reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Tak wlasnie o to:tak:zastanawiam sie jak to jest mozliwe i gdzie byli rodzice:-(
Wczoraj tez weszlam na taki watek na bb "Uwazajcie na swoje dzieci" i sie normalnie przerazilam:szok:Bozesz jakie tam byly przypadki:szok::-:)-(

Gratuluje:-)

Też kiedys to czytałam:-( jak Antoś był mały i u mnie w domu zawsze detergenty bardzo wysoko stały i stoją albo zamkniete w szafce.
Nigdy też nie przelewamy niczego do butelek po napojach.

reklama
może ją coś boli? biedulka :sad:

:

nie wiem co jej bylo ... moze to ze nie spala popoludniu spotegowalo ogolnie marudny dzien ...
a moze powiem standardowo - moze to skok rozwojowy ... ale jakis mega skok !!!
no i dodam ze dzis pierwsza kaszka z bananami pokonana ... wcinala az sie uszy trzesly i zasnela zanim jeszcze zdazylam zgasic swiatlo i wyjsc :) ciekawe jak bedzie ze spaniem :)

Ostatnia edycja:
wrocilam:)
maz mnie w balona ciagle robi!
teraz niby za 1 godz bedzie...no zobaczymy....
wkurza mnie juz takie czekanie i bezzynnosc.
wszystko co mozliwe posprzatne i nie mam co zrobic ze soba...

znowu migrena, zaraz się wykończę... :sad:
mi tez dzisiaj leb peka, moze cisnienie?
próbowalam przeczytac tpo wsyztsko co napisalyscie ale chyba wróce wieczorem dokonczyc bo jeszcze musza troche pogarnąć, poprasowac znowu i logiostycznie przemyslec wyprawe jutro do kosciola do mojego B siostry na rocznice komunii, oby nie padalo tylko

A ja się podzieliłam taką miłą wiadomością a tu nic...:(

Dopiero teraz nadrabiam :)
Gratulujemy ząbalka!!!:-D:-D:-D
(nie wiem czemu nie wyświetlił sie twój pierwszy post o zabku..a zaznaczałam:baffled:)

Kurna a nam znów dekoder padł z polsatu..a że małż leniwy to normalnej anteny też nie mamy...chyba zostaje nam eurobusiness:-D:-D:-D

Szymek sie dzis pierwszy raz obrocil z brzucha na plecy i sie od razu po tym poplakal na maxa chyba sie wystraszyl hihi bidulek mi sie nic dzis nie chce no chyba ze cos slodkiego hihi

reklama
Do góry