D
daffodill
Gość
no tak, recepta ma "datę ważności" chyba miesiąc.
dokladnie.. a ja sobie ubzduralam w glowie ze 2 miesiace.. ale nie wazne... najwazneijsze ze dostalam
dziekuje Ci bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak, recepta ma "datę ważności" chyba miesiąc.
Daffi jest dużo różnych czopków, tańszych i droższych... ja też zaraz po idę na kibelek więc jeszcze smaruję maścią dla lepszego efektu!!!
Jeszcze jedno Daffi ostatnio mąż mi przesłał artykuł i kazał mi się zastosować... pisało w nim, że rodzice mają też zadbać o siebie i czasami coś sobie kupić i nie myśleć co ja bym mogła kupić Amelce za tą kasę!!!! wyjaśnili to tak, że dziecko woli szczesliwych rodziców niż drogą zabawkę.... dlatego próbuję kupić sobie nowe jeansy bo za chwilę będę chodzić z tyłkiiem na wierzchu bo mi się przetrą hihhihi :-)
Daffi tutaj masz video jak zakładać te pasma clip-in:
[video=youtube;YvW4yTx_ZRM]http://www.youtube.com/watch?v=YvW4yTx_ZRM&NR=1[/video]
Ja tez tak miałam ale ten arykuł dał mi mocno do myślenia!!!nie martw sie ja mam to samo... jakos nie zwracam uwagi na siebie a wczesniej nie wyobrazalm sobie by czegos w miesiacu sobie nie kupic..a teraz wszytsko kupuje w pierwszej kolejnosci malej! wariatka..... zakochana jestem w swoje corce i to mnie oslepilo! super maz meza.. moj by na to nie wpadl!
Ja tez tak miałam ale ten arykuł dał mi mocno do myślenia!!!
A mąż to mnie czasami portafi zaskoczyć i to bardzo pozytywnie, przecież jak wymyślił prezent Bożonarodzeniowy!!! ciągle pytał co chce dostać a ja odp. Córunię bo mi ciężko już z brzuchem.. a ten wypalił z bonem na 800 zł do kosmetyczki-WARIAT!!!
Emwu on już jest zadowolony i chyba wycałuje mojego Gina bo po tabletkach anty moje libido sie zwiekszyło!!!!!!!!
a te 7 pasm mi wytstarczy?? tylko zastanaiwam sie ktore wziac.. chodzi o te wymary......
boziuuuu wlasnie o taka dlugos wlosow mi chodzi! jak to sie zaczepia??? ten filmik za ciemny i nie widza jak wygladaja zaczepieia.. no i musze kolor dobrac odpowiedni..... te co ja chcialam zalozyc sa z pasemkami blond i braz takie jak mam obecnie.... i nie wiem czy jak kupie takie szerokie same blond to czy nie bedzieiwdac jak juz bede miala odrosty....
Biorę Yaz jak to okreslil moj gin to srednia klasa cenowa ale jak dla mnie warte sa tych prawie 4 dych!!! czuje sie po nich super no i najwazniejsze to libido!!!jakie bierzesz?? moze i na mnie podzialaja i podniosa moje libido.