reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
hej leski,,, u nas niejedzenia ciag dalszy.... no ale podeszlam do tego tak - ze jak bedzie chciala to sama sie dopomni,.,,, ot co.... loj... budzi sie wiec uciekam :)

He he choć nikt się nie prosił :-( wstawię roboczą fotką mojej łazienki:-DWięcej z dzrzwi nie da się rady ująć..w ty rogu będzie kabina i wc

Załączniki

• P5040001.jpg
    P5040001.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 41
Znalazlam w gooogla cos takiego:

NAJŁATWIEJSZYM SPRAWDZENIEM CZY DZIECKO MA ASYMETRIĘ CZY NAPIĘCIE JEST:
-trzymaj dziecko pod paszkami i lekko posadź bądź postaw, przechyl na lewą
stronę, powinno przechylić główkę w przeciwną stronę i tak samo przechyl na
prawą stronę, powinno przechylić główkę na lewą stronę
smile.gif

ale czy mozna sprawdzic to juz?

kasiekkrk- nie martw się, wszystko da się nadrobić, teraz muszę lecieć do pracy, pisz jak masz jakieś pytania, spróbuję Ci później na nie odpowiedzieć - ja też ie jestem alfą i omegą- przeszłam przez to raz , teraz drugi - nie jest to jakaś przypadłość dziedziczna, po prostu przypadek

szkoda tylko, że mamy w polsce tak slabych fachowców i lekarze nie znają się na tym- 10 lat temu miał ruszyć program decydujący czas z opisem tych tak zawnych odchylen od normy, czyli cech na które mamy powinny zwracac uwagę - mial nazywac się decydujący czas- bo tu tak naprawde decyduje czas im szybciej się zauważy i zacznie cwiczyć tym szybciej dziecko nadgoni nieprawidlowosci- program nie ruszył a ostatnio moj rehabilitant stwierdzil, że po co program jak wiekszosc lekarzy pediatrów nie widzi ewidentnych odchylen
kiedys dziecko lezało w łóżeczku nie mialo żadnych tzw udogodnien, jak sie interesowalo czymś to mamusia nie sadzala go tylko samo probowało, próbowało az się przewróciło i zobaczyło to co go interesuje a teraz sidzi w foteliku, w hustawce itd i ni ma motywacji do niczego.

Daffi odradzam.
ja miałam przedłużane włosy mikroringami - pasma mi się pozsuwały i "pocięły" moje naturalne włosy. poza tym ciągnęło mnie i bolała mnie głowa, włosy automatycznie nie tylko są dłuższe ale i zagęszczone, głowa nie jest przyzwyczajona do takiego obciążenia. koleżanka miała metodą klejową - coś strasznego, może i z początku ładnie wyglądały ale jak je ściągnęła (ściąga się je rozpuszczalnikiem...) to musiała się ogolić prawie na łyso, tak miała zniszczone włosy i ułożone łuską w niewłaściwą stronę.
ale polecam Ci pasma clip-in, sama mam takie z włosów naturalnych i zakładam raz na czas.
100% wlosy przedluzane NATURALNE CLIP IN ON tasmy (1024047165) - Aukcje internetowe Allegro
jakbyś chciała się coś więcej dowiedzieć to pytaj.

to cię załatwiło. zdrowiej szybko!
a co do karmienia to ja musiałam odstawić Danielka od cyca przy antybiotyku.

super!!!!! rewelacja!!!! kupie takie:):)

Aga łazienka fajna powstaje teraz tylko czekać na końcowy wynik!!! Ja też mam małą i dodatkowo ze skosa łazienkę ale wszystko tam mieszczę, zresztą kuchnię też mam ze skosa ale idzie się przyzwyczaić...

reklama
Maarta spojrzałam na twoje mamaczytata i muszę napisać, że bardzo ładna kobitka jesteś:)(taki damski komplement), przypominasz mi moją kuzynkę, którą bardzo lubię

Do góry