwierasz? zwalimy Ci się na relaksujacy dzien zostawiajac pociechy z ojcami :-D oby Ci sie udało :-)

reklama
witaj Wojtysiowa
Dobrze ,ze juz z Toba dobrze.
Gratuluje postepow malenstwa

wiecej sie nie rozpisuje.
Spadam z domu bo Max jest tak marudny ze nie wytrzymam. Idziemy gdzies.
Pa - do popoludnia.

czytam was od godziny, mala zasnela na chwilke a ja w koncu mam czas zeby cokolwiek napisac.
U mnie spraw zatrzesienie - mala ma dwa okupione bolem zebole i rosna kolejne dwa wiec tone w jej lzach i zielonych kupach.
Ale nie moge na nia narzekac - siedzi juz sama od jakiegos czasu, je lyzeczka az jej sie uszy trzesa wszystko co jej podsune lacznie z glutenem i odpukac puki co zadnych problemow z zoladkiem przez to nie ma, robi cacy , robi papa raczka obraca sie o 360 stopni , gada i gada a jak- z trudem niestety- zasypia to jak jej nie spiewany spiewa sobie sama;).
Ja jeszcze lecze spojenie, do tego niedawno ledwo co z zyciem uszlam bylam w szpitalu bo mi sie zator w plucu zrobil i teraz musze sie oszczedzac.
No ale nie ma jak bo otwieram SPA i mnostwo lazenia i zalatwien przez to jest-chce malej zapewnic przyszlosc ale to duzo kosztuje nie tylko finansowo i do tego strach czy sie zwoci...
Tesciowa pomaga mi jak moze nad opieka nad nami takze odpada mi gotowanie i sprzatanie.
A z mezem ...
hmm rozumiem cie EMWU dziecko jak trofeum- ostatnio coraz mniej jest pieknych dni tylko wielki dół zamiast pomoc to jeszcze przeszkadza wiecznie niezadowolony i wrzeszczacy ehh dobrze ze mam wsparcie w tesciach bo bym juz dawno go odstawila.
.TAKZE JESZCZE RAZ KOCHANE WITAJCIE I MAM NADZIEJE ZE W NATLOKU MOICH SPRAW UDA MI SIE COS TU OD CZASU DO CZASU NAPISAC ALBO CHOCIAZ WAS PODCZYTAC:*

Zdrowka i powodzenia przy otwieraniu biznesiku! :tak:

Niech mi ktos ugotuje obiad. Pliiiiiis! :sorry2:

To masakra:/ chłopak mojej ciotki został zarażony w czasie operacji:/

mi jak zle wyszly watrobowe wyniki w ciazy i bylo podejrzenie zoltaczki to jedyne co przyszlo mi do glowy to ze kosmetyczka cos spieprszyla przebijajac jezyk... jednak na szczescie wszystko szczesliwe sie zakonczylo:)

A z mezem ...

milo ze sie odezwalas.. widze julcia neizla zdolniacha.. bidulka z tymi zabkami sie meczy! najwazniejsze ze zdrowa!
tobie gratuluje biznesiku no i oby to Twoje spojenie sie w koncu zeszlo ladnie:)
Zdrowka i powodzenia przy otwieraniu biznesiku! :tak:

Niech mi ktos ugotuje obiad. Pliiiiiis! :sorry2:
ja sama szukam chetnego nie mam nic zrobione.. rano wlazlam od razu na bb po chwili przyszla mama a jak poszla to zaraz dostalam telefon alarmowy ze mam przyjsc do niej popilnowac hcrzesniaka bo u mamy w bloku stare dewoty sie zebraly i halas robily i powiedzialy ze jak mama nie przestawi auta to zadzwonia na policje hahahah a ze chrzesniak byl sam a on juz zaczyna chodzic ani na chwile nie mozna spuscic go z oka.. wiec szybko ubralam siebie i julke i poszlam do mamy ktora oczywiscie auta powiedziala ze nie przestawi i taka wielka zadyma byla ze smiac mi sie chcialo!

Czesc kochane dawno mnie nie bylo ;)

Jakos osttanio brak czasu na kompa :)
W sumie bylam ale jako podczytujaca ;D

Weekend zlecial jakos w sobote bylismy na działeczce , u babci na imieninach (mojej babci ):rofl2: a w niedziele spacerkowo potem sobie wlosy robilam tzn. rozjasnialam sobie ;) i zlecialo...

Dzis M wolne wiec po komisach pochodzilismy szukam ogrodniczek takich jeansowych co maja kruciaki dzieciaki w takich supppperrrrrrrrrrr wygladaja :-):-):-) znalazlam ale za 20 zl to ja dziekuje ;p nowe za tyle mozna kupic prawie fakt ze ładne byly :tak: ale wiadomoz e uzywane w koncu komis za 10 moglabym kupic ahaha i pochodzilismy troche i nie znalazlam za to kupilam mu kruciaki ;) na lato/.///// i o tak o........

Igorek marudny troche raz ma lepsze dni raz gorsze..... najgorzej ze osttanio zasnac w dzien sam nie chce:szok::szok::szok: :szok:(do tej pory ciagle sam w lozeczku i na noc i w dzien ) a teraz musze go przytulic mocno i zasypia w ramionach dziwnie mu sie porobilo ze tak na tulanie do snu go wzielo w dzien dobrze ze to tulanie-bujanie zajmuje 2 min .... no ale nigdy tak nie mial ehhh :baffled:

no i dzis 1-raz zjadl caly soiczek zupki jarzynowej i zapil 150 mleka zawsze pol sloiczka i 100 mleka he mmoze po rannnym spacerku zglodnial...

a teraz zjesc obiadek jak maly spi i potem znow na spacer u nas cieplo :-) i fajnie ;)

milo ze sie odezwalas.. widze julcia neizla zdolniacha.. bidulka z tymi zabkami sie meczy! najwazniejsze ze zdrowa!
tobie gratuluje biznesiku no i oby to Twoje spojenie sie w koncu zeszlo ladnie:)

ja sama szukam chetnego nie mam nic zrobione.. rano wlazlam od razu na bb po chwili przyszla mama a jak poszla to zaraz dostalam telefon alarmowy ze mam przyjsc do niej popilnowac hcrzesniaka bo u mamy w bloku stare dewoty sie zebraly i halas robily i powiedzialy ze jak mama nie przestawi auta to zadzwonia na policje hahahah a ze chrzesniak byl sam a on juz zaczyna chodzic ani na chwile nie mozna spuscic go z oka.. wiec szybko ubralam siebie i julke i poszlam do mamy ktora oczywiscie auta powiedziala ze nie przestawi i taka wielka zadyma byla ze smiac mi sie chcialo!

A dlaczego chcialy zeby przestawila?

A jesli chodzi o moj obiad to najgorsze jest to ze mam przeswity w lodowce i sama nie wiem na co mam ochote.

MAJECZKO STOOO LAT :)

Dafi fajnie ze powrocilas....:-)

Witam nowa mamuske hichotke hihih:-D

ooo Wojtysiowa witaj
zycze udanego w 1000% biznesu ;)
chętnie wpadniemy jak bedzie jakas znizka:-D

sorrrrki za pismo cos mi sie zwalilo chwilowo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry