reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja zawsze w oryginalnych czyt. drogich stanikach chodziłam ale teraz gdy rozmiar mi sie co chwile zmienial to mi szkoda kasy było na drogie!! Ale pojechalam do plazy i tam w tym bieliznianym zawsze sa jakies wyprzedaze i teraz kupuje stanik z 79,99 przeceniony na 24,99 to cena jak z targu a jakość nie do opisania!!!!

Daffi jest dużo różnych czopków, tańszych i droższych... ja też zaraz po idę na kibelek więc jeszcze smaruję maścią dla lepszego efektu!!!
Jeszcze jedno Daffi ostatnio mąż mi przesłał artykuł i kazał mi się zastosować... pisało w nim, że rodzice mają też zadbać o siebie i czasami coś sobie kupić i nie myśleć co ja bym mogła kupić Amelce za tą kasę!!!! wyjaśnili to tak, że dziecko woli szczesliwych rodziców niż drogą zabawkę.... dlatego próbuję kupić sobie nowe jeansy bo za chwilę będę chodzić z tyłkiiem na wierzchu bo mi się przetrą hihhihi :-)

nie martw sie ja mam to samo... jakos nie zwracam uwagi na siebie a wczesniej nie wyobrazalm sobie by czegos w miesiacu sobie nie kupic..a teraz wszytsko kupuje w pierwszej kolejnosci malej! wariatka..... zakochana jestem w swoje corce i to mnie oslepilo! super maz meza.. moj by na to nie wpadl!

Daffi tutaj masz video jak zakładać te pasma clip-in:
[video=youtube;YvW4yTx_ZRM]http://www.youtube.com/watch?v=YvW4yTx_ZRM&NR=1[/video]

a te 7 pasm mi wytstarczy?? tylko zastanaiwam sie ktore wziac.. chodzi o te wymary......

boziuuuu wlasnie o taka dlugos wlosow mi chodzi! jak to sie zaczepia??? ten filmik za ciemny i nie widza jak wygladaja zaczepieia.. no i musze kolor dobrac odpowiedni..... te co ja chcialam zalozyc sa z pasemkami blond i braz takie jak mam obecnie.... i nie wiem czy jak kupie takie szerokie same blond to czy nie bedzieiwdac jak juz bede miala odrosty....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie martw sie ja mam to samo... jakos nie zwracam uwagi na siebie a wczesniej nie wyobrazalm sobie by czegos w miesiacu sobie nie kupic..a teraz wszytsko kupuje w pierwszej kolejnosci malej! wariatka..... zakochana jestem w swoje corce i to mnie oslepilo! super maz meza.. moj by na to nie wpadl!
Ja tez tak miałam ale ten arykuł dał mi mocno do myślenia!!!
A mąż to mnie czasami portafi zaskoczyć i to bardzo pozytywnie, przecież jak wymyślił prezent Bożonarodzeniowy!!! ciągle pytał co chce dostać a ja odp. Córunię bo mi ciężko już z brzuchem.. a ten wypalił z bonem na 800 zł do kosmetyczki-WARIAT!!!

Emwu on już jest zadowolony i chyba wycałuje mojego Gina bo po tabletkach anty moje libido sie zwiekszyło!!!!!!!!

Ja tez tak miałam ale ten arykuł dał mi mocno do myślenia!!!
A mąż to mnie czasami portafi zaskoczyć i to bardzo pozytywnie, przecież jak wymyślił prezent Bożonarodzeniowy!!! ciągle pytał co chce dostać a ja odp. Córunię bo mi ciężko już z brzuchem.. a ten wypalił z bonem na 800 zł do kosmetyczki-WARIAT!!!

Emwu on już jest zadowolony i chyba wycałuje mojego Gina bo po tabletkach anty moje libido sie zwiekszyło!!!!!!!!

jakie bierzesz?? moze i na mnie podzialaja i podniosa moje libido.

a te 7 pasm mi wytstarczy?? tylko zastanaiwam sie ktore wziac.. chodzi o te wymary......

boziuuuu wlasnie o taka dlugos wlosow mi chodzi! jak to sie zaczepia??? ten filmik za ciemny i nie widza jak wygladaja zaczepieia.. no i musze kolor dobrac odpowiedni..... te co ja chcialam zalozyc sa z pasemkami blond i braz takie jak mam obecnie.... i nie wiem czy jak kupie takie szerokie same blond to czy nie bedzieiwdac jak juz bede miala odrosty....

plus tych włosów jest taki że możesz je zafarbować na taki sam kolor jak swoje.

tu masz inny film:
[video=youtube;qGlpGlKJNKk]http://www.youtube.com/watch?v=qGlpGlKJNKk[/video]

reklama
Do góry