tak, do ciebie- trochę później zedytowałam ten post, zeby byl bardziej czytelnyMonia to było do mnie???
reklama
W
wika_20
Gość
Znalazlam w gooogla cos takiego:
NAJŁATWIEJSZYM SPRAWDZENIEM CZY DZIECKO MA ASYMETRIĘ CZY NAPIĘCIE JEST:
-trzymaj dziecko pod paszkami i lekko posadź bądź postaw, przechyl na lewą
stronę, powinno przechylić główkę w przeciwną stronę i tak samo przechyl na
prawą stronę, powinno przechylić główkę na lewą stronę
ale czy mozna sprawdzic to juz?
NAJŁATWIEJSZYM SPRAWDZENIEM CZY DZIECKO MA ASYMETRIĘ CZY NAPIĘCIE JEST:
-trzymaj dziecko pod paszkami i lekko posadź bądź postaw, przechyl na lewą
stronę, powinno przechylić główkę w przeciwną stronę i tak samo przechyl na
prawą stronę, powinno przechylić główkę na lewą stronę

ale czy mozna sprawdzic to juz?
kasiekkrk- nie martw się, wszystko da się nadrobić, teraz muszę lecieć do pracy, pisz jak masz jakieś pytania, spróbuję Ci później na nie odpowiedzieć - ja też ie jestem alfą i omegą- przeszłam przez to raz , teraz drugi - nie jest to jakaś przypadłość dziedziczna, po prostu przypadek
szkoda tylko, że mamy w polsce tak slabych fachowców i lekarze nie znają się na tym- 10 lat temu miał ruszyć program decydujący czas z opisem tych tak zawnych odchylen od normy, czyli cech na które mamy powinny zwracac uwagę - mial nazywac się decydujący czas- bo tu tak naprawde decyduje czas im szybciej się zauważy i zacznie cwiczyć tym szybciej dziecko nadgoni nieprawidlowosci- program nie ruszył a ostatnio moj rehabilitant stwierdzil, że po co program jak wiekszosc lekarzy pediatrów nie widzi ewidentnych odchylen
kiedys dziecko lezało w łóżeczku nie mialo żadnych tzw udogodnien, jak sie interesowalo czymś to mamusia nie sadzala go tylko samo probowało, próbowało az się przewróciło i zobaczyło to co go interesuje a teraz sidzi w foteliku, w hustawce itd i ni ma motywacji do niczego.
szkoda tylko, że mamy w polsce tak slabych fachowców i lekarze nie znają się na tym- 10 lat temu miał ruszyć program decydujący czas z opisem tych tak zawnych odchylen od normy, czyli cech na które mamy powinny zwracac uwagę - mial nazywac się decydujący czas- bo tu tak naprawde decyduje czas im szybciej się zauważy i zacznie cwiczyć tym szybciej dziecko nadgoni nieprawidlowosci- program nie ruszył a ostatnio moj rehabilitant stwierdzil, że po co program jak wiekszosc lekarzy pediatrów nie widzi ewidentnych odchylen
kiedys dziecko lezało w łóżeczku nie mialo żadnych tzw udogodnien, jak sie interesowalo czymś to mamusia nie sadzala go tylko samo probowało, próbowało az się przewróciło i zobaczyło to co go interesuje a teraz sidzi w foteliku, w hustawce itd i ni ma motywacji do niczego.
He he choć nikt się nie prosił :-( wstawię roboczą fotką mojej łazienkiWięcej z dzrzwi nie da się rady ująć..w ty rogu będzie kabina i wc
Super!! Bardzo mi się kolorki podobają, takie jak lubię

W
wika_20
Gość
Kopciuszku mała łazienka 

nie jest mala
mała to jest "moja" (wynajmuje mieszkanie)
150cm na 140cm

150cm na 140cm

D
daffodill
Gość
Daffi odradzam.
ja miałam przedłużane włosy mikroringami - pasma mi się pozsuwały i "pocięły" moje naturalne włosy. poza tym ciągnęło mnie i bolała mnie głowa, włosy automatycznie nie tylko są dłuższe ale i zagęszczone, głowa nie jest przyzwyczajona do takiego obciążenia. koleżanka miała metodą klejową - coś strasznego, może i z początku ładnie wyglądały ale jak je ściągnęła (ściąga się je rozpuszczalnikiem...) to musiała się ogolić prawie na łyso, tak miała zniszczone włosy i ułożone łuską w niewłaściwą stronę.
ale polecam Ci pasma clip-in, sama mam takie z włosów naturalnych i zakładam raz na czas.
100% wlosy przedluzane NATURALNE CLIP IN ON tasmy (1024047165) - Aukcje internetowe Allegro
jakbyś chciała się coś więcej dowiedzieć to pytaj.
to cię załatwiło. zdrowiej szybko!
a co do karmienia to ja musiałam odstawić Danielka od cyca przy antybiotyku.
super!!!!! rewelacja!!!! kupie takie
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Maarta spojrzałam na twoje mamaczytata i muszę napisać, że bardzo ładna kobitka jesteś
(taki damski komplement), przypominasz mi moją kuzynkę, którą bardzo lubię