reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

widze poruszeniue.... nie bylo mnie tu wczoraj i takie rzeczy sie dzieja.... no coz......jak widac nie mozna ufac... tyle mam do powiedzenia na ten temat,,,,,

moje dziecie zjadlo 130 mleka z kaszka!!!!!!1 no w szoku jestem bo ostatnio max 60 wypijala,,, moze jej przeszlo to "odchudzanie":) mam taka nadzieje bo jeszcze ze 2 dni i bym osiwiala:)
ech dziewczyny pogoda straszna!!!!!!!!! i co tu robic?? w domu siedziec? o nie!-to nie dla mnie,,, tak czy tak chyba zapakuje mala na spacer.. ale to jak wstanie bo znow spi!!!!!!!!! chyba pogoda na nia dziala.... po 1.5 godz bawienia sie zasnela przy jedzeniu...... ech////// gdzie tyo cieplo??????

A mojemu 'odchudzanie' nie przeszło:no: zostawia pół butli..rzadko kiedy wypije całą...a może miał wcześniej ten skok rozwojowy? i jadł jak nakręcony? sama nie wiem...ale przybiera ładnie i nie powinnam sie martwić...tylko szkoda mi wylewanego mleka.

reklama
:-)Czesc troche mnie nie bylo a tu prosze ile stron do nadrabiania ;)

Co do TEMATU GEORGINA ja powiem tak jak napisalam pare dni temu VIDE CUL FIDE ;)

NIEDAWNO TO PISALam JA WCALE bym sie nie zdziwila jakby ktoras z nas napisala ze jest mezczyzna i tak sciaga zdjecia z neta tak sobie pisze zmysla bo sie nudzi jej dla mnie to nie bylo by szokiem dlatego i ta sprawa nie jest :-)

to jest tylko internet nigdy niewiemy kto jest po drugiej stronie kim naprawde jest kim byl .... jakie glupoty robil...... ufaj tylko sobie i swojej matczynej intuicji ;)

Może i to naiwne, ale ja paru dziewczyną WIERZĘ. Jedną poznałam i nie żałuję, że tu jestem :-)

JESLI CHODZI O GLUTEN to czytalam duzo poroadnikow rozmiawialam z pediatra no i GLUTEN wprowadza sie jesli sie karmi piersia JUZ W 5 MIESIACY a jesli mlekiem modyfiko juz w 6 miesiacu a wiec najpierw mamy cycowe w 5 potem butelkowe w 6 lepiej wprowadzic bo teraz jest bardzo dobrze przyswajalny :)

JESLI CHODZI O GLUTEN to czytalam duzo poroadnikow rozmiawialam z pediatra no i GLUTEN wprowadza sie jesli sie karmi piersia JUZ W 5 MIESIACY a jesli mlekiem modyfiko juz w 6 miesiacu a wiec najpierw mamy cycowe w 5 potem butelkowe w 6 lepiej wprowadzic bo teraz jest bardzo dobrze przyswajalny :)

A ten gluten to w jakiej postaci?

tak z totalnie innej beczki - moze slyszeliscie ostatnia afere wokol "piosenki" figurskiego i wojewodzkiego ?? ja wczoraj cos przeczytalam i dzis znalazlam to na youtube :)

[video=youtube;7T22CcQxEN4]http://www.youtube.com/watch?v=7T22CcQxEN4[/video]

widzalam sie dzis z moja mlodsza siostra.... jest w 21 tyg ciazy a brzuszek ma juz ze hohohoho:) ale jaki fajny,,,,,az jej zazdroszcze tej ciazy:) hehhehe ja zarazilam ja to moze ona zarazi mnie:) a co:)!!!!!!!!

a moja boi się test ciążowy zrobić :-D i czeka dalej na okres :-D

u nas na poczatku tez jakos nie bylo problemu...zakladalam sliniaczek i koniec a teraz Mała z dnia na dzien taka psotnica sie jakaś robi ,ze hej:tak::-D wierci się ,kręci,macha rączkami :-D kolezanka mowila mi ,ze w ikei sa takie jakby kaftany bezpieczenstwa...zaklada sie je od przodu, tez na raczki a z tylu zawiazuje...podobno super sprawa...jak tak dalej pojdzie to bede musiala zakupic :-D

Mam taki jeden po Hani ale przyznam że nie bardzo lubiłam go używać..tyle zachodu przy ubieraniu..a zreszta Hania bardzo mało się brudziła..jak juz opanowała sztukę jedzenia to wszystko lądowało w brzuszku a nie na ubrankach!
Choć z tego pierwszego okresu mam kilka niedopranych ubranek:-D
widzalam sie dzis z moja mlodsza siostra.... jest w 21 tyg ciazy a brzuszek ma juz ze hohohoho:) ale jaki fajny,,,,,az jej zazdroszcze tej ciazy:) hehhehe ja zarazilam ja to moze ona zarazi mnie:) a co:)!!!!!!!!

Moja siostra jest chyba w 26 tc, była wysoka i chuda jak szczapa..a teraz wygląda o niebo lepiej..choć oczywiście oburza się jak jej ktoś powie że przytyła:-D

Możz to naiwne, ale ja paru dziewczyną WIERZĘ. Jedną poznałam i nie żałuję, że tu jestem :-)

pARU NP. komu ?? ;) hehehe no tak kochana ja tez wierze ;) jakbym niewierzyla to do scian bym pisala heheh no ale ja tez nie zaluje i rowniez chcialabym poznac was :) ale wierzyc a ufac to co innego :)

no a jesli chodzi o forum to to moje pierwszse forum i perwszy raz taka sytuacjia ale tak jak pisalam wyzej nie szokujaca :)

pARU NP. komu ?? ;) hehehe no tak kochana ja tez wierze ;) jakbym niewierzyla to do scian bym pisala heheh no ale ja tez nie zaluje i rowniez chcialabym poznac was :) ale wierzyc a ufac to co innego :)

no a jesli chodzi o forum to to moje pierwszse forum i perwszy raz taka sytuacjia ale tak jak pisalam wyzej nie szokujaca :)

Jakbyś była oszustką, to nie wiem co bym sobie zrobiła :-D

Mea slyszałam o tym...wojewódzki zawsze miał trochę poprzestawiane w główce :tak:

reklama
Może i to naiwne, ale ja paru dziewczyną WIERZĘ. Jedną poznałam i nie żałuję, że tu jestem :-)

A czemu tylko paru???
Ja tam dalej wierzę wszystkim....jakby miało być inaczej to nie widziałabym sensu dalszego pisania!
Tak jak pisała kiedyś Emwu chyba..każda z nas musi wziąść odpowiedzialność za to co pisze i wkleja w sieci!

A kto mi nie uf..ufa, co???? :):):)

Do góry