reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
:szok::szok::szok: jak dla mnie to jakieś zaburzenia psychiczne :szok::szok::szok:
skoro takie rzeczy moza wyprawiac to mamy odpowiedz ,kto mógł Anooli numer taki wyciąć...

hmmm nie osadzajac ale tez o tym pomyslalam......
ja czytam to forum polki.pl masakra ona posty pousuwala ale sa te zacytowane jeszcze przez innych.. ten mnie zbulwersowal:

a najlepsze to ze jest adoptowana ma domek a rodzice kupuja jej nowy a jej narzeczony to ARTYSTA! normalnie z bajki kopciuszka musiala wziasc inspiracje

Ja też troszkę poszperałam, powiem tylko .......... uwielbia blogi ;) cudze życie nader ją kręci : ) ciekawe czemu .... hmm ...

Więc ja też mam pytanie odnośnie glutenu....
ani u mnie ani u A nigdy nie było żadnych alergii, Hani z racji tego że miała STRASZLIWE zaparcia po kaszkach ryzowych tez wcześniej zaczęłam podawać kaszki pszenne i nic jej nie było!
iadomo że wtedy nie byłam tak dobrze poinformowana jak teraz ale powiedzcie mi ..Tomek za niedługo skończy 6 miesięcy..więc czy mogę mu spróbować podać wieczorem kaszkę pszenną od 6 miesiąca? Oczywiście najpierw kilka łyżeczek i jeśli nic się nie będzie działo to dawać więcej?
Czy konieczne jest podawanie tego glutenu po jednej łyżeczce dziennie?

tu nastepne

Witajcie dziewczyny od jakiegoś czasu podglądamy wątek z innego forum ale nie wiedziałyśmy czy się udzielać, ale widzę że już niektóre z was same wpadły na to że KTOSIOWA jest osobą niezrównoważoną. Zacznijmy od początku, poznałam ją na forum.polki.pl dołączyła do wątku o objawach ciąży najpierw jako SANKA opisywała niestworzone historie, łącznie z zajściem w ciążę, wklejeniem przypadkowego zdjęcia z internetu jako usg, wklejała zdjęcia ciuszków i tak dalej, wklejała również jako swoje zdjęcia znajomej dziewczyny, potem zalogowała się jako KTOSIOWA i historia zaczęła się na nowo, ale dziewczyny zaczęły się orientować że coś jest nie tak, ten sam styl pisania, taki sam życiorys, jest ze sląska, studiuje bhp, jej brat ma bliźniaki, oj długo by wymieniać. Dużo postów jest skasowanych, jeśli chcecie poczytajcie historię chociaż prześledzenie wątku jest długie, jeśli chcecie wlepimy wam gotowe linki, ja wam daję link do strony z naszego forum gdzie przynaje się że była Sanką potem Ktosiową, nawet jeśli to skasuje to jej wypowiedź jest w cytatach, w podpisie miała ten sam profil z NK co ma u was, tyle że już go skasowała, dziewczyny przykro nam że i tu was dopadła...
Nie chce mi się nawet tych postów czytac, co ona pisała itd, sam fakt, ze podszywała sie za kogos innego daje do myślenia.
Niektórzy nie rozumieja ze to forum o dzieciach, dla matek, jak ktos nie jest dojrzały powinien do piaskownicy wrócić.
Jak mogą czuc sie Dziewczyny które staraja sie o dzieci, pisza o swoich obawach, o swoich przezyciach a ktos zwyczjnie z nich jaja sobie robi!!!

Gwarantuję, że się Piotruś znudzi po jakichś 2 min. po czym wsadzi piąchę do dzioba i całe jego zainteresowanie skupi się na obracaniu paluszków w buzi :)
Hahaha na pewno:tak:

hmmm nie osadzajac ale tez o tym pomyslalam......
ja czytam to forum polki.pl masakra ona posty pousuwala ale sa te zacytowane jeszcze przez innych.. ten mnie zbulwersowal:

a najlepsze to ze jest adoptowana ma domek a rodzice kupuja jej nowy a jej narzeczony to ARTYSTA! normalnie z bajki kopciuszka musiala wziasc inspiracje

Ej,ej ja nie pise zadnych bajek:-D:-D:-D

reklama
Do góry