Mea ...tak mi przykro......a jeśli chodzi o podróż to ja bym się jednak wybrała z dzieckiem..a karmienie można by trochę przesunąć.....no nie wiem....Droga nie taka najgorsza jak pamiętam ( jeździłam kiedyś do Włoszczowy)...no ale zrobisz jak uważasz..jeszcze raz współczuję.....a ja dzis mam totalnego dola i nie wiem co zrobic ...
mama mi rano zadzwonila ze zmarl moj ulubiony wujek ... polozyl sie wieczorem spac i sie juz ni obudzil ... normalnie co wezme agunie na rece to jej o nim opowiadam i rycze jak dziecko ... byl u nas w lutym, ogladal dzialke i mowil ze nam bedzie kibicowal bo sily juz nie te zeby nam pomagac ...
problem jest taki ze pogrzeb jest w kieleckim w srode o 14 ... wyjazd dla nas na caly dzien, a malej za chiny nie chce z tesciowa zostawic bo sie zwyczajnie w swiecie boje !! /jak ja na godzine zostawie to wracam a dziecko zamiast spac marudne jak nie wiem co ... a zabrac ja to raz ze trudna droga a dwa ze akurat wtedy kiedy jest pogrzeb to ona je, pogoda tez srednia na jeza ... i ie wiem co zrobic, jechac czy nie jechac ... jak nie pojade to mojej mamie bedzie bardzo przykro ...
reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczynki:-)
U nas dzis koszmarna pogoda...Bylysmy z Julcia na dworzu,ale tylko godznke...
Ja od dzis zaczelam diete z mezem i mam nadzieje,ze dam rade do konca....
Kiedys udalo mi sie zgubic ponad 20 kg wiec licze na to iz teraz tez bede miala na tyle silna wole...
Moje dziecie wypilo cala butle mleka i zasnela:-)Zabkow dalej nie widac i nadal mala ciagle sie slini-hihi.
Jutro stuknie jej 4 miesiace-ale szybko zlecialo:-)
Pozdrowionka dla Was mamuski.
Milego popoludnia
Ps.Probowalam dac malej jedzonko ze sloiczka,ale nie za bardzo chciala jesc.Marchewki z ziemniaczkami wcale nie jadla tylko plula a jabluszko troche pomemlala ...
U nas dzis koszmarna pogoda...Bylysmy z Julcia na dworzu,ale tylko godznke...
Ja od dzis zaczelam diete z mezem i mam nadzieje,ze dam rade do konca....
Kiedys udalo mi sie zgubic ponad 20 kg wiec licze na to iz teraz tez bede miala na tyle silna wole...
Moje dziecie wypilo cala butle mleka i zasnela:-)Zabkow dalej nie widac i nadal mala ciagle sie slini-hihi.
Jutro stuknie jej 4 miesiace-ale szybko zlecialo:-)
Pozdrowionka dla Was mamuski.
Milego popoludnia
Ps.Probowalam dac malej jedzonko ze sloiczka,ale nie za bardzo chciala jesc.Marchewki z ziemniaczkami wcale nie jadla tylko plula a jabluszko troche pomemlala ...
kurcze...poszłam w Twoje slady Eliza i tez poczytałam o porwaniach....po prostu MASAKRA..a teraz zaczełam szperać w necie, wpisałam w google 'porawania dzieci' i jestem przerażona...czatuja na nie w marketach,centrach handlowych..wiekszosć historii pewnie i zmyślona ,ale fakt jest faktem ,że psycholi,zboczencow i innych na świecie nie mało....Boże dziewczyny na serio trzeba uważać na te nasze maleństwa...

matka miała dziecko w wózku i tylko się schyliła po coś..... a dziecko zniknęło

D
daffodill
Gość
Daffi nie wiem nic nt hemoroidów. J twierdzi, że ja ich na pewno nie mam a przy korzystaniu z toalety pobolewa zanim wycisnę do końca co nie co;p Ale zakupię to cudo co Mika mi poleciła, mam nadzieję, że pomoże.
no wlasnie mnie boli tylko na samym poczatku pozniej juz nie wiec sama nie wiem co to.. a co mika polecila???? jak ja mam sie dowiedziec czy to hemoroid nie idac do lekarza???? jest taka mozliwosc?? blagam pomozcie... bo tak mysle sobie ze jak mam sie do konca zycia meczyc z oproznianiem to wole nie korzystac z toalety.....
D
daffodill
Gość
Ja się wkurzam bo Mój pojechał do kumpla a ten kolega ma taką żonę, że aż zazdrosna jestem.. ehDurna baba ze mnie, ale ja jak zawsze 'wszystko wiem lepiej' i mimo, że J non stop mówi, że dla niego jestem najładniejsza, najlepsza, to ja se muszę uważać inaczej
![]()
hahah jakbym widziala siebie....
aga6671
Mama Hani i Tomka
no wlasnie mnie boli tylko na samym poczatku pozniej juz nie wiec sama nie wiem co to.. a co mika polecila???? jak ja mam sie dowiedziec czy to hemoroid nie idac do lekarza???? jest taka mozliwosc?? blagam pomozcie... bo tak mysle sobie ze jak mam sie do konca zycia meczyc z oproznianiem to wole nie korzystac z toalety.....
Daffi może kup sobie cokolwiek na hemoroidy w aptece , są maści, czopki...i zobaczysz czy ci pomoże jak nie chcesz iść do lekarza

Ja bym jednak stawiała że to hemoroidy.....też mam po Tomku, raz boli a czasem długo nie, krew też mam czasem ale tylko jak długo nie mogę, hmmmm..nic wycisnąć

A ja się w końcu moge pochwalić...dziś Tomek pierwszy raz przekręcił się sam z plecków na brzuszek..i teraz robi to non stop...właśnie leży na macie i jak pisałam Daffi to potem odwracam się a on już na brzuszku

D
daffodill
Gość
Daffi może kup sobie cokolwiek na hemoroidy w aptece , są maści, czopki...i zobaczysz czy ci pomoże jak nie chcesz iść do lekarza
Ja bym jednak stawiała że to hemoroidy.....też mam po Tomku, raz boli a czasem długo nie, krew też mam czasem ale tylko jak długo nie mogę, hmmmm..nic wycisnąć
A ja się w końcu moge pochwalić...dziś Tomek pierwszy raz przekręcił się sam z plecków na brzuszek..i teraz robi to non stop...właśnie leży na macie i jak pisałam Daffi to potem odwracam się a on już na brzuszku![]()
i tak bedzie juz caly czas..
ja julki nawet przebrac juz nie moge.. przekreca sie na przewijaku i mostek na glwoie robi.. ciagle wygieta i tak mocno sie trzyma ze ruszyc jej nie moge czasem..
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam sie i ja:-)u mnie z rana cieplutko ale teraz przyszedl deszcz.
Julciu, Michałku i Michalinko życze wam Wszystkiego Najlepszego!
Dobrze ze sie wszystko wyjasnilo
bo wiesz moglo sie to naprawde zle skonczyc;-)zdrowiej kobieto bo Julcia potrzebuje zdrowej i silnej mamusi;-)tymbardziej teraz kiedy tatusia w domu nie ma;-)
Dobrze ze Hani jest lepiej:-)
A nie moze z Agacia zostac twoj maz?
Julciu, Michałku i Michalinko życze wam Wszystkiego Najlepszego!
mozliwosc jest bo sie nie zabezpieczamy.... w sumie i przy zabezpieczeniu zaszlam w ciaze...
ale robilam test i wyszla 1 kreseczka nawet fote w albumie dalam.... z tym ze nie wiem co sie dzieje 2 razy plamilam pozniej ten bol w nocy od rana sie rozchulalo wczoraj i mialam tak jakby okres a wieczorem juz nic....
Boze dziewczyny,
zniknelam na chwile bo masakra ze mna byla.. siedze tu z wami pisze sobie i nagle poczulam ze mi mokro! okazalo sie ze dostalam takiego wylewu krwi ze cieklo mi po nogach.. zapackalam wszystko... dywan i to co bylo wkolo.. biegnac do lazienki zostawialam za soba same plamy na podlodze! i brzuch mnie bardzo boli i krzyz takze... do tego teraz sie tak dziwnie czuje... troche mi slabo chwilami nie wiem czy to z powodu tak duzej ilosci utraty krwi.. nie wiem co sie dzieje.. ale po porodzie tak nie krwawilam jak to co teraz sie stalo... zaczynam sie bac... poszlabym do lekarza, ale.... no wlasnie dlaczego u mnie zawzsze musi byc to ale......![]()
Uderzam na szpital!
zobaczymy co mi powiedza!!!!!!!!!
Dobrze ze sie wszystko wyjasnilo

A my mamy super nocke za sobą
Choć skończyła się prędko bo znow wstał przed 6 ale A dał mi posapać i wyniósł Tomka z sypialni
O 20 dałam mu mleko..i musiałam znów dosypać kleiku bo okazało się że dla Tomka smoczek 3+ z TT jest chyba za małyOdkąd przestałam dosypywać kleik i dałam ten smok to strasznie marudził przy piciu...i wczoraj doszłam do wniosku że za wolno mu leci z tego smoka...no i jak dałam ten z powiększoną dziurką i mleko z kleikiem to wtrąbił 180 mleka z 3 miarkami kleiku
I spał do 2.20!!! Potem już tylko przed tą 6 pił cycusia ale juz spać nie chciał
No i z Hanią lepiej..nie kaszle już tak w nocy, widać antybiotyk działa..i co za tym idzie spała całą noc w swoim łóżeczku...nawet rano nie przyszła się "pytulic"![]()
Dobrze ze Hani jest lepiej:-)
a ja dzis mam totalnego dola i nie wiem co zrobic ...
mama mi rano zadzwonila ze zmarl moj ulubiony wujek ... polozyl sie wieczorem spac i sie juz ni obudzil ... normalnie co wezme agunie na rece to jej o nim opowiadam i rycze jak dziecko ... byl u nas w lutym, ogladal dzialke i mowil ze nam bedzie kibicowal bo sily juz nie te zeby nam pomagac ...
problem jest taki ze pogrzeb jest w kieleckim w srode o 14 ... wyjazd dla nas na caly dzien, a malej za chiny nie chce z tesciowa zostawic bo sie zwyczajnie w swiecie boje !! /jak ja na godzine zostawie to wracam a dziecko zamiast spac marudne jak nie wiem co ... a zabrac ja to raz ze trudna droga a dwa ze akurat wtedy kiedy jest pogrzeb to ona je, pogoda tez srednia na jeza ... i ie wiem co zrobic, jechac czy nie jechac ... jak nie pojade to mojej mamie bedzie bardzo przykro ...
A nie moze z Agacia zostac twoj maz?
reklama
ojojoj ja se myślę dziewczyny, że to hemoroidy... gdy byłam w ciąży i mi się zaczęły pojawiać to doktor kazał pic syrop laktuloza-bo najgorsze to brak wyproznienia albo problemy z tym.... a potem to czopki i masc i chyba (odpukac) poszly sobie!!! z tym, ze mi przy porodzie takie wyszly, ze nawet mi je doktor naruszył przy szywaniu krocza :-O
No i przy tym miłym temacie złożę życzenia wszystkim solenizantom!!!!!!
Kurcze tu już 5-cio miesieczniaki swietuja a moja Mela jutro dopiero konczy 4 miechy.... Tosz ja np przy Natalce albo Asicy chodziłam w ciąży jak słonica!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i przy tym miłym temacie złożę życzenia wszystkim solenizantom!!!!!!
Kurcze tu już 5-cio miesieczniaki swietuja a moja Mela jutro dopiero konczy 4 miechy.... Tosz ja np przy Natalce albo Asicy chodziłam w ciąży jak słonica!!!!!!!!!!!!!!!!!