reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Normalnie mi się żal zrobiło jak czytam o waszych łazienkach bo ja już mam moją długo ale mi się podoba wiec się pochwalę!!!!

Uploaded with ImageShack.us

sliczna!!!!
ja chyba jednak mam najmniesza lazienke... nikt mnie nie pobije....

tutaj po prawej jest tylko mala pralka....

a tu druga fotka.... tego co jest po lewej stronie...

nie patrzcie na bajzel... nie mam teraz glowy.. na powrot meza bedzie tam lśnic i wszystko bedzie poukladane a co niepotrzebne po wyrzucane!

Lazienki superanckie:-D:-D:-D
Monia, troszkę mnie tą wypowiedzą obrażasz, ja nie latam do lekarza bo troszkę odchyla główkę - jak to napisałać- i jest spóźnione tydzień czy dwa do innych dzieci - takie wyginanie pociąga za sobą inne rzeczy i naprawdę, nie życzę nikomu przejść przez to co ja przeszłam z miśkiem - też odchylał głowę i kawałek mózgu niedotlenenionego- obumarłego. Z hanią jest podobnie ma ułożenie odgięciowe- coś jej się w mózgu poprzestawiało - i cwiczenie 3-4 razy dziennie i bieganie- jak to Ty ujęłaś -do neurologa i na rehabilitacje nie jest moją fanaberią i gwarantuję Ci, że wolałabym ten czas spędzić inaczej.
Nie lubię siać paniki, dlatego o tym tak bardzo nie wspominałam i dlatego odezwałam się do Was dopiero po 3 m-cach- musiałam sama to przerobić w dodatku jeszcze te problemy ze słuchem
Proponuję na tym zakończyć tą dyskusję- i jak to powiedziała daffodill "kazda z nas wie co jest najlepsze... bo my znamy najlepeij nasze dziecko i ktos z boku moze pomyslec sobie wiele... ale to ja jestem Matka i wiem na ile moge dziecku pozwolic."

Monia dla mnie to forum jest kopalnią wiedzy..i ja przynajmniej jestem ci wdzięczna za te artykuły i za podjęcie tego tematu:tak:
Wiadomo że każda z nas zrobi po swojemu...ale dla mnie takie informacje są bardzo wazne:tak:

reklama
ale macie fajne łazienki!!!!!!!!!!!!!! widziałam wszystkie wklejone!
Zielony to nie mój ulubiony kolor ale łazienka wyglada zajefajnie !!! chyba zmienie zdanie na temat tego koloru:tak::tak::tak:.

Oj Julka to ja bym cię mogła tylko zaprosić do sypialni bo salon i kuchnia sa zielone ;-)

Normalnie mi się żal zrobiło jak czytam o waszych łazienkach bo ja już mam moją długo ale mi się podoba wiec się pochwalę!!!!

Bardzo ladna:tak:

MONIA ja rowniez jestem tego zdania ze lepiej zareagowac za wczesnie lub nie potrzebnie niz za puzno:tak:bo wiem ze czym pozniej tym gorzej:tak:mnie np pochwalil pan ortopeda ze poszlam ze swoim synem na usg stawow biodrowych tak wczesnie:tak:bo gdybym zbagatelizowala i olala sprawe pewnie moj syn nosilby aparat:tak:

wiecie co mój pasek dietowy jest jakiś czarodziejski...hehe ja tu tyję a on mi pokazuje na odwrót:-D:-D:-D:-D hehe nie bede go zmieniać tylko spróbuję dogonić ...ale jak wrócę z Polski...szykują się grille,komunia,nasze chrzciny, i inne imprezki rodzinne;-);-)no to nie odmówię tego czego nie mam na co dzień w uk przecie;-)

DZIEWCZYNY trzymajcie kciuki za nasza Wojtysiowa jest bidula w szpitalu ma podejrzenie zatoru pluc...naisala ze nie moze zasnac bo moze sie nie obudzic...;/lezy pod tlenem...
nie mogla nic wiecej napisac bo musiala wylaczyc kom bo zalklocal prace urzadzen..;/

DZIEWCZYNY trzymajcie kciuki za nasza Wojtysiowa jest bidula w szpitalu ma podejrzenie zatoru pluc...naisala ze nie moze zasnac bo moze sie nie obudzic...;/lezy pod tlenem...
nie mogla nic wiecej napisac bo musiala wylaczyc kom bo zalklocal prace urzadzen..;/
omg :( trzymamy kciukasy bardzo mocno!

Będzie dobrze!!!kciuki trzymamy!!! i zdrowia życzymy!!!

reklama
Do góry