NeSSi
Moderatorka
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nessi jakie newsy od rana
szok jestem przerazona ta mama co karmi 5 latka.... kiedys juz wspominalam ze moja tesciowa mojego meza karmila do 3 roku zycia takze..... dla mnie to przesada no ale coz...
co do 2 macic to ja w sumie nawet nie slyszlaam o tym ze tak moze byc.... hmmm coz za przypadek... ja sobie tego lekko nie wyobrazam.....
Ja Wam do coffe przynoszę praskę
Czy śpiący mężczyzna naprawdę nie słyszy płaczu dziecka w nocy? - FIGA
Miałam to samo. Mogłabyś się w albumnie pochwalić pokoikiem Gabrysi bo na pewno ślicznyfajnie tak wspomnieć..ja jakoś cały dzień o tym myślę i się wzruszam...a dziś złożyliśmy nowe łóżeczko i szafe dla Gabrysi.. schowałam do torby za małe ubranka, wstawiłam kołyskę do wyniesienia ...i się poryczałam,że już pewien etap za nami ...
Ale to sie da szybko nadrobićheheeheh dobrze ze u mnie to nieprawda.. moj maz zawsze slyszy julke i wstaje do niej by dac jej tego smoka za to ja udaje zespie zeby tylko on wstal
praska fajna tylko szkoda ze kawki nie mam..odkad meza nie ma zapominam o sobie jestem pochlonieta myslami o nim!!!!
najlepsze za to sa komenatrze ludzi do tego artykulu![]()
tak :-) czasami też może pojawiać krew. Ja też nigdy nie miałam, a teraz po ciąży się pojawiły :-) i też miałam tylko sam ból... aha, te czopki co ci napisałam nazwę, to są na wszelkie żylaki, hemoroidy i inne cuda odbytnicze i są ziołowe ;-) mnie pomogły bardzo szybkoMika o ludu ja nigdy nie miałam hemoroidówTo się tak objawia, że boli przy oddawaniu kału?
A z innej beczki to na styczniówkach jest mama chłopca który ma niecałe 5 miesięcy i jest w ciąży znowu tylko że z trojaczkami
Witam sie i ja , ja od porodu miewam ale małe pomaga posterisan. U nas nocka spokojna z jedna pobudka a rano pospalismy do 7.30 więc się wyspałam.:-)tak :-) czasami też może pojawiać krew. Ja też nigdy nie miałam, a teraz po ciąży się pojawiły :-) i też miałam tylko sam ból... aha, te czopki co ci napisałam nazwę, to są na wszelkie żylaki, hemoroidy i inne cuda odbytnicze i są ziołowe ;-) mnie pomogły bardzo szybko
![]()
Lachony, czy Wy też na tabsach macie libido poniżej zera??![]()