reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Nie chcę was dziewczyny załamywać...ale przy każdym kolejnym porodzie ból obkurczającej macicy jest większy...ja przy Hani nic nie czułam...a teraz to było straszne!
A była babka z 3 dzieckiem..ona twierdziła że boli ją bardziej niż poród!!!

Daffi miło cię widzieć!
już chyba bardziej boleć nie może jak mnie bolało ;-)

reklama
Witaj 23marta! Niedawno o Tobie myślałam :-) Jak tam chłopaki?
Daffi super że wróciłaś!
Lilijka - najlepszego dla Szymka!

Dziewczyny ,czy uzywacie już spacerówek ? ja się tak właśnie zastanawiam czy mam już przełożyć...rozkłada się na płasko ,więc nie ma problemu ,ale w sumie jeszcze ta pogoda taka byle jaka...wieje, pada...może poczekam jeszcze z tydzień/dwa...

My się przesiedliśmy już na spacerówkę. Dokładnie 18.04 - pamiętam, bo tego właśnie dnia nam wózek pękł po raz pierwszy ;-( Mamy taką co się rozkłada na płasko, ale Misia nie chce tak jeździć i zawsze ma trochę podniesione plecki. No, chyba że zaśnie snem kamiennym, co jej się rzadko przytrafia na spacerach...

ale mialam zdarzenie :-D
trzymalam maje na rekach bo wlasnie pojadla i poszlam z nia po moj kubek z herbata.. zrobilam lyka a ona cwaniara zlapala mi kubek za ucho i ani mysli puscic :-D
musialam sie niezle nasilowac zeby go ze tak powiem wrecz wytargac z reki :-D

My już też się nauczyliśmy pić zimną, jeść zimne, itp ;-)Do tego chyba będziemy musieli się przesiąść z okularów na szkła, bo jak tylko znajdują się w zasięgu łapek to błyskawicznie zmieniają właściciela ;-)

A co u nas dzisiaj? Padało strasznie, więc tylko chwilę połaziliśmy po pchlim targu i wróciliśmy. A mieliśmy taaaakie plany! Miała być wycieczka, zwiedzanie albo odpoczywanie, itp. A tu nic z tego. Zamiast tego upiekłam drożdżowe z rabarbarem i jabłkiem - pierwsze ciasto od początku diety :-) Stwierdziłam, że skoro mamy po ok. 10 kg mniej każde to coś nam się od życia należy :-D A skoro rabarbar trzeba było kupić to i słoiczki nam wpadły w łapki. I tak oto jutro pierwsza próba z... łososiem z ziemniakami! A podobno ryby są od 9-tego miesiąca...
Spróbuję ponadganiać jeszcze inne watki i zmykam spać. Mimi się rozregulowała i wstaje nam teraz o 5:30-6:00 na butlę. A już tak pięknie było - od 22:30 - 23:00 do 8-9 rano spała...

Wiecie co a ja uspalam Filipa o 21 ! A Jarka uspalam o 23 ! Tak sie pultal ze siedze na kompie a on sam zasypia ze mowie wez MISIA od Filipa to sie zapultal jeszcze bardziej ,ide do niego co by juz sie nie gniewal i co? SPI! a ja sie nudze !
ps.Patryk zasnol sam !

Qurwa jak Jarek chrapie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toz to jak czolg jedzie !
Podgwizduje co by przestal ale to nic nie daje ! czyba go szturkne co by sie przebudzil z lekka ,ale to bedzie znowu nerw ze ja nie z nim w lozu tylko na necie ! :-D:-D:-D:-D:-D

emwu ja jeszcze czytalam !!
ale tez juz ide po malu spac ... zastanawiam sie tylko czy 2 flachy na nocke szykowac czy przy kaszce starczy jedna ??

reklama
Do góry