reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mam zapalenie zatok, zapalenie krtani, zapalenie oskrzeli - ktoś przebije ?:)
Już mam serie zastrzyków wykupioną - tak się dorobiłam! :/

Tylko nikt mi nie chciał nic powiedzieć o karmieniu piersią, i nie wiem czy karmić czy też nie :/
NESSI bidulo wspolczuje!!
o karmienei lepiej zapytaj pediatry a nie internisty...
wracaj szybko do zdrowia!!!!

reklama
Buziaki z okazji 5miesięcznicy dla Alanka Luuuznej, Weroniczki Helci 81 i Arturka Gogany:-D:-D:-D

Maarta no my mamy w dwóch pokojach wykładziny a tylko w salonie na razie panele więc Hania moze śmigać na" bosaka"! A przed domem też sama trawa....może jak skończę ten remont to w końcu zmobilizuję się żeby ci wysłać te zdjęcia ogrodu:szok: Bo ja już nawet dzieciom z 3 tyg nie robiłam zdjęć:-D:-D:-D

Nessi bidulko wspólczuję..no i najlepiej zapytaj jakiegoś lekarza czy możesz karmić...bo mi kiedys w aptece babka powiedziała że mam uważać nawet na pastylki na bół gardła bo wszystko przenika do mleka!

Ostatnia edycja:
Dziękuję :*

Do pediatry dzwoniłam, przedstawiłam jej sytuację telefonicznie to wiecie co mi powiedziała ?
''zapraszam do siebie na wizytę''

Znaczy ... ja mam do pediatry z sobą iść ?! :oo2:
Bo mały był niecałe 2 tygodnie temu, to po co mam go znowu ciągnąć ?
A jak ze sobą to co mi będzie robić ? kręgosłup oglądać ? będzie sprawdzać jak głowę na brzuchu podnoszę ? zważy mnie ? sprawdzi czy nie mam pleśniawek ?:oo2: Paranoja ....

Ci lekarze to by nawet z umarłego za wizytę ściągnęli ....
Przysięga Hipokratesa ? - tak tylko na papierze ....... :baffled:

Ostatnia edycja:
I buziaki z okazji 4 miesięcznicy dla Amelki Allilatki, Julii Agnieszki 0240 i Filipka Sylwik 1987:-D:-D:-D

Nessi no dziwne że nie mogli ci powiedzieć przez telefon czy możesz te lekarstwa spokojnie brać...a zgłosić ci się kazali prywatnie?

Do pediatry dzwoniłam, przedstawiłam jej sytuację telefonicznie to wiecie co mi powiedziała ?

A jak ze sobą to co mi będzie robić ? kręgosłup oglądać ? będzie sprawdzać jak głowę na brzuchu podnoszę ? zważy mnie ? sprawdzi czy nie mam pleśniawek ?:oo2: Paranoja ....

no niestety tak jest z wiekszoscia trudno teraz o lekarza z sercem i z powolaniem..;/

Mam zapalenie zatok, zapalenie krtani, zapalenie oskrzeli - ktoś przebije ?:)
Już mam serie zastrzyków wykupioną - tak się dorobiłam! :/

Tylko nikt mi nie chciał nic powiedzieć o karmieniu piersią, i nie wiem czy karmić czy też nie :/

Ja mam to drugie i katar ale na szczęście już przechodzi.

I buziaki z okazji 4 miesięcznicy dla Amelki Allilatki, Julii Agnieszki 0240 i Filipka Sylwik 1987:-D:-D:-D

Nessi no dziwne że nie mogli ci powiedzieć przez telefon czy możesz te lekarstwa spokojnie brać...a zgłosić ci się kazali prywatnie?

Jak najbardziej prywatnie, już bardziej prywatniej się nie da :/
Wizyta 80 zł, to już bym wolała Miśkowi coś kupić

Kurcze współczuje!!!!
Najlepiej to chyba jakiegos farmaceutę zapytać, bo tak naprawde oni najlepiej wiedzą jaki wpływ może miec antybiotyk;-)
Zdrówka zyczymy!!!!!!
Buziaki z okazji 5miesięcznicy dla Alanka Luuuznej, Weroniczki Helci 81 i Arturka Gogany:-D:-D:-D

Maarta no my mamy w dwóch pokojach wykładziny a tylko w salonie na razie panele więc Hania moze śmigać na" bosaka"! A przed domem też sama trawa....może jak skończę ten remont to w końcu zmobilizuję się żeby ci wysłać te zdjęcia ogrodu:szok: Bo ja już nawet dzieciom z 3 tyg nie robiłam zdjęć:-D:-D:-D

Nessi bidulko wspólczuję..no i najlepiej zapytaj jakiegoś lekarza czy możesz karmić...bo mi kiedys w aptece babka powiedziała że mam uważać nawet na pastylki na bół gardła bo wszystko przenika do mleka!
No Agus czekam na fotki;-)

A ja dzisiaj bede sadzić w ogrodzie, kupiłam kilka dzrewek, na jedno sie pokusiłam, sporo za nie zapłaciłam, fajnie wygląda ale nie wiem czy zime przetrwa;-( zobaczymy.

reklama
Do góry