reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Marzena, miałam więcej na ten temat nie pisać, ale muszę odpowiedzieć na twojego posta...
Wiem, że na zdjęciach jest dziecko, mam nadzieję że rzeczywiście twoje, i ty...
Mam pewne wątpliwości po 1-sze dlatego, że już podszywałaś się pod jakieś osoby i przywłaszczyłaś sobie nieswoje zdjęcia a po 2-gie dlatego, że zdjęcia synka mojej kuzynki zostały przez kogoś również przywłaszczone i nagle z Igora zrobił się Patryk, który miał zupełnie innych rodziców... Po tej sytuacji jestem bardzo nieufna i zdjęcia Maćka zamieszczam tylko na zamkniętych forach...

Tak jak wcześniej pisałam, mam nadzieję, że to był błąd młodości, strasznie głupi ale nie mnie to oceniać tylko ludziom których skrzywdziłaś...
Ja chętnie będę służyła swoją wiedzą w kwestiach dotyczących Martynki... choć pewnie dość sceptycznie będę podchodziła do twoich wypowiedzi :nerd:

Wlasnie w tym wszystkim to jest najgorsze ze podkradala czyjes zdjecia:tak:a to moim zdaniem nie jest wybaczalne:no:

ale się przyznała, a mogła po prostu zniknąć i nie wyjaśnić sprawy.

dobra, bo zaraz wyjdę na adwokata diabła :-) swoje zdanie wyraziłam, macie prawo się z nim nie zgadzać.

Ja nie moge zrozumiec po co to robila:no:z nudow,z glupoty?Bo nic jej nie tlumaczy,nawet to ze nie mogla zajsc w ciaze:no:bo rownie dobrze ja kiedy stracilam ciaze moglam takie rzeczy wyprawiac a teraz powiedziec ze przeciez mialam dola:tak:trzeba byc troche stuknietym zeby w ten sposob sie tlumaczyc:tak:

reklama
A mojemu 'odchudzanie' nie przeszło:no: zostawia pół butli..rzadko kiedy wypije całą...a może miał wcześniej ten skok rozwojowy? i jadł jak nakręcony? sama nie wiem...ale przybiera ładnie i nie powinnam sie martwić...tylko szkoda mi wylewanego mleka.

Słońce Daniel też strajkuje z jedzeniem.
Zjadł o 23:00 240 ml mleka zagęszczonego kaszką. i od tamtej pory najpierw 40 ml a później 90. jest godzina 13, lecę mu zagrzać zupkę jarzynową.
PS. dziennie Daniel zjada ok. pół litra mleka i 3/4 słoiczka. to chyba nie za dużo, co? :baffled:

Mea ja juz tydzien temu mialam dodac ten link z piosenka ale nie mam czasu no tak "wszyscy chca sporzac na wawelu po trupach do celu " .... szczeze afara powstala nawety dzis figurski byl w dd tvn i cos mowil ze chcial wyrazic co mysli na ten temat ;) no to tez bylo do przewidzenia ze ktos cos takiego wymysli :) dla innych przesada dla innych olewka ...

luuuzna np. kasza manna :)

luuuzna.... heheheh moja czekala na @ od 7 grudnia... i tak w lutym juz poszla do gin a tam.......... 12 tydzien...:):):) hehehe juz nawet testu nie robila bo po co:) tylko na usg od razu niemal musiala isc:) no i dobra... a zarzekala sie .... ze szok... ze nie przed slubem itp:)no taaa wypierala sie żaba wody:):):)

Ostatnia edycja:
Mea dzisiaj Figurski w DD tvn był;-) ciut sie tłumaczył. Osobiście uważam, ze to nic złego, aczkolwiek to było "niesmaczne". Lubią i chcą byc kontrowersyjni i im się udaje....

wiecie co mój pasek dietowy jest jakiś czarodziejski...hehe ja tu tyję a on mi pokazuje na odwrót:-D:-D:-D:-D hehe nie bede go zmieniać tylko spróbuję dogonić ...ale jak wrócę z Polski...szykują się grille,komunia,nasze chrzciny, i inne imprezki rodzinne;-);-)no to nie odmówię tego czego nie mam na co dzień w uk przecie;-)
ja z Polski wróciłam z 3 kg. na plusie ale co tam
masz racje używaj i smakuj bo nie ma to jak obiad ugotowany przez mamę lub tesciowa
miłej podróży ja znowu do polski w czerwcu tym razem tylko z Alankiem

A mi dziś Tomek zrobił niespodziankę rano:-D:-D:-D
Obudził się koło 8 i myślałam że cały plan dnia nam weźmie w łeb:no:
Ale zasnął o 10.30...i o 11 pozwoliłam się Hani bawić w pokoju co prędko go obudziło:-D:-D:-D
I już normalnie zasnął o 13..więc chyba bedzie ok:-D:-D:-D

No i w nocy spi od 20 do 1.30 więc widzę postęp:-D

reklama
A czemu tylko paru???
Ja tam dalej wierzę wszystkim....jakby miało być inaczej to nie widziałabym sensu dalszego pisania!
Tak jak pisała kiedyś Emwu chyba..każda z nas musi wziąść odpowiedzialność za to co pisze i wkleja w sieci!

A kto mi nie uf..ufa, co???? :):):)

Toż nas garstka stałych została to tak piszę :-D

Słońce Daniel też strajkuje z jedzeniem.
Zjadł o 23:00 240 ml mleka zagęszczonego kaszką. i od tamtej pory najpierw 40 ml a później 90. jest godzina 13, lecę mu zagrzać zupkę jarzynową.
PS. dziennie Daniel zjada ok. pół litra mleka i 3/4 słoiczka. to chyba nie za dużo, co? :baffled:

Mój o 20 zje 180 z kleikiem (ok 1 łyżeczka) ryżowym i śpi do 6. Potem je po 30-50 ml mleka :eek: w poludnie wydoi butlę i potem do kolacji to samo ;/ kolację wtrąbi i lulu...zero słoiczków...

luuuzna np. kasza manna :)

Dzięki :-)

Nie ma sprawy :-D Też się naczytałam o tym :szok: nawet nie wiesz jak sie bałam iść potem :-D

luuuuzna nie jestem mozesz przyjechac do mnie zapraszam hahaa:-D

Zapamiętam to sobie :-D

Do góry