ej ja nic nie widze na zamknietym...zadałam wam pytanie na zamkniętym, już 15 min czekam na odpowiedz, bo jestem ciekawska i nica zaraz muszę wziąć się do roboty
reklama
a o co chodzi ? ktos cos napisała na meza kasiekrk ????to juz w ogole byl szczyt chamstwa!!!!!!!!!!!!
tez pytalam o wprowadzanie glutenuHe Mataka dobre z tym schudnięciem pod mostem
Prezent na komunię? Jak bym już naprawdę nie wiedziała co to dałabym kasę!
Karnitynko już wyjezdzaStrasznie mi przykro...ale przynajmniej może będziesz częściej z nami
Czy ktoś zauważył mój post o daniu kaszki pszennej czy muszę udać się do innego wątku;-)
ale dzis chyba zaden inny temat nie bedzie mial takiej sily przebicia jak sprawa z Georgina
D
daffodill
Gość
a o co chodzi ? ktos cos napisała na meza kasiekrk ????
tak wyzwal go od brzydala bodajze na tej stronie mama czy tata
Witam się i ja, co tu się znowu nadziało kurczę nie mam czasu nadrabiać może później bo niebawem idziemy na kontrolę do pediatry. U nas nocka spokojna, moje dziecię wczoraj tak się wyszalało że wieczorem po kąpieli padło przy butli mleka. Czy wasze dzieciaczki tez mają zaparcia po podawaniu słoiczków co można zrobić?
NeSSi
Moderatorka
Zdrowiej kobieto bo ci tesciowa dziecko odbierze![]()
No Way! Mogę jej oddać jej dziecko ale nie swoje

NeSSi i jest w niemczech taki srodek dla dzieci na kolki sab simplex sie nazywa jak dla mnie rewelacja, sklad ma podobny do polskich srodkow antykolkowych ale jak dla mnie dziala rewelacyjnie-choc czytalam wypowiedzi, ze nie na wszystkich. poszukaj w necie o nim. jezeli bylabys zainteresowana to zrobie ci przysluge i skocze do niemiec do apteki, kosztuje 8 cos euro- pod 9 - przemysl, spotkalam, ze sprzedaja ten lek w necie ale ja wole z niemieckiej apteki
Testowałam, no niestety jestem w tym gronie na których dzieci nie podziałał :/ Póki co skutkuje espumisan : )
Ale dziękuję ślicznie za info :*
Nessi zdrówka życzę a Michasia nie oddawajMi tez teściowa zawsze chce Hanię zabrać
Zamiast przyjechać na miejsce i pomóc
![]()
Dziękuję :*
No wlasnie,teraz to sami nie wiemy komu ufac a komu nie:-(
Mi nie ufaj bo mi się strasznie Patryś podoba
powiedz wiecj na ten temat
moze tez sie wyjasni kto tak napisal na mjego meza na moim mamaczytata??;/
O mężu nic nie wiem, generalnie to piszę praktycznie to samo co tu ..
Zobaczycie, zaraz georgina, czy jak jej tam , wstanie wejdzie na forum i zacznie opowiadać, że Martynce- jeśli wogole istnieje- wyszedł ząbek, zrobiła kupkę itp
Albo zmieni nicka : ) i uda znowu kogoś innego
Biedna... zdrówka życzę :-) I jak, karmisz Michała piersią?
Dziękuję :* Nadal jedziemy na ( *) (* ), nie odważę się chyba na zastrzyki :/
ktos mi zostawil komentarz na mamczytataa o co chodzi ? ktos cos napisała na meza kasiekrk ????
D
daffodill
Gość
tez pytalam o wprowadzanie glutenu
ale dzis chyba zaden inny temat nie bedzie mial takiej sily przebicia jak sprawa z Georginahehehe
podobno po 4 mcu mozna wprowadzac po malu gluten
karnitynka1982
Fanka BB :)
NO to na pewno bo wiecie jak to jest jak facet w domku to wiecej obowiazkow ale to jedyna dobra strona hehe no Monia my to moze kiedys sie w koncu spotkamy chyba ze Ty to nie Ty hehe bo ja juz sie boje doczytalam kawalek i niedoinformowana jestem wiec ide czytac a tu obiad trzeba szykowacKochana miło mi Ciebie widzieć:-):-)
Ja widzę też dobre strony wyjazdu T- jeśli można to tak ująć- BEDZIESZ MIEC WIECEJ CZASU DLA NAS:-)
reklama
tak wyzwal go od brzydala bodajze na tej stronie mama czy tata
Mąż Kasi nkomu się nie musi podobać byle by dla niej był najważniejszy, po co to takie głupoty pisać i obrażać ludzi.