kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam:-)wszystkim solenizantom zecze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Oj:-(no to cie dopadlo:-(z tylilekami to zalezy,ja np mialam antybiotyk przy ktorym moglam karmic
i przepisywal mi go gin
Nasz pediatra ma tez specjalizacje lekarza rodzinnego wiec moze ta twoja rowniez
moja leczy tez starsze dzieci
Na scianie w łazience mam tynk mozaikowy z brokatem
najgorsze jest to ze mi tego troche zostalo
Co do pisania pracy to nie zazdroszcze
choc nigdy nie pisalam
Mam zapalenie zatok, zapalenie krtani, zapalenie oskrzeli - ktoś przebije ?
Już mam serie zastrzyków wykupioną - tak się dorobiłam! :/
Tylko nikt mi nie chciał nic powiedzieć o karmieniu piersią, i nie wiem czy karmić czy też nie :/
Oj:-(no to cie dopadlo:-(z tylilekami to zalezy,ja np mialam antybiotyk przy ktorym moglam karmic

Dziękuję :*
Do pediatry dzwoniłam, przedstawiłam jej sytuację telefonicznie to wiecie co mi powiedziała ?
''zapraszam do siebie na wizytę''
Znaczy ... ja mam do pediatry z sobą iść ?!
Bo mały był niecałe 2 tygodnie temu, to po co mam go znowu ciągnąć ?
A jak ze sobą to co mi będzie robić ? kręgosłup oglądać ? będzie sprawdzać jak głowę na brzuchu podnoszę ? zważy mnie ? sprawdzi czy nie mam pleśniawek ?Paranoja ....
Ci lekarze to by nawet z umarłego za wizytę ściągnęli ....
Przysięga Hipokratesa ? - tak tylko na papierze .......![]()
Nasz pediatra ma tez specjalizacje lekarza rodzinnego wiec moze ta twoja rowniez

nie zaglądam bo pisze prace mgr'ską... mam ją oddać za 26 dni już do dzieckanatu![]()
mojemu się odmieniło i śpi już po pół godzinki co 1,5 godz :-) wieczór każdy wygląda tak samo.. mały wstaje o 17;30-18, o 19;30 jest kąpanie, o godz 20 je i odkładam go do łóżeczka i czekam aż zaśnie :-) najpóźniej do godz 20;30 zasypia :-)
a ja Wojtka mam zamiasr jeszcze kąpać w wanience przez dłuższy czas ;-) bardziej mi chodzi o Dominiśke że się będzie kąpać już w brodziku, a Wojtek w swoim czasie też zacznie
kup sobie na hemoroidy czopki i powinien zniknąć... ja miałam i wyleczyłam w 3 dni ;-)
moja Dominika taki rozmiar nosiła w wieku ponad 2 lat :shock:
kopciuszku ale łazieneczka no no noa ściany to macie w tapecie czy w czym?
my część będziemy mieć po prostu malowaną :-)![]()
ja też chciałam iść, ale podobno dość że to drogie to strasznie niszczy włosy :-( tak mocno że jednej z moich koleżanek potem tonami wylatywały włosy
nessi :-( zdrówka!!!
Na scianie w łazience mam tynk mozaikowy z brokatem

Co do pisania pracy to nie zazdroszcze