reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
No ja już całkiem pewna farmaceutów to nie jestem
W 9 miesiącu ciąży dostałam na przeziębienie gripex, ostatnio jedna dała mi te pastylki a druga stwierdziła że nie za bardzo je wolno i najlepiej z umiarem!
Ale pewnie co lekarz to też inaczej powie!
Sadzenia ładnych drzewek zazdroszczę..ale ja najpierw musiałabym wyciąć 6 jabłonek o które i tak tata nie dba i nie dają wcale owoców

W 9 miesiącu ciąży dostałam na przeziębienie gripex, ostatnio jedna dała mi te pastylki a druga stwierdziła że nie za bardzo je wolno i najlepiej z umiarem!
Sadzenia ładnych drzewek zazdroszczę..ale ja najpierw musiałabym wyciąć 6 jabłonek o które i tak tata nie dba i nie dają wcale owoców

D
daffodill
Gość
Ja osobiście nie miałam ale dużo słyszałam na ten temat wiem że cebulki są obciązone więc najlepiej przedłużać o kilka cm, używa się specjalnych szamponów i max można nosić 3 m-ce bodajże...
w sumie czytalam ze europejskie maja zywotnosc 12 mcy a slowianskie so dozywotnie...... tylko nie wiem jakie u mnie stosuja... od niedawna w 1 salonie tylko to robia! bardzo bym cciala.. maja dlugosci 40cm i 55cm..... a 60cm na zamowienie.. a ja bym tylko te o 40 cm chciala.. wystarcza to sa i tak dluzsze niz te co ja mam.... czyli pasowalyby bo od razu dlugasne by sie nie zrobily.. do tego zagescilyby wlosy i efekt bylby bardzo naturalny....
Ja mam dwie znajome w aptekach, zawsze dobrze podpowiadają;-)No ja już całkiem pewna farmaceutów to nie jestem
Sadzenia ładnych drzewek zazdroszczę..ale ja najpierw musiałabym wyciąć 6 jabłonek o które i tak tata nie dba i nie dają wcale owoców![]()
Co do jabłonek, to jak chcesz ściąć to śmiało bo dzrzewa owocowe można bez pozwolenia ścinać ale ja bym poszalała na Twoim miejscu

Teraz już za późno ale wczesną wiosna tzn tak luty-marzec proponuję pościnać gałęzie;-) zostawić praktycznie sam pien i kilka wystających gałązek. Tak ścięte drzewo owocowe nie da nam juz owoców ale będzie pięknie sie prezentowało jak szczepione drzewka typu migdałek

Jeżeli chcesz żeby owocowała to musisz ścinać końcówki gałązek ale maksymalnie do połowy długości gałązki;-)
Pauluś89
Grudzień 2009
Mi się kiedyś marzyły takie włosy no ale jak usłyszałam jaka jest cena to podziękowałam. Odrazu mi się nasuwa ile rzeczy do domu i dla Aleksa bym kupiław sumie czytalam ze europejskie maja zywotnosc 12 mcy a slowianskie so dozywotnie...... tylko nie wiem jakie u mnie stosuja... od niedawna w 1 salonie tylko to robia! bardzo bym cciala.. maja dlugosci 40cm i 55cm..... a 60cm na zamowienie.. a ja bym tylko te o 40 cm chciala.. wystarcza to sa i tak dluzsze niz te co ja mam.... czyli pasowalyby bo od razu dlugasne by sie nie zrobily.. do tego zagescilyby wlosy i efekt bylby bardzo naturalny....
Pauluś89
Grudzień 2009
Jakie czapeczki używacie na baardzo ciepłe dni? Moje bawełniane są niby ciepłe ale kupilismy tzw "strongmenkę" taką chustkę wiązaną z tyłu
aga6671
Mama Hani i Tomka
Ja mam dwie znajome w aptekach, zawsze dobrze podpowiadają;-)
Co do jabłonek, to jak chcesz ściąć to śmiało bo dzrzewa owocowe można bez pozwolenia ścinać ale ja bym poszalała na Twoim miejscu
Teraz już za późno ale wczesną wiosna tzn tak luty-marzec proponuję pościnać gałęzie;-) zostawić praktycznie sam pien i kilka wystających gałązek. Tak ścięte drzewo owocowe nie da nam juz owoców ale będzie pięknie sie prezentowało jak szczepione drzewka typu migdałekNaprawde wierz mi taka jabłonka może pięknie wygladac
Jeżeli chcesz żeby owocowała to musisz ścinać końcówki gałązek ale maksymalnie do połowy długości gałązki;-)
Maarta ale żeby one choć proste były!!!!
A co to są szczepione drzewka typu migdałek

D
daffodill
Gość
Mi się kiedyś marzyły takie włosy no ale jak usłyszałam jaka jest cena to podziękowałam. Odrazu mi się nasuwa ile rzeczy do domu i dla Aleksa bym kupiła
wiesz mi tez zal..ale ja nie pamieam kiedy sobei cos kupilam... cos misietez nalezy a ze kocham dbac o wlsoy to bardzobym chciala takie no marza mi sie......!!!!!!!!
Wszystkiego NAJ NAJ dla Amelki Alliltki, Julii Agnieszki0240, Filipka Sylwik1987, Alanka Luuuznej i w ogole dla wszystkich solenizantow ktorych byc moze przypadkiem danego dnia pominelam....!
Pauluś89
Grudzień 2009
a ostatnio się zbuntowałam i buty kupiłamwiesz mi tez zal..ale ja nie pamieam kiedy sobei cos kupilam... cos misietez nalezy a ze kocham dbac o wlsoy to bardzobym chciala takie no marza mi sie......!!!!!!!!
Wszystkiego NAJ NAJ dla Amelki Alliltki, Julii Agnieszki0240, Filipka Sylwik1987, Alanka Luuuznej i w ogole dla wszystkich solenizantow ktorych byc moze przypadkiem danego dnia pominelam....!
My też życzymy wszystkiego najlepszego i rzeki mleeeeka i deserków
reklama