aga6671
Mama Hani i Tomka
Normalnie mi się żal zrobiło jak czytam o waszych łazienkach bo ja już mam moją długo ale mi się podoba wiec się pochwalę!!!!
Uploaded with ImageShack.us
sliczna!!!!
ja chyba jednak mam najmniesza lazienke... nikt mnie nie pobije....
tutaj po prawej jest tylko mala pralka....
a tu druga fotka.... tego co jest po lewej stronie...
nie patrzcie na bajzel... nie mam teraz glowy.. na powrot meza bedzie tam lśnic i wszystko bedzie poukladane a co niepotrzebne po wyrzucane!
Lazienki superanckie

Monia, troszkę mnie tą wypowiedzą obrażasz, ja nie latam do lekarza bo troszkę odchyla główkę - jak to napisałać- i jest spóźnione tydzień czy dwa do innych dzieci - takie wyginanie pociąga za sobą inne rzeczy i naprawdę, nie życzę nikomu przejść przez to co ja przeszłam z miśkiem - też odchylał głowę i kawałek mózgu niedotlenenionego- obumarłego. Z hanią jest podobnie ma ułożenie odgięciowe- coś jej się w mózgu poprzestawiało - i cwiczenie 3-4 razy dziennie i bieganie- jak to Ty ujęłaś -do neurologa i na rehabilitacje nie jest moją fanaberią i gwarantuję Ci, że wolałabym ten czas spędzić inaczej.
Nie lubię siać paniki, dlatego o tym tak bardzo nie wspominałam i dlatego odezwałam się do Was dopiero po 3 m-cach- musiałam sama to przerobić w dodatku jeszcze te problemy ze słuchem
Proponuję na tym zakończyć tą dyskusję- i jak to powiedziała daffodill "kazda z nas wie co jest najlepsze... bo my znamy najlepeij nasze dziecko i ktos z boku moze pomyslec sobie wiele... ale to ja jestem Matka i wiem na ile moge dziecku pozwolic."
Monia dla mnie to forum jest kopalnią wiedzy..i ja przynajmniej jestem ci wdzięczna za te artykuły i za podjęcie tego tematu

Wiadomo że każda z nas zrobi po swojemu...ale dla mnie takie informacje są bardzo wazne