reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Laski, przecież żartowałam, nie przyjmujcie wszystkiego tak na poważnie, chociaż .... nasza kolezaneczka potrafiła chwalić się ciążą w której nie była wsród dziewczyn które starają się i mają problemy z zajściem w ciążę - to dopiero jest kur.....stwo

spoko... tymi wasami i tak powalilyscie na kolana:)

reklama
Hej kochane nie mam czasu na nic T w poniedzialek wyjezdza porazka:((( i mamy duzo spraw do zalatwienia daje juz malemu jabluszko i zupke zadalam pytanko na menu wiec jak bedziecie mialy chwilke to dajcie znac co myslicie:)a teraz chwile ponadrabiam

zadałam wam pytanie na zamkniętym, już 15 min czekam na odpowiedz, bo jestem ciekawska i nic:angry::angry::angry: a zaraz muszę wziąć się do roboty

Luuuzna wszystkiego najlepszego dla Alanka!!!

Buziaki z okazji 5miesięcznicy dla Alanka Luuuznej, Weroniczki Helci 81 i Arturka Gogany:-D:-D:-D

Wszystkiego NAJ NAJ dla Amelki Alliltki, Julii Agnieszki0240, Filipka Sylwik1987, Alanka Luuuznej i w ogole dla wszystkich solenizantow ktorych byc moze przypadkiem danego dnia pominelam....!

My też życzymy wszystkiego najlepszego i rzeki mleeeeka i deserków:)

DLA WSZYSTKICH KOLEJNYCH CODZIENNIE KONCZACYCH NASTEPNE MIESIACE SWOJEGO ZYCIA DUZO DUZO ZDROWKA I BUziaki :-):-)

KOchane Dzieciaczki Forumowe :
Alanku , Weroniczko, Arturku, Amelko, Julciu, Filipku wszystkiego co najlepsze z okazji 5 i 4 miesiecy

STO LAT! najlepszego!!!!

my też buziakujemy wszystkich 4 i 5 miesięczniaków!!

DZIĘKUJEMY :-D

DZIEWCZYNY trzymajcie kciuki za nasza Wojtysiowa jest bidula w szpitalu ma podejrzenie zatoru pluc...naisala ze nie moze zasnac bo moze sie nie obudzic...;/lezy pod tlenem...
nie mogla nic wiecej napisac bo musiala wylaczyc kom bo zalklocal prace urzadzen..;/

Biedaczka :-( trzymamy kciuki!! wszystkie 4! oby było ok :taK:

ja tez chcialam takie zdjecie ale B z wrazenia nie dosc ze beczał bardziej niz Maja to biedak nie umial aparatu wlaczyc :-D

ja to bylam taka padnieta ze ani łezki nie uronilam..

T latał jak mały Japończyk koło Alusia :-D Ale za dużo to zdjęć nie zrobił :-D

a Ty myslalas ze ktos sie pod nia podszywal? :-D
głupia Ty!
dlatego że to jej konto było/jest kazałam Ci te posty poczytać :p

mówiłam że kopara opadnie :-D
ja sie uśmiałam szczególnie z tych które wkręcały ciążę której nie było hahahaha

Dobra rada to nie wpierdalanie się w to co było kiedyś:) Sorry za słownictwo, ale taka prawda. Każda z nas ma swoje życie i jakoś nikt się nie wtrąca do tego jakie kiedyś (DAWNO TEMU) było, nie?:)

Zagubienie, niespełnione marzenie, cierpienie.
Pragnienie bycia przez chwilę w wymarzonym stanie.

Jakże się ciesze, że było mi to dane na prawdę przeżyć i mieć Martynkę:))))))))))))

Widzę, że się porobiło...nie chcę nikogo osądzać ani potępiać. Mam jedno konto i jestem sobą :) Nie chcę wyciągać niczyich błędów, ale miło jest popisać z kimś, kto istnieje :) Zresztą dzięki netowi poznałam wielu ludzi, których może i bym nie poznała!!

chcialam cos napisac i zapomnialam!

Ty to jo :-D

tak czytam ten watek co ktosiowa na nim pisala i wiecie co??? laseczka jedna przeslala wieszyk jaki znalazla o aborcji!
te ktore sa slabe psychicznie lepiej niech nie czytaja!
ja sie pooplakalam bo to ladnie slowa ma dobrane ale jest drastyczne i tyragczne!

Mamusiu! Tatusiu!
Dlaczego życie Mi daliście?
I tak okrutnie je odebraliście?
Mamusiu patrz!
Twoją córunię w krematorium spalili,
Ale duszy Jej nie zabili.
Ja w Twoim umyśle będę żyła,
Będę po nocach Ci się śniła!
I będę po nocach do Ciebie wołała.
Ja - Twoja córunia mała.
Mamusiu! Dlaczego zatykasz uszy?
Przecież nikt Cię nie ogłuszy.
To przecież Ja, Twój Skarbek Kochany,
Ten, co miał brzuszek rozrywany.

Mateńko...jak słyszę o aborcji, to chcę coś rozwalić wrrr

nadrobilam was dupalki moje :p

Ja czasu nie miałam :sorry:
Byłam dziś u dentysty - rośnie mi 2 ósemka, ale tak, że mi pół twarzy rozpierdzielało :szok: Okazało się, że wszystko ok, nie ma żadnego zapalenia - po prostu boleśnie mi sie wyrzyna...ehh zaaplikował mi jakies lekarstwo i antybiotyk zapisał.
napiszę później idę do apteki ;)

A ak z innej beczki..
mamuski ktore stosuja ta masc znieczulajaca przed szczepieniem prosze powiedzcie jaka to gdzie ja smarujecie i na ile przed szczepieniem?

ej laski nie produkujcie tyle bo was za chiny nie nadrobie:)u nas nocka bardzo w porzadku....moje dziecie probowalo co prawda wstac po 5 ale dalam jej smoka i spala do 6:50:) wiec wyspana jestem... moja waga tez zaczyna byc moja przyjaciolka:) -5 kg:) zaliczylam.... i juz o ponad kilogram mniej od 60:)czyli jeszcze troszke... jestem na polmetku:)

jutro wybieramy sie na kregle:) na 21 wiec zdaze mala wykapac i uspic... i zostanie z nia nie tesciowa....ale tesc:)zloty czlowiek... a i mala go uwielbia w przeciwienstwie do tesciowej:)jestem wiec spokojna,,, z reszta jak moje dziecie juz zasnie to bedzie spala przynajmniej do 3 :) wiec nie musze sie martwic a my i tak przed polnoca pewnie wrocimy:)))) w koncu do ludzi wyjde:) hurraaaaaaaaaa!!!!!!!!11 tylko w co ja sie ubiore,,, jak mi spodnie z d... spadaja.... wiec... chyba pojde dzis na zakupy:)

kurcze moj macierzynski niebezpiecznie szybko sie konczy.... dobrze ze mam jeszcze 32 dni urlopu wiec go wybiore od razu po macierzynskim,,,, przezde wszystkim wzgledy finansowe... bo przecie za te dni bede musiala kase dostac a u nas jak na zlosc .... koniec macierzynskiego a ty ...komunia mojej chrzesnicy( no wlasnie- co jej kupic?????/pomocy!))) tydzien pozniej w sobote slub mojej siostry a w niedziele chrzciny,,, na ktorych moj maz ma byc chrzestnym!!!!!!!!!! i skad na to wszystko brac kase............. ja zbankrutuje,,,, a wakacje przespie pod mostem i bede jadla trawe:):):) moze jeszcze schudne dzieki temu :)

Hej kochane nie mam czasu na nic T w poniedzialek wyjezdza porazka:((( i mamy duzo spraw do zalatwienia daje juz malemu jabluszko i zupke zadalam pytanko na menu wiec jak bedziecie mialy chwilke to dajcie znac co myslicie:)a teraz chwile ponadrabiam

Kochana miło mi Ciebie widzieć:-):-)

Ja widzę też dobre strony wyjazdu T- jeśli można to tak ująć- BEDZIESZ MIEC WIECEJ CZASU DLA NAS:-)

He Mataka dobre z tym schudnięciem pod mostem:-D
Prezent na komunię? Jak bym już naprawdę nie wiedziała co to dałabym kasę!

Karnitynko już wyjezdza:szok::szok::szok: Strasznie mi przykro...ale przynajmniej może będziesz częściej z nami:zawstydzona/y:

Czy ktoś zauważył mój post o daniu kaszki pszennej czy muszę udać się do innego wątku;-)

reklama
A ak z innej beczki..
mamuski ktore stosuja ta masc znieczulajaca przed szczepieniem prosze powiedzcie jaka to gdzie ja smarujecie i na ile przed szczepieniem?
ja stosuje, nazywa sie emla, nakładam poł godziny przed - w opakowaniu jest dokładna instrukcja i smaruję w podudzie- najpierw zadzwoniłam do przychodni i spytałam w które miejsce bedzie dawana szczeionka

Do góry