mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
czesc dziewczynki, przyszla mi chusta nati i PANIKUJE !!! ja tego nie zawiaze !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mea na poczatek prponuje wiązanie kieszonka;-) podobnie wiązałas chuste elastyczną tylko że w kieszonce krzyzujesz ją na plecach dzieckaczesc dziewczynki, przyszla mi chusta nati i PANIKUJE !!! ja tego nie zawiaze !
Maarta ale żeby one choć proste były!!!!
A co to są szczepione drzewka typu migdałek![]()
Laseczki a ja mam do was pytanie.....
mam zamiar isc za tydzien na przedluzenie wlosow... powiedzcie mi czy ktoras z was juz to robila???? zanim to zrobie wolalabym wiedziec jaka pielegnacja jest takich wlosow i co wolno a czego nie...... bo jak bedzie za duzo zakazow to chyba zrezygnuje.....
Mam zapalenie zatok, zapalenie krtani, zapalenie oskrzeli - ktoś przebije ?
Już mam serie zastrzyków wykupioną - tak się dorobiłam! :/
Tylko nikt mi nie chciał nic powiedzieć o karmieniu piersią, i nie wiem czy karmić czy też nie :/
mojemu się odmieniło i śpi już po pół godzinki co 1,5 godz :-) wieczór każdy wygląda tak samo.. mały wstaje o 17;30-18, o 19;30 jest kąpanie, o godz 20 je i odkładam go do łóżeczka i czekam aż zaśnie :-) najpóźniej do godz 20;30 zasypia :-)mika, Wojtuś to taki sam gagatek do spania co mój Daniel.
powiedz mi o której go kładziesz spać? i jak go przetrzymujesz do kąpieli skoro tak mało śpi? nie jest marudny?
a ja Wojtka mam zamiasr jeszcze kąpać w wanience przez dłuższy czas ;-) bardziej mi chodzi o Dominiśke że się będzie kąpać już w brodziku, a Wojtek w swoim czasie też zacznieŻe jeszcze pomarudzę o tej kabinie;-)
Ja chciałam taki brodzik jak miałam teraz..był w środku głęboki na ok 15-20 cm..to była idealna głębokość dla Hani..jak nalałam jej wody to jak siedziała to akurat do pasa była przykryta a ja miałam do niej łatwy dostęp..w razie jakby się pośliznęła czy cuś(a choć daję jej matę antypoślizgową i grzecznie siedzi w brodziku to zdażyło się że pośliznęła się na ręce)
A ten całkiem głęboki brodzik nie jest już tak fajny moim zdaniem...dla Hani teraz owszem...ale nie wyobrażam sobie że wsadzę tam Tomka jak zacznie siedzieć...bo nie ma takiego łatwego dostępu żeby go przytrzymać...wiesz o co mi chodzi
Dlatego napisałam że z dwojga złego wolę tan głęboki niż całkiem niski
kup sobie na hemoroidy czopki i powinien zniknąć... ja miałam i wyleczyłam w 3 dni ;-)czy ja wiem.... boje sie ze od zelaza dostane zatwardzen a mnie boli przy wyproznianiu...boje sie ze to hemoroid...
a on moze sam zniknac???? czy trzeba go leczyc koniecznie??
Hej laski mam pytanie jaką długość stópki mają wasze dzieci? Bo mnie martwi to jakie wielkie ma Aleks.
13.5 cm!!!!! Buciki ma rozmiar 21(adidaski)
Laseczki a ja mam do was pytanie.....
mam zamiar isc za tydzien na przedluzenie wlosow... powiedzcie mi czy ktoras z was juz to robila???? zanim to zrobie wolalabym wiedziec jaka pielegnacja jest takich wlosow i co wolno a czego nie...... bo jak bedzie za duzo zakazow to chyba zrezygnuje.....
Mój już od dawna się podciąga i już parę razy fiknął sam do góry trzymając się łóżeczkaDziewczyny po czym poznać, że dziecko jest gotowe do siadania? Bo moja bardzo się podciąga do siadu, ale to chyba jeszcze za wcześnie na siadanbie?