A
AnOoLa88
Gość
no ale wyrzuty mam ze jej tak predko kaszke podalam..;-/ niby jest od 4 miesiaca no ale...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny ta kaszka to cud .
spalam do 5 a o tej 5 z czystego lenistwa - nie chcialo mi sie bawic laktatorem to zgarnelam Maje nakarmilam i spalysmy dalej..
no oby tak bylo i dzisiaij..
ale sie naspalam
no ale wyrzuty mam ze jej tak predko kaszke podalam..;-/ niby jest od 4 miesiaca no ale...
dziekujemyale Ania MAJECZKA MA 4 MIESIĄCE!!! STO LATEK!!!!
A ja się Witam i znikam : ) trzeba się i dom ogarnąć i szczepić :/ w portkach mam stracha na te szczepienie ....
Będziemy za was trzymać kciuki!!!
!00 lat dla Majeczki
I ja sie witam..
troche naskrobalyscie przez weekend.
Ja dzis padnieta jestem...... moje dziecko mnie ZSZOKOWALO!!!
spie sobie nad rane i slycze jakas muzyczke.. myslalam ze to sen jednak zbudzilam sie patrze na zegarek 4:20 i w lozeczku gra muzyka..
otoz Julka cala rozkopana w poprzek lozeczka trzyma w rekach maskotke pzczółke (pozytywke) naciaga ja sobie i gra jej a ta sie smieje i gada!
no w szoku bylam.. nigdy nie zbudzila sie w nocy na zabawe!
wiec poszlam szybko mleko zrobic i mowie ze pewnie sie uspi.. jak pila to oczy jej odlatywaly.. polezala w lozeczku i znow zaczela sobie gadac i krzyczec!
maz wstal i pochodzil z nia chwile ale nawet nie mylala o spaniu! wiec postanowilam wziac ja do nas do lozka bo tak mi sie spac chcialo... polozylam ja reke kolo jej glowki polozylam by czul;a dotyk i zasnela dodatkowo trzymajac mojego palca... ale tak do 5 rozrabiala naszczescie pospala do 8 a ja mimo wszystko wstalam jak neptyk.
w ogole wczoraj ogladalam plyte ze slubu brata i bratowej.. umisalam sie do lez.. mama i bratowa plakaly... na stronie tego zespolu bedzie przysiega w Kosciele bo im sie bardzo podobala... jak juz ja wrzuca to podrzuce wm link zobaczycie jak moja bratowa wymiekla
pozatym julka od wczoraj buja sie na hustawce.. bardzo jej sie to podoba i bardzo chetnie w niej przebywa
Ale miałaś pobutkę
A jak to w huśtawce już? Myślałam, że tam sadza się dzieci, które same potrafią siedzieć