reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
zjadł standardowo 3/4 słoiczka zupki i poszedł spać.
po raz pierwszy dałam mu jeść w butelce wielofunkcyjnej z łyżeczką i jestem mega zadowolona z niej! :tak:

cherie ja tak samo tylko jak jest juz malo posilku to mi powietrze 'parska' wylatuje z jedzonkiem i igor w kropkach ehehe jak juz jest malo a ze scianek niechcce splynac ... macie jakis sposob hehe ?

Mea jak masz pytania z tego co wiem uzywa jej cherie , akoza , asica , ja ..... i niewieme kto jeszcze ;) pisalysmy na watku butelko9we mammy o niej :D

hmm ja daje jedzonko na lyzeczce tak normalnie ... mala jest i owszem "uciaprana" ale bez przesady !! wie nie bede szalala z takimi wynalazkami :)

ale ludziska to maja pomysly ... jak kompletowalam wyprawke to czytalam o buteleczce do podawania lekarstw!! nawt napalilam sie zeby ja kupic a teraz kuleczki /homeopaty/ podaje agatce zwyklym smoczkiem butelkowym !! zadne cuda nei sa mi potrzebne :)

ja cos powiem ;p w koncu to wszystko przeczytalam..
do GEORGINY../czy jak Ci tam /
najzabawniejsze jest to ze mam ciekawe zycie nawet bardzo ..a Ciebie 'przejrzalam' przez przypadek.. otoz szukalam swojego pierwszego posta ktory napisalam na staraczkach .. -ot tak mnei na wspomnienia wzielo :p
i znalazlam dziewczyne z Twoim zdjeciem w sygntaurze.. to od razu o tym napisalam.. pozniej dopiero ciekawa bylam co ta laska pisze i sprawdzilam posty...
po samym stylu pisania widac ze to Ty..kimkolwiek jestes ;)
ogolnie rzecz biorac bawia mnie takie osoby o nudnym zyciu.. bo tylko ktos kto ma nudne zycie moze je sobie ubarwiac zakladajac 100 kont :p
najbardziej poruszylo mną to ze mialaś czelnosc pisac tym wszystkim kobietom ktore latami pruboja zajsc w ciaze ze jestes?
i tlumaczysz swoj kretynizm tym ze mialas problem z zajsciem w ciaze?
ogarnij sie..

mniemam ze slowa 'nie wpierdalajcie sie w moje zycie' czy jakos tak głownie byly do mnie ..
wiec powiem Ci tak..
dla mnie jestes żałosną kreatura pozbawioną jakichkolwiek uczuc ;)
lecz sie dziewczyno! - nie napisze kobieto bo jak widac nie jestes nia..

i nie pleć mi tu bzdur ze to jest sprawa sprzed dwoch lat bo ostatni Twój post byl napisany w sierpniu ubiegłego roku..
wiec zbytnio Ci ta ciąża nie pozmieniała w tym móżdżku ;)

no i basta !
bylam dzisiaj z mała u lekarza bo cala noc bidulka plakala i pierdziala..;-/
no i pediatra mi powiedziala ze to moze byc wina tego ze w moim mleku nie ma błonnika i temu ma problemy..
kazała podać czopek glicerynowy i wprowadzic jabłuszko ;)
jak dzisiaj kupy nie zrobi mam przyjsc jutro ;)
ale jestem pelna nadziei ze zrobi..

jabluszko jej jakos nie smakowalo.. i dopiero za 4 chyba podejsciem faktycznie polknela.. ale krzywila sie nieziemsko :-D

teraz sobie spi ;)
no i pediatra powiedziala ze pieknie sie nam Bułcia rozwija.. ślicznie trzyma główke , ładnie podnosi sie do siadu .. ale zeby nie popasc w jakas skrajnosc - to ze sie tak dobrze rozwija nie znaczy ze mamy ja juz posadzic zeby siedziala :-D
jak wiadomo wszystko z umiarem ;)

reklama
Do góry