reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
mi tez dzisiaj leb peka, moze cisnienie?
próbowalam przeczytac tpo wsyztsko co napisalyscie ale chyba wróce wieczorem dokonczyc bo jeszcze musza troche pogarnąć, poprasowac znowu i logiostycznie przemyslec wyprawe jutro do kosciola do mojego B siostry na rocznice komunii, oby nie padalo tylko

logistyka to podstawa !!!

Dopiero teraz nadrabiam :)
Gratulujemy ząbalka!!!:-D:-D:-D
(nie wiem czemu nie wyświetlił sie twój pierwszy post o zabku..a zaznaczałam:baffled:)

Kurna a nam znów dekoder padł z polsatu..a że małż leniwy to normalnej anteny też nie mamy...chyba zostaje nam eurobusiness:-D:-D:-D

jest jeszcze telewizja internetowa i vod.onet.pl :)

widzialyscie ten filmik?
ujrzalam go w tych najnowszych blogach tu na forum.....
Podobno ten rosjanin co nagrał 1 film po katastrofie nie żyje?? Zistał napadniety i ugodzony nożem... Przypadek???

YouTube - Zamach w Smoleńsku ? - Katastrofa Samolotu - Najnowsza Analiza Audiowizualna!

wiesz co mnie takie cos nie przekonuje wogole !! bo to co tam niby pokazywali ze ludzie chodza to rownie dobrze moga byc ruchome piksele!! trzeba sie troche na analizie obrazu znac zeby wiedziec jak zbudowany jest taki film ... ktos chce po prostu zrobic burze w szklance wody ... bo jak chce sie zweszyc sensacje to nawet jak jej nie ma to sie ja zawsze da wymyslic !!

Mea..nigdy tego nie oglądałam:-D Mój internet ogranicza się do BB, NK, poczty, allegro..i tylko jak naprawdę chcę się czegoś dowiedzieć to szukam..a tak nie mam czasu na szperanie:-)

Dobra ja mogę iść spać...jestem padnięta bo dzieciaki wstały dziś o 6.30:wściekła/y:
Ale makaron na jutro zrobiłam, ziemniaki obrane, roladki podpieczone, buraczki ugotowane:-D
Tylko dla kogo ja się tak staram..A na 12 do pracy a Haneczkę porywają dziadkowie do Ostrawy do zoo! "Najlepsza synowa";-) też dostała zaproszenie z wnukiem ..ale nie będę im psuć wyprawy;-)

Witajcie ,wpadlam sie tylko przywitac i pozyczyc wam milych snow !
padam na pysk!
normalnie ogarnelam chate ,mialam akcje z psem sasiadow znowu ,dostal wczoraj i dzisiaj atakow i ofkors mosial sie przekrecac przy mnie ! tak czy siak wzywalam weterynarza i wlascicieli psa co by podjeli decyzje o uspieniu - staraosc jest straszna!
Pozniej mielismy grilika ! Normalnie kocham moje dziecko !jak on grzeczny normalnie nie moge sie nadziwic calego grila bawil sie galazka ,oskubal ja ze wszystkich listkow i kwiatkow ! pozniej podziwial niebo krzyczal i gadal go wszystkich no smieszny taki !no i 2 godziny bite bez brania na rece bez bujania zabawial sie sam w wozku !!!!!

Zmeczonam !!!!!!!!!! Albo ja stara sie robie ! Marze o podusi i kolderce !

Apetycik filipkowi dalej dopisuje !! a co se bedzie zalowal!

Obym miala wiecej sil na dzien jutrzejszy ahahah !

Daffi - welcome back my darling! ciesze sie ze przemyslalas wszystko sobie na spokojnie.Na tajny masz juz wyslane zaproszenie !

trzymajcie sie kochane moje !

Hehehe, mój grubasek to samo. :) Na bok nie ma problemu, na brzuszek przewróci się tylko przez przypadek. Ale za to nogi do buzi wkłada, czasem obie jednocześnie :)

U mnie Hania ślicznie przewraca się z plecków na brzuszek, a niekiedy i odwrotnie (ale chyba nieświadomie), ale nóżkami wcale nie jest zainteresowana. Raz jej dałam stópkę do rączki i do buzi pokierowałam, a ona sprobował, skrzywiła się i popatrzyłam na mnie z miną mówiącą: "mamo czy ty oszalałaś, po co mi to dajesz do buzi" i po tym incydencie zaprzestałam prób. Może kiedyś się jej jeszcze odmieni...

Cześć Dziewczynki!
Przepraszam, że tak wyskoczę jak Filip z konopii, ale muszę się pochwalić. Mamy pierwszego ząbka! Wczoraj patrzę biała plamka na dziąsełku, a dzisiaj już łyżeczka stuka:) Jak ten czas leci. Dopiero co się urodziła a tu już pierwszy ząbek.
.
Gratuluję kiełka! :-)
ja nadal nie potrafię zajrzeć w paszcze mojego małego lwiątka, słysze na łyżeczce, ale dalej go nie widzę. Dzis smarowałam jej dziąsełka bo troszkę marudziła i jak mnie przygryzła to aż ukuła ;-) A jak długo rośnie taki ząbek od momentu pojawienia się kiełka?

Mnie neistety przy karmieniu też bolała macica. Chciałabym mieć jeszcze jakieś dzieciaczki więc już się boję co to bedzie po następnych porodach...

Mnie neistety przy karmieniu też bolała macica. Chciałabym mieć jeszcze jakieś dzieciaczki więc już się boję co to bedzie po następnych porodach...

ja na szczęście byłam przyzwyczajona do tego bólu bo tak samo wyglądał u mnie okres, także przełknęłam to :tak:

O ja mam chwile czasu zeby poczytac to tak sie fatalnie czuje ze nie jestem w stanie, musze sie polozyc spac bo bartek na nocce w pracy ja z chlopakami sama a mi zaraz glowa peknie, tabletki nie pomagają , zaraz jeszcze zwymiotuje chyba, i uszy i oczy mi rozwali, masakra, kłade sie :((((((((((((((((

O ja mam chwile czasu zeby poczytac to tak sie fatalnie czuje ze nie jestem w stanie, musze sie polozyc spac bo bartek na nocce w pracy ja z chlopakami sama a mi zaraz glowa peknie, tabletki nie pomagają , zaraz jeszcze zwymiotuje chyba, i uszy i oczy mi rozwali, masakra, kłade sie :((((((((((((((((

bidula, wiem coś o tym... ja zdychałam do 16.

reklama
ja na szczęście byłam przyzwyczajona do tego bólu bo tak samo wyglądał u mnie okres, także przełknęłam to :tak:
kurcze a wiesz,ze ja miałam zawsze koszmarnie bolesne okresy...tak ,ze czasem mdlałam z bólu i rzygałam.. i skurczy przedporodowych ani kurczacej sie macicy bym do tego nie porownała...czułam to jakos inaczej -tysiąc razy gorzej :szok:!!!

Do góry