D
reklama
W
wika_20
Gość
luuuzna spoko jakos sie pomiescimy
ale ja mowie powaznie mozesz wpadac 
mea , marta100 no ta taka ich praca zwracac na siebie uwage i im sie udaje

mea , marta100 no ta taka ich praca zwracac na siebie uwage i im sie udaje

luuuzna
Mama Alanka
luuuzna spoko jakos sie pomiescimyale ja mowie powaznie mozesz wpadac
![]()
A ja mówię poważnie ZAPAMIĘTAM TO SOBIE

Zresztą zaproszenie Vice versa :-)
Dobra ja idęęęęęęę obiad zrobić i butle wyparzyć i uprzątnąć chałupę, bo chłop wróci

W
wika_20
Gość
mataka no ja tez do centrum np. do parku do Saskiego mam z 25 min
:-) no moglybysmy sie umuwic jak sie zrobi ciepelko
bo narazie sama widzisz co za oknem 
ja w sumie sama nie szlam az tak daleko heheh no ale jak cieplo mozna isc :-) akurat bysmy mogly sie tam umuwic pospacerowac ze bym pozniej z mezem z centrum wrocila
chodzi mi o tachanie wozka na gore 

ja w sumie sama nie szlam az tak daleko heheh no ale jak cieplo mozna isc :-) akurat bysmy mogly sie tam umuwic pospacerowac ze bym pozniej z mezem z centrum wrocila

aga6671
Mama Hani i Tomka
A ja mówię poważnie ZAPAMIĘTAM TO SOBIE
Zresztą zaproszenie Vice versa :-)
Dobra ja idęęęęęęę obiad zrobić i butle wyparzyć i uprzątnąć chałupę, bo chłop wróci![]()
Ja obiad robię na raty..tak jak z usypianiem dzieci dzisiaj
A nie pochwaliłam się że mój mężuś załatwił sobie na przyszły tydzień urlop taciezyński
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jakbyś była oszustką, to nie wiem co bym sobie zrobiła
Mea slyszałam o tym...wojewódzki zawsze miał trochę poprzestawiane w główce![]()
Mea ja juz tydzien temu mialam dodac ten link z piosenka ale nie mam czasu no tak "wszyscy chca sporzac na wawelu po trupach do celu " .... szczeze afara powstala nawety dzis figurski byl w dd tvn i cos mowil ze chcial wyrazic co mysli na ten tematno to tez bylo do przewidzenia ze ktos cos takiego wymysli
dla innych przesada dla innych olewka ...
luuuzna np. kasza manna![]()
no mnie dzis to ddtvn podkusilo do poszukania o co afera i przyznam sie ze jakkolwiek ani figurskiego ani wojewodzkiego nie za bardzo trawie za ich "dowcip" ta w tym wypadku podpisze sie pod tym co figurski dzis powiedzial w ddtvn - "bo dziennikarze nabrali wody w usta i boja sie powiedziec co mysla o sytuacji - ja sie nie boje" i to jest swieta prawda !!
swoja droga forma kiczowata ale jaka to prawdziwa wymowa ... ja bynajmniej sie pod tym podpisuje!!
W
wika_20
Gość
Nooo luuuzna to jak sie udam nam spotkac z mataaka to bedziesz miala potwierdzenie ze nie jestem oszustka 
no dobra zakanczam ten temat ...Synus spi a ja ide pranie rozwiescic no i obiadek zrobic:-)

no dobra zakanczam ten temat ...Synus spi a ja ide pranie rozwiescic no i obiadek zrobic:-)
W
wika_20
Gość
Mea masz racje taka prawda ludzie mysla co innego ale boja sie powiedziec.... a oni wrecz odwrotnie sa takimi ludzmi show tv ze moga mowic co im slina na jezyk przyniesie..... oczywiscie oni ponoc juz mieli nie jedna "kare" za obrazanie kogos czy cos.....ale ich sprawa... nie uwazam zeby musieli byc za to ukarani.... najwidoczniej Figurski jak i reszta rowniez uwaza ze nie powinnien spoczac w takim miejscu jak Wawel mi tam obojetne .. ale moze jakbym byla mieszkanka krakowa to tez bym nie chciala kto wie...
tak czy siak juz zostal pochowany i koniec kropka...
reklama