mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dobra rada to nie wpierdalanie się w to co było kiedyśSorry za słownictwo, ale taka prawda. Każda z nas ma swoje życie i jakoś nikt się nie wtrąca do tego jakie kiedyś (DAWNO TEMU) było, nie?
![]()
Jakie 3 osoby? Za dużo Ci się tego nazbierało.
No to teraz już wiesz co może z człowiekiem zrobić brak dziecka.
Ehh, doczytałam ... a że kaszel spać mi nie daje a dziecka budzić nie chcę to się tu trochę powyżywam : )
Georgina, no przykre bardzo to czego się dowiedziałam o Tobie .... z dwóch względów - 1 to taki, że ja kiedyś oglądałam profil ktosiowej, ale nie wiedziałam, że to jesteś Ty bo się wtedy nie znałyśmy :
Spotykałam już takie trolle jak Ty w necie, ostatni był studentem informatyki, miał 24 lata i wszystkich notorycznie wkurzał, jak się potem okazało ów student miał 45 lat i był profesorem psychologii - ot robił sobie na Nas badania sprawdzając poziom agresji jaki wywoła pod swoim kątem zakładając tematy typu: ''aborcja od zaraz'',''kastracja rasowa'' itd.
Spaliłaś się już 2 razy na tym forum, dałabyś sobie w końcu spokój z tą farsą ... powinnaś zadbać o swoje zdrowie psychiczne, gdyż naprawdę uważam, że udawanie czegoś/kogoś kim się nie jest i wciskanie kitu o stanie błogosławionym zakrawa na urojenia psychiczne. Ja uważam, że powinnaś zabrać z tej Naszej piaskownicy swoje zafałszowane grabki bo Nasz poziom zaufania jest conajmniej poniżej miernej .... , a i powinni Ci neta w ogóle zablokować po IP za multikonta.
Boli niestety jak człowiek traci zaufanie, gdyż wydawałaś się fajną dziewczyną ... przez takie jak Ty traci się zaufanie do innych osób ... nie będę gdybać czym się kierowałaś - ale palić mosty za sobą umiesz idealnie.
Georgina/Ktosiowa/Sanka/Marzena czy jak jej tam dla mnie spalona i to na calej linii tak osoba jak i temat ida w zapomnienie ...
nessi jak ma sie neostrade to przy kazdym polaczeniu dostaje sie inne IP, i dlatego duble nie wystepuja ... niestety
Hmmm ale powiem Ci że te porozumiewanie się za pomocą znaków kusi, koleżanki synek potrafił w wieku 8 m-cy pokazywac czego potrzebuje.... A powiedz mi NeSSi czy taka nauka za pomocą znaków trudna jest??
Co prawda kazde dziecko inne jest ale żałuję, że Antka tego nie nauczyłam bo on późno zaczął mówić... może teraz spróbuje... aczkolwiek z Piotrusiem może być całkiem inaczej. Poza tym nianka jest w domu i może zbytnio sie nudzic więc będę miała pewnośc, że czegos moje dziecko uczy;-)
Wczoraj była pierwszyraz i spoko było, dobra z niej kobieta... ciesze się że mam cały miesiąc żeby ją poobserwować. ;-)
Co do studiów to super;-) ja tez od padziernika podyplomówke zaczynam;-) ale pedagogikę, musze zrobic bo chce dodatkowe godziny brac bo mam możliwośc prowadzenia zajęć z historii architektury na wyższej uczelni.
kurcze kuszace to !! ale tak jak nessi pozniej pisala, mluchy chyba musza jeszcze troche dorosnac ...
Ostatnia edycja: