mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kuzynka zarazila sie najprawdopodobniej u dentysty /tak podejrzewa bo nie byla nigdzie wiecej gdzie by mogla sie zarazic/ a problem jest do teraz bo wyleczyc tego sie nie da ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To masakra:/ chłopak mojej ciotki został zarażony w czasie operacji:/kuzynka zarazila sie najprawdopodobniej u dentysty /tak podejrzewa bo nie byla nigdzie wiecej gdzie by mogla sie zarazic/ a problem jest do teraz bo wyleczyc tego sie nie da ;/
dla relaksiku to i ja bym drineczka wypiła;-) niekoniecznie alkoholowego.Przytyłam praktycznie tyle samo co Ty. Z 61 dobiłam do
Co do picia, nie mówiłam o upiciu się, a tylko o posiedzeniu przy winku czy dobrym drineczku tak dla relaksu.
chętnie przeczytam co macie do powiedzenia bo moja mała robi dokładnie to samo.Dobry wieczór,
Czy mam na siłę go blokować (tzn przypinać szelkami jednak) ?
Doradźcie coś, bo zgłupiałam totalnie...
o matko proszę nie strasz mnie,bo moja mała za każdym razem tak szczepionki przeżywa,że z każdą następną boje się jeszcze bardziej.Ja tam idę na żywioł nie smaruję .... po szczepieniu wystarczy jak wezmę młodego przytulę, i zapomina .... najbardziej boli szczepienie przeciw żółtaczce ..
kochana jak tylko dojdę jak to zrobic to na bank wkleje :-)hichotko a może wklej sobie suwaczek? :-)
purchawka jeśli dziecko samo siada to niech siada.. nie sadzaj tylko ty ;-)
mdmd, purchawka a w czym kąpiecie dzieci? jakich kosmetyków używacie? jaki proszek do prania? co jeszcze jedzą poza mlekiem? i są na cycu czy modyf.?
emwu hej
Pauluś tak jakbym słyszała swoją teściową.powiem Ci jedno,Ty jesteś matką i to Ty wiesz co jest najlepsze dla Twojego dziecka.
jeśli uważasz,że źle robisz to to zmień.
Pauluś jeszcze nie pisałam bo staram się opanowac co i gdzie jest na tym forum.
narazie zmagam się z wstawieniem suwaczka .
Ale skoro pytasz to moja corcia ma już 4 mc-ce i 17 dni.
Urodziła się 23ego grudnia 2009 zrobiła mamie psikusa i urodziła się dzien przed wigilią także święta 2009 spedzilam w szpitalu.
Ale powiem wam,że nigdy lepszego prezentu nie dostałam
Była dośc spora bo ważyla 3800 i tak myślałam do tej pory do póki któraś z was(przepraszam,ale nie pamiętam która dokładnie)pisala,że jej maluch jak się urodził to miał 5,5 to był dopiero klocek
no proszę a to Ci dopiero gagatek hihihih.Heh mój 3900 ja miałam sylwestra w szpitalu bo Aluś urodził się 28 grudnia
A co suwaczka jak już zrobiłaś to wejdż w swój profil i tam w operacjach(gdziej u góry) jest opcja edytuj profil. Potem jak zedytujesz to po lewej jest edytuj sygnaturę i tak wstawia się kod suwaczka(BBcode)