teraz to juz by mnie to nie zdzwilo..;/to juz w ogole byl szczyt chamstwa!!!!!!!!!!!!
najgorszy jest brak pokory i przekonanie ze to nie byl blad z jej strony...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz to juz by mnie to nie zdzwilo..;/to juz w ogole byl szczyt chamstwa!!!!!!!!!!!!
Ej,ej ja nie pise zadnych bajek![]()
Zobaczycie, zaraz georgina, czy jak jej tam , wstanie wejdzie na forum i zacznie opowiadać, że Martynce- jeśli wogole istnieje- wyszedł ząbek, zrobiła kupkę itp
kurcze ciezko mi uwierzyc ze martynki nie ma... wydaje mi sie ze to byla prawdziwa ciaza itp..... tylko wczesniej troche pobladzila!
wiecie co, może dajmy dziewczynie spokój...
niech się cieszy Martynką, może ona ją zmieni.
No i tu się zgadzamy ;-)powiem ze gdyby mi pediatra powiedziala ze cos z rozwojem dziecka jest nie tak to na pewno bym nie zbagatelizowala !! ale skoro lekarz widzi dziecko co jakis czas /ja staram sie raz w miesiacu do mojej lekarki podjechac - powiedziala ze to dla swietego spokoju/ i ona mi mowi ze dziecko rozwija sie ok to nie wyszukuje dziecku nie wiadomo czego ...
w sytuacji jaka opisala monia /pozniej po mojej wypowiedzi/ stawierdzam ze ok ma racje !! zwlaszcza ze to sytuacja ktora powtarza sie juz u drugiego dziecka /o czym wczesniej nie wiedzialam/ !! ale kasi sugerowalabym raczej spokoj !! i najpierw wizyte u pediatry /z tego co pamietam to jej wujek jest tu autorytetem/ i upewnienie sie czy maly sie dobrze rozwija zamiast gonic od razu do neurologa ...
Pewnie niedługo Agatce przejdzie... Maciek mniej więcej od tygodnia nie ulewa a wcześniej praktycznie każdy posiłek w dzień kończył się zalaniem siebie, mnie i podłogico do ulewania ... chyba sie przyzwyczailam ...
Na nogach dokładnie jestem od 2;40![]()
tu nastepne
Witajcie dziewczyny od jakiegoś czasu podglądamy wątek z innego forum ale nie wiedziałyśmy czy się udzielać, ale widzę że już niektóre z was same wpadły na to że KTOSIOWA jest osobą niezrównoważoną. Zacznijmy od początku, poznałam ją na forum.polki.pl dołączyła do wątku o objawach ciąży najpierw jako SANKA opisywała niestworzone historie, łącznie z zajściem w ciążę, wklejeniem przypadkowego zdjęcia z internetu jako usg, wklejała zdjęcia ciuszków i tak dalej, wklejała również jako swoje zdjęcia znajomej dziewczyny, potem zalogowała się jako KTOSIOWA i historia zaczęła się na nowo, ale dziewczyny zaczęły się orientować że coś jest nie tak, ten sam styl pisania, taki sam życiorys, jest ze sląska, studiuje bhp, jej brat ma bliźniaki, oj długo by wymieniać. Dużo postów jest skasowanych, jeśli chcecie poczytajcie historię chociaż prześledzenie wątku jest długie, jeśli chcecie wlepimy wam gotowe linki, ja wam daję link do strony z naszego forum gdzie przynaje się że była Sanką potem Ktosiową, nawet jeśli to skasuje to jej wypowiedź jest w cytatach, w podpisie miała ten sam profil z NK co ma u was, tyle że już go skasowała, dziewczyny przykro nam że i tu was dopadła...
Też sobie dokładnie o tym pomyślałamskoro takie rzeczy moza wyprawiac to mamy odpowiedz ,kto mógł Anooli numer wyciąć...
Hmmm... odpowiedź nasuwa się samaciekawe czemu .... hmm ...
Laski, przecież żartowałam, nie przyjmujcie wszystkiego tak na poważnie, chociaż .... nasza kolezaneczka potrafiła chwalić się ciążą w której nie była wsród dziewczyn które starają się i mają problemy z zajściem w ciążę - to dopiero jest kur.....stwoZobaczycie, zaraz georgina, czy jak jej tam , wstanie wejdzie na forum i zacznie opowiadać, że Martynce- jeśli wogole istnieje- wyszedł ząbek, zrobiła kupkę itp