reklama
Chérie
Mama Danielka
yhm, wykrakałam sobie, Daniel obudził się po 5 minutach od napisania pochwalnego posta 
pobawiliśmy się 2 godziny i znowu zasnął, podejrzewam że na krótko ale zawsze coś.
mnie też się okres spóźnia, ale nie martwię się tym bo w sumie dalej karmię cycem.
Daffi, jeszcze trochę i mnie pobijesz z tą hemoglobiną, mój ostatni wynik to 6,9
za 2 tygodnie robię morfologię, oby skoczyła.

pobawiliśmy się 2 godziny i znowu zasnął, podejrzewam że na krótko ale zawsze coś.
mnie też się okres spóźnia, ale nie martwię się tym bo w sumie dalej karmię cycem.
Daffi, jeszcze trochę i mnie pobijesz z tą hemoglobiną, mój ostatni wynik to 6,9

D
daffodill
Gość
Juliuszku, Michasiu i Misiu - Wszystkiego Naj Naj
Daffi - ło Matko - to sie porobiło - dbaj o siebie![]()
dbam... wlasnie ide polezakowac... u mnie dzien szary i pada wiec tylko spac sie chce......
zapomnialam dodac ze mam poki co zakaz stosowania tampnow
oszaleje chyba......
Jubilat dziękuje i idzie spać;P
]I życzymy dużo zdrówka współjubilatom
Dziekujemy za życzonkaJuliuszku, Michasiu i Misiu - Wszystkiego Naj Naj
czesc laseczki
moje dziecie wlasnie zasnelo.... tfu tfu tfu.. nie chce chwialic ale jakas fajna sie zrobila ostatnio..... tylko jej dziasla dokuczaja i jesc nie chce.... dzis od 3 w nocy zjadla o 8 jakies 40 ml i dopiero przed chwila udalo mi sie wcisnac w nia 90... z reszta ona i tak nie je duzo ... 120 to max co 4-4.5 godz a tylko wieczorek zdarza jej sie zjesc 150.....hm.......
co do @ jqa mialam raz... trwala 3 tyg!!!!!!! a teraz od ponad miesiaca- w zasadzie niedlugo bedzie 2 miesiace i cisza,,,,, tylko mnie brzuch jak na @ boli przez ostatnich kilka dni........w ciazy raczej nie jestem
z reszta jakos na seks ochoty brak... a czasem i czasu
co do @ jqa mialam raz... trwala 3 tyg!!!!!!! a teraz od ponad miesiaca- w zasadzie niedlugo bedzie 2 miesiace i cisza,,,,, tylko mnie brzuch jak na @ boli przez ostatnich kilka dni........w ciazy raczej nie jestem
Witam się!
Wszystkiego naj dla Julka, Michałka i Michalinki!
Jakoś przez ostatnie dni ograniczyłam się tylko do nadrabiania
Jak mi szkoda, że weekend już się kończy a tak fajnie było posiedzieć z mężem. Wczoraj byliśmy u moich rodziców, no i niestety Ala nadal nie lubi innych miejsc poza swoim domkiem. Dopiero jak nam prawie dwie godziny pospała na dworze, to śmiała się do wszystkich i nie zwracała uwagi, że nie jest u siebie. Wierzę, że się przyzwyczai, bo nie chcę być z nią uziemiona.
Daffi przeraziłaś mnie, ale dobrze, że to nic poważnego. Kochana dbaj o siebie!
kopciuszku ja zawsze czytam Twoje posty i bardzo cenię rady, które dajesz.
mataka a mi się kojarzy, że chyba mieszkamy blisko siebie
A u nas pada i spacer będzie chyba na balkonie.
Wszystkiego naj dla Julka, Michałka i Michalinki!
Jakoś przez ostatnie dni ograniczyłam się tylko do nadrabiania
Jak mi szkoda, że weekend już się kończy a tak fajnie było posiedzieć z mężem. Wczoraj byliśmy u moich rodziców, no i niestety Ala nadal nie lubi innych miejsc poza swoim domkiem. Dopiero jak nam prawie dwie godziny pospała na dworze, to śmiała się do wszystkich i nie zwracała uwagi, że nie jest u siebie. Wierzę, że się przyzwyczai, bo nie chcę być z nią uziemiona.
Daffi przeraziłaś mnie, ale dobrze, że to nic poważnego. Kochana dbaj o siebie!
kopciuszku ja zawsze czytam Twoje posty i bardzo cenię rady, które dajesz.
mataka a mi się kojarzy, że chyba mieszkamy blisko siebie
A u nas pada i spacer będzie chyba na balkonie.
tak kochana... ty mieszkasz chyba na obywatelskiej lub w okolicaach jak dobrze pamietam a ja na czechowie na paderewskiego
czesto sie przemieszczam wlasnie w twoja strone.... zwlaszcza jak mnie potrzeba do apteki zagoni,,,,
reklama
A co do okresu to ja go nie mam już ponad rok
Zanim dostałam po porodzie to zaczęłam brać azalię, a przy tych tabletkach nie robi się przerw między opakowaniami. Naprawdę już nie pamiętam jak to jest
No i chwilowo nie narzekam z tego powodu! U mnie tabsy nie wpłynęły na libido, ochota jest, ale często czas i zmęczenie wygrywają.