reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

troche sie nam powyjasnialo i ostatecznie nie jedziemy na pogrzeb ... okazuje sie ze o 14 jest dopiero wyprowadzenie z kap[licy, calosc skonczy sie kolo 17 wiec nie ma szans zebysmy wrocili wykapac agatke a wziac ja na ten deszcz troche sie boje, poza tym 7h w samochodzie to tylko dla niej meczarnia a jechac wczesniej nie ma gdzie bo warunkow do spania tam nie bedzie ...

reklama
Kopciuszku gdzie zdjęcia łazienki??????

O patrzcie,normalnie sie ktos zainteresowal:-D:-D:-Dwidac ze czasami warto napisac cos co was zmobilizuje:-D
Łazienka jest mala,ciasna i zdjecia nawet trudno zrobic ale dzis pstryklam foteczke to moze i wkleje:-D

Hej laski mam pytanie jaką długość stópki mają wasze dzieci? Bo mnie martwi to jakie wielkie ma Aleks.
13.5 cm!!!!! Buciki ma rozmiar 21(adidaski)

Moj ma buciki z nr 18:tak:

Daniel ma 10 cm.
a co do skoczka to ja nie jestem przekonana do niego :no: a krzesełko świetne!
dobrze że Maxowi nic się nie stało.

A jakie masz obawy Cherie? Pytam tak z ciekawosci bo moze o czyms nie pomyslalam.

Nie no mój to gigant:)

no gigant, gigant bo max ma 10 albo 11cm . Zapomnialm juz :) a mierzylam w zeszlym tyg.

troche sie nam powyjasnialo i ostatecznie nie jedziemy na pogrzeb ... okazuje sie ze o 14 jest dopiero wyprowadzenie z kap[licy, calosc skonczy sie kolo 17 wiec nie ma szans zebysmy wrocili wykapac agatke a wziac ja na ten deszcz troche sie boje, poza tym 7h w samochodzie to tylko dla niej meczarnia a jechac wczesniej nie ma gdzie bo warunkow do spania tam nie bedzie ...

Zawsze mozesz zamowic przez neta wieniec i przeslac przez kogos.

emwu nie wiem, bałabym się o nóżki i bioderka Danielka :no:
ale może moje obawy są niesłuszne.

no a tak nas gryzlo sumienie ,ze pojechalismy na zakupy da maxa .
Kupilismy krzeselko do karmienia - BabyLo (kremowe) Babylo Alex Highchair - Eurobaby.ie
i Jumperoo z Fisher Price - najlepsza rzecz na swiecie - powiedzial mi max :) Baby Jumpers – Rainforest Jumperoo From Fisher-Price

Potem w albumie wkleje zdjecie i filmik. Jumperoo jest rewelacyjne i to jest wlasnie nowa zabawka - odpowiednia do wieku - bo nad tym sie zastanawialysmy - co teraz kupic naszym dzieciom - polecam.
extra ! miałam mieszane uczucia co do tego typu zabawek ,ale skoro piszesz,ze super to moze i my zakupimy :tak: ;-)

Ostatnia edycja:
emwu nie wiem, bałabym się o nóżki i bioderka Danielka :no:
ale może moje obawy są niesłuszne.
ja mam właśnie takie same obawy....poza tym znajoma rehabilitantka powiedziałą nam,ze dziecko w tym wieku powinno być jeszcze jak najwiecej w pozycji leżącej....fotelik samochodowy -jak najmniej, lezaczek -jak najbardziej rozlozony, noszenie na rekach w pozycji pionowej nie wskazane...chodzi o to aby jak najmniej obciazac kręgosłup...no ,ale jak jest w wszystko w umiarze to chyba nic sie nie stanie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry