reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
nessi jakie newsy od rana:)
szok jestem przerazona ta mama co karmi 5 latka.... kiedys juz wspominalam ze moja tesciowa mojego meza karmila do 3 roku zycia takze..... dla mnie to przesada no ale coz...
co do 2 macic to ja w sumie nawet nie slyszlaam o tym ze tak moze byc.... hmmm coz za przypadek... ja sobie tego lekko nie wyobrazam.....

Ja Wam do coffe przynoszę praskę ;)

http://www.figa.pl/Czy-spiacy-mezczyzna-naprawde-nie-slyszy-placzu-dziecka-w-nocy-a440

Ostatnia edycja:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
:) fajnie tak wspomnieć..ja jakoś cały dzień o tym myślę i się wzruszam...a dziś złożyliśmy nowe łóżeczko i szafe dla Gabrysi.. schowałam do torby za małe ubranka, wstawiłam kołyskę do wyniesienia ...i się poryczałam,że już pewien etap za nami ...
Miałam to samo. Mogłabyś się w albumnie pochwalić pokoikiem Gabrysi bo na pewno śliczny:)
No dobra, pochwalę się, mamy zębisko:-D Już takie gryzące, prawdziwe zębisko. A drugie tuż obok jest w drodze. Noc co prawda niezbyt udana ale da się żyć. Jeszcze nie przyzwyczaiłam się do cłonocnego spania więc te 2 pobudki w jedną a druga to mała różnica.
Wysypka powolutku ale schodzi- ja przy okazji ważę 54kg- czyli już mniej niż przed ciążą.
Z nowośći to moja młoda ostatnio siada sobie z leżenia na plecach:szok:Nie daje rady się co prawda utrzymać bo się telepie na boki ale usiąść usiądzie. I to od razu jak tylko otworzy oczy- z czego mamy niezły ubaw. Wstaje i siup do góry a potem bum na boczek:-D
Lachony, czy Wy też na tabsach macie libido poniżej zera??:zawstydzona/y:

heheeheh dobrze ze u mnie to nieprawda.. moj maz zawsze slyszy julke i wstaje do niej by dac jej tego smoka za to ja udaje zespie zeby tylko on wstal:):):):)
praska fajna tylko szkoda ze kawki nie mam..odkad meza nie ma zapominam o sobie jestem pochlonieta myslami o nim!!!!
najlepsze za to sa komenatrze ludzi do tego artykulu:):):):)
Ale to sie da szybko nadrobić;) Ja ostatnio aż za dużo kawy pije ale herbaty nie moge a lubie cos ciepłego- z napojów została mi woda, kawa i sok jabłkowy

Mika o ludu ja nigdy nie miałam hemoroidów:p To się tak objawia, że boli przy oddawaniu kału?
tak :-) czasami też może pojawiać krew. Ja też nigdy nie miałam, a teraz po ciąży się pojawiły :-) i też miałam tylko sam ból... aha, te czopki co ci napisałam nazwę, to są na wszelkie żylaki, hemoroidy i inne cuda odbytnicze i są ziołowe ;-) mnie pomogły bardzo szybko

A z innej beczki to na styczniówkach jest mama chłopca który ma niecałe 5 miesięcy i jest w ciąży znowu tylko że z trojaczkami :szok:
:szok:

tak :-) czasami też może pojawiać krew. Ja też nigdy nie miałam, a teraz po ciąży się pojawiły :-) i też miałam tylko sam ból... aha, te czopki co ci napisałam nazwę, to są na wszelkie żylaki, hemoroidy i inne cuda odbytnicze i są ziołowe ;-) mnie pomogły bardzo szybko
:szok:
Witam sie i ja , ja od porodu miewam ale małe pomaga posterisan. U nas nocka spokojna z jedna pobudka a rano pospalismy do 7.30 więc się wyspałam.:-)

reklama
czesc laseczki,,, ja tylko na chwile-orzypomniec sie zebyscie o mnie nie zapomnialy:):-) zaraz trzeba bedzie na dworek uciekac poki cieplutko:)... weekend leci jak szalony-pogrillowalismy - nawet mala na jedna noc u babci zostawilismy i u znakomych bylismy. dziwnie sie czulam,,,, i ciagle o niej myslalam:) nawet mi sie snila:eek: no juz uzaleznienie:)

dietuje sobie dalej na spokojnie.... udalo mi sie schudnac 4 kg:) wiec juz nie jest zle... jeszcze ze 4 i bedzie git:)... ok uciekam zbierac siebie i meza ... no i dziecie:) po pozniej ponoc ma padac:no::angry:

Do góry