reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Boże dziewczyny,ale miałam straszną noc !:szok: śniło mi się ,że byliśmy w 3kę w pizzerni i nagle zrobiło się jakoś dużo osób i ukradli nam Gabrysie ...jak wyleciałam z tej pizzerni to patrze a tam pełno takich osiłków w czarnych skórach ...zaczeli śmiać mi się w twarz i mówić,że 'twoje dziecko już na narządy zabraliśmy'...Latałam po ulicy i krzyczałam ,ale nikt nie chciał mi pomóc...wszczyscy wiedzieli o co chodzi ,ale każdy udawał,że nic nie wie :szok: ;-( Boże, skąd mi się to wzieło ?????!!!!!!! co za sen koszmarny :( obudziłam się o 4 i nie mogłam już zasnąć...ryczałam do rana ;-(
..a teraz zaczełam szperać w necie, wpisałam w google 'porawania dzieci' i jestem przerażona :szok: ...czatuja na nie w marketach,centrach handlowych..wiekszosć historii pewnie i zmyślona ,ale fakt jest faktem ,że psycholi,zboczencow i innych na świecie nie mało....Boże dziewczyny na serio trzeba uważać na te nasze maleństwa...

patrz a mi sie kiedys snilo ze ukradli mi moja julke jak ja ty pilnowalas..

reklama
Hej dziewczyny jestem spowrotem.....
zadzwonilam po kolege i mnie podrzucil.. jaka masakra.....
zrobili mi usg...
lekarz stwierdzil jedynie uszkodzenie sciany brzucha po lyzeczkowaniu lozyska.. stad bole brzucha....
co do krwotoku to nie widzi nic podejrzanego.... efekt pociazowy jeszcze moze byc.....
pobrali mi krew i nie wiem jakim cudem od razu wyniki mieli... no nie tak od razu bo po godz....mam hemoglobine 7,2g/dl stad oslabienie.. mam brac sorbifer dobrze ze po porodzie mi jeszcze zostal.. no i leukocyty tez sa na minimum......
w razie czego mamdzwonic.
Dobrze, że już wiesz co i jak. To wcinaj żelazo i będzie ok:)

czy ja wiem.... boje sie ze od zelaza dostane zatwardzen a mnie boli przy wyproznianiu...boje sie ze to hemoroid...
a on moze sam zniknac???? czy trzeba go leczyc koniecznie??
Jak jadłam żelazo to też miałam zatwardzenia, fakt. No ale co zrobić jak trzeba brać? Albo najlepiej jedz brokuły, szpinak i barszcze:p

a ja dzis mam totalnego dola i nie wiem co zrobic ...
mama mi rano zadzwonila ze zmarl moj ulubiony wujek ... polozyl sie wieczorem spac i sie juz ni obudzil ... normalnie co wezme agunie na rece to jej o nim opowiadam i rycze jak dziecko ... byl u nas w lutym, ogladal dzialke i mowil ze nam bedzie kibicowal bo sily juz nie te zeby nam pomagac ...
problem jest taki ze pogrzeb jest w kieleckim w srode o 14 ... wyjazd dla nas na caly dzien, a malej za chiny nie chce z tesciowa zostawic bo sie zwyczajnie w swiecie boje !! /jak ja na godzine zostawie to wracam a dziecko zamiast spac marudne jak nie wiem co ... a zabrac ja to raz ze trudna droga a dwa ze akurat wtedy kiedy jest pogrzeb to ona je, pogoda tez srednia na jeza ... i ie wiem co zrobic, jechac czy nie jechac ... jak nie pojade to mojej mamie bedzie bardzo przykro ...

Daffi nie wiem nic nt hemoroidów. J twierdzi, że ja ich na pewno nie mam a przy korzystaniu z toalety pobolewa zanim wycisnę do końca co nie co;p Ale zakupię to cudo co Mika mi poleciła, mam nadzieję, że pomoże.

Mea a nie masz innej zaufanej osoby, której możesz powierzyć opiekę nad Agatką?
Uważam osobiście, że wypada byś na pogrzebie była.

Ja się wkurzam bo Mój pojechał do kumpla a ten kolega ma taką żonę, że aż zazdrosna jestem.. eh:( Durna baba ze mnie, ale ja jak zawsze 'wszystko wiem lepiej' i mimo, że J non stop mówi, że dla niego jestem najładniejsza, najlepsza, to ja se muszę uważać inaczej:p

reklama
Myślę, że Martyniątko ma fazę ząbkowania. Potrafi mieć takie ataki płaczu, że robi się bordowa i tak strasznie płacze, że mam ochotę ryczeć z nią, cała drży wówczas i momentami jakby miała mało powietrza z tego płaczu. Ślinotoki ma bez zmian. W nocy mi śpi ładnie, ale nim wczoraj usnęła to 35min minęło a zawsze raz dwa i spała.

Do góry