reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dziękujemy wszystkim babyboomowym ciociom za życzenia :)

ttttt.jpg
I życzymy dużo zdrówka współjubilatom

reklama
yhm, wykrakałam sobie, Daniel obudził się po 5 minutach od napisania pochwalnego posta :laugh2:
pobawiliśmy się 2 godziny i znowu zasnął, podejrzewam że na krótko ale zawsze coś.
mnie też się okres spóźnia, ale nie martwię się tym bo w sumie dalej karmię cycem.
Daffi, jeszcze trochę i mnie pobijesz z tą hemoglobiną, mój ostatni wynik to 6,9 :confused2: za 2 tygodnie robię morfologię, oby skoczyła.

Juliuszku, Michasiu i Misiu - Wszystkiego Naj Naj

Daffi - ło Matko - to sie porobiło - dbaj o siebie :)

dbam... wlasnie ide polezakowac... u mnie dzien szary i pada wiec tylko spac sie chce......
zapomnialam dodac ze mam poki co zakaz stosowania tampnow:(:(:(:(:(:(
oszaleje chyba......

czesc laseczki:) moje dziecie wlasnie zasnelo.... tfu tfu tfu.. nie chce chwialic ale jakas fajna sie zrobila ostatnio..... tylko jej dziasla dokuczaja i jesc nie chce.... dzis od 3 w nocy zjadla o 8 jakies 40 ml i dopiero przed chwila udalo mi sie wcisnac w nia 90... z reszta ona i tak nie je duzo ... 120 to max co 4-4.5 godz a tylko wieczorek zdarza jej sie zjesc 150.....hm.......

co do @ jqa mialam raz... trwala 3 tyg!!!!!!! a teraz od ponad miesiaca- w zasadzie niedlugo bedzie 2 miesiace i cisza,,,,, tylko mnie brzuch jak na @ boli przez ostatnich kilka dni........w ciazy raczej nie jestem:) z reszta jakos na seks ochoty brak... a czasem i czasu:)

Witam się!
Wszystkiego naj dla Julka, Michałka i Michalinki!
Jakoś przez ostatnie dni ograniczyłam się tylko do nadrabiania:(
Jak mi szkoda, że weekend już się kończy a tak fajnie było posiedzieć z mężem. Wczoraj byliśmy u moich rodziców, no i niestety Ala nadal nie lubi innych miejsc poza swoim domkiem. Dopiero jak nam prawie dwie godziny pospała na dworze, to śmiała się do wszystkich i nie zwracała uwagi, że nie jest u siebie. Wierzę, że się przyzwyczai, bo nie chcę być z nią uziemiona.
Daffi przeraziłaś mnie, ale dobrze, że to nic poważnego. Kochana dbaj o siebie!
kopciuszku ja zawsze czytam Twoje posty i bardzo cenię rady, które dajesz.
mataka a mi się kojarzy, że chyba mieszkamy blisko siebie:)
A u nas pada i spacer będzie chyba na balkonie.

tak kochana... ty mieszkasz chyba na obywatelskiej lub w okolicaach jak dobrze pamietam a ja na czechowie na paderewskiego:) czesto sie przemieszczam wlasnie w twoja strone.... zwlaszcza jak mnie potrzeba do apteki zagoni,,,,:(

reklama
A co do okresu to ja go nie mam już ponad rok:) Zanim dostałam po porodzie to zaczęłam brać azalię, a przy tych tabletkach nie robi się przerw między opakowaniami. Naprawdę już nie pamiętam jak to jest:) No i chwilowo nie narzekam z tego powodu! U mnie tabsy nie wpłynęły na libido, ochota jest, ale często czas i zmęczenie wygrywają.

Do góry