moja ma 140 na 190 więc troche większaKopciuszku mała łazienkanie jest mala
mała to jest "moja" (wynajmuje mieszkanie)
150cm na 140cm![]()

AGA fajne płytki

podpisuje się pod tym ;-) sama skończyłam kierunek zdrowotny z podstawami rehabilitacji i jestem zdania że każde dziecko ma swoje tempo... reagować powinno się gdy na prawde ewidentnie widać że coś jest nie takwiecie co a ja was tak czytam, i te artykuly i wychodze z zalozenia ze nalezy dziecku pozwolic rozwijac sie samemu, w swoim tempie i umiejetnosciami nabywanymi w czasie ... tak jak np z siadaniem, dziecku trzeba pokazac ze taka pozycja tez jest i niech probuje, nie blokowac go w rozwoju ale i nie starac sie rozwijac go na sile ... po prostu wszystko przyjdzie samo, a rehabilitacje, i inne cuda zostawic sobie na sytuacje kiedy bedzie taka koniecznosc a nie fanaberia babci czy mamusi /w moim wypadku tesciowa panikuje ze mala nie przewraca sie na brzuszek ... a ma na to jeszcze cholernie duzo czasu !!!! / wiec dajmy tym maluchom czas i nie poganiajmy ich !!!
a co do sadzania dziecka czy skakania w skoczkach - ja tego nie zamierzam stosowac ale jesli emwu chce, daffi sadza julke - ich dziecko ich decyzja !!! ja np sadzam agatke w foteliku - tak mi latwiej ja karmic lyzeczka, a co tez NIE WOLNO BO SIE DZIECKO ZLE UCZY ... ale ja jako matka uwazam ze tak jest dobrze !!! kolejna rzecz - moja agatka ulewa ciagle i musze ja klasc na poduszce bo sie krztusi ... i co i TAK TEZ ZLE !!! wiec po prostu trzeba do wszystkiego podchodzic z racjonalnym umiarem i cieszyc sie spokojnym rozwojem dziecka ...

Laseczki doradzcie ktory kupic??
wlasnie siedze i sie zastanawiam i nie wiem ktorego zakupic.... kurcze bo chcialabym isc od razu wplacic a tak mam dylemat....
KONIK NA BIEGUNACH. RŻY, GALOPUJE, MACHA OGONEM (992408689) - Aukcje internetowe Allegro
czy
DUŻY 70cm konik na biegunach MACHA OGONEM RŻY (1025505320) - Aukcje internetowe Allegro
wyglądowo mnie się bardziej podoba drugi :-)
my mamy bujaka ale całkiem innego, bo moja dominika nie umiała się huśtać właśnie na takich jak ty pokazałaś... my mamy coś takiego:mam dylemat.. oba sa fajne tylko jeden wiekszy od drugiego no i nie iwem ktore lepszy...efektydziwekowe maja podobne takze to nie o to chodzi.... moze juz ktos kupowal i wie na co najlepiej patrzec.
KONIK,SŁONIE,PIESKI I INNE PLUSZAKI DLA MALUSZKA (1009078694) - Aukcje internetowe Allegro
wydaje mi się że dla roczniaka to za "duża" zabawka... z takiego bujaka raczej będzie spadać... i nie zainteresuje go