reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Emira i Robercik, pozdrowionka serdeczne ode mnie i Emi,
cos nie moge na Was natrafic ostatnio, ale mam nadzieje, ze wszystko u Was ok,
trzymajcie sie cieplo

Dzieki Kochane! :-) My tez Was sciskamy mocno!!! Jak milo ze pytasz :happy2: Tez jak zagladam na BB to o Was czesto mysle. I kiedys juz wspomnialam ze bardzo bym chciala zobaczyc jakies fotki Emilki :tak: Ja ostatnio rzadko sie udzielalam bo przez ponad miesiac pomieszkiwalam u swoich rodzicow w Polsce. Oj, rozpieszczali mi Robeczka :-D (a raczej mnie - faktem ze sie nim zajmowali calymi dniami ;-)).

I jeszcze musze publicznie pochwalic swoje dziecko - moj synek baaaaardzo dzielnie zniosl podroz samochodem (ponad 1500 km w znienawidzonym foteliku ;-)). Pojechalismy pod koniec marca i wrocilismy (dzis :happy2:) i jestem taaaaaka z niego dumna!

reklama
Witam się z rana pewnie jeszcze śpicie jak do późna dyskutowałyście. Ja ostatnio mam w nocy 2 pobudki a była już jedna i nie wiem czy oszukiwać wodą lub herbatką czy podawać mleko, może to kolejny skok rozwojowy i potrzebuje więcej?
Pojawił się problem oddawania kupki z wielkim trudem jabłko ze słoika słabo działa może podac surowe? A może zmniejszyć porcje i dawać pół słoika i dokarmiać mlekiem sama już niewiem. Dzis obudził się o 6 zrobił mega kupę i poszedł spać.

Nie chcę was dziewczyny załamywać...ale przy każdym kolejnym porodzie ból obkurczającej macicy jest większy...ja przy Hani nic nie czułam...a teraz to było straszne!
A była babka z 3 dzieckiem..ona twierdziła że boli ją bardziej niż poród!!!
!
dobrze że ja po tym cc byłam na lekach przeciwbólowych cały czas więc nie czułam tak tego ;-)

Cześć Dziewczynki!
Przepraszam, że tak wyskoczę jak Filip z konopii, ale muszę się pochwalić. Mamy pierwszego ząbka! Wczoraj patrzę biała plamka na dziąsełku, a dzisiaj już łyżeczka stuka:) Jak ten czas leci. Dopiero co się urodziła a tu już pierwszy ząbek.
Daffi witaj ponownie!
Nie komentuję afery z Georginą, bo po co to rozgrzebywać. Zawiodła mnie i tyle!
Lecę nadrabiać, bo jeszcze tyyyle stron zostało.
a075.gif
a075.gif
a075.gif
a075.gif

marzka ja bym sprawdziła w ciągu dnia czy jest w stanie zjeść więcej mleka, jeśli tak to chyba musisz mu po prostu zwiększyć ilość mleka w dzień i pobudki w nocy znów powrócą tylko do jednej :-) a jak nie to może winą są zęby? i wystarczy dać herbatki ;-)

doczytałam i lece na uczelnie ;-)

Qurwa jak Jarek chrapie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toz to jak czolg jedzie !
Podgwizduje co by przestal ale to nic nie daje ! czyba go szturkne co by sie przebudzil z lekka ,ale to bedzie znowu nerw ze ja nie z nim w lozu tylko na necie ! :-D:-D:-D:-D:-D
Mój K również chrapoli , kiedyś mi nie wierzył, więc go nagrałam : ) on dla jajec puścił nagranie teściom i zamiast oni się troszku z Niego pochichotać to wygadywali potem, że ich wszystkich podsłu****e :D (CENZURA W NORMALNYM SŁOWIE AHAHAH) :d

Nie nadrabiam wybaczcie, ostatnie dni spędziłam u matuli, ale trzeba wracać - torbę już spakowałam, jutro szczepienie :/ (aż dygam)- ostatnio nie przechodziliśmy najlepiej, w dodatku Michał już 3 dni robi zielone kupy ale takie ewidentnie zielone :/ mam nadzieję, że to przez moją chorobę a nie, że jemu coś dolega :/ ......jest pogodny, wesoły, więc chyba nie, ale bolą go trochę brzuchy ....... (do diety nic nowego nie wprowadzałam, ciągle na tym samym jestem) ...
Hmm ...... no zobaczymy.
Daffi Welcome : )

Witam się z rana pewnie jeszcze śpicie jak do późna dyskutowałyście. Ja ostatnio mam w nocy 2 pobudki a była już jedna i nie wiem czy oszukiwać wodą lub herbatką czy podawać mleko, może to kolejny skok rozwojowy i potrzebuje więcej?
Pojawił się problem oddawania kupki z wielkim trudem jabłko ze słoika słabo działa może podac surowe? A może zmniejszyć porcje i dawać pół słoika i dokarmiać mlekiem sama już niewiem. Dzis obudził się o 6 zrobił mega kupę i poszedł spać.

zdecydowanie swieze jabluszko lepiej dziala!! ale pamietaj ze trzeba go dosc grubo obierac !! tak nawet jak to moja tesciowa mowi "obsiekac" i scierac na tarce NIEMETALOWEJ!!!! plastikowa albo szklana ...

tez nie wierzysz w teorie spiskowe ??

Początkowo wierzyłam, ale kiedy znalazłam analizę filmiku (wklejałam linka) z wyszczególnieniem, na klatka po klatce ..... to już wiem, że to co niby miało być ruszającym się człowiekiem było w rzeczywistości krzakiem, który wydawał się poruszać : ) a to autor filmiku zmieniał swoje płożenie względem wraku : ) .. zresztą na zdrowy rozum ....... po co Rosjanom byłoby zabijanie Prezydenta ? : ) Każdy zamach ma podłoże finansowe lub ideologiczne ... i jakoś się tego sensu ani w jednym ani w drugim wypadku doszukać się nie mogę. Reasumując - Rosjanie zrobili się bardzo przyjaźni do Polaków tylko i wyłącznie dlatego, że obawiali się właśnie takich posądzeń o spiski i zamachy. Co (jakby nie patrzeć) jest logiczne ..... gdyż każdy się obawia Rosji militarnej ; )
Te teorie spiskowe są idiotyczne równie jak moja przed chwilą wymyślona ;) Można też wymyślić, że za sprawą siedzi Palikot i jego rozlewnia wódki ;) Gdyż tajemniczo znikł z planety ; )

Początkowo wierzyłam, ale kiedy znalazłam analizę filmiku (wklejałam linka) z wyszczególnieniem, na klatka po klatce ..... to już wiem, że to co niby miało być ruszającym się człowiekiem było w rzeczywistości krzakiem, który wydawał się poruszać : ) a to autor filmiku zmieniał swoje płożenie względem wraku : ) .. zresztą na zdrowy rozum ....... po co Rosjanom byłoby zabijanie Prezydenta ? : ) Każdy zamach ma podłoże finansowe lub ideologiczne ... i jakoś się tego sensu ani w jednym ani w drugim wypadku doszukać się nie mogę. Reasumując - Rosjanie zrobili się bardzo przyjaźni do Polaków tylko i wyłącznie dlatego, że obawiali się właśnie takich posądzeń o spiski i zamachy. Co (jakby nie patrzeć) jest logiczne ..... gdyż każdy się obawia Rosji militarnej ; )
Te teorie spiskowe są idiotyczne równie jak moja przed chwilą wymyślona ;) Można też wymyślić, że za sprawą siedzi Palikot i jego rozlewnia wódki ;) Gdyż tajemniczo znikł z planety ; )
zgadzam się całkowicie, a Palikot pewnie ma partyjny zakaz wypowiadania się podczas kampanii;)
Witam się:) moje dziecko dziś od samego rana buczy...

Mea, i jak kaszka wpłynęła na długość snu? U mnie to zupełnie nie działa, jak już to paradoksalnie wręcz odwrotnie...

reklama
ja mysle o zapodaniu dzisiaj wieczorem kleiku ...moze u nas to pomoze na sen..
bo sie wykoncze jak mam co godzine wstawac ;-/

Do góry