Kasiuch to powodzenia na maturze Twojemu życzymy![]()
Gabrysia również ma zapalenie oskrzeli. Leczone najpierw zinatem bez poprawy przez 10 dni .Dostaliśmy skierowanie do szpitala gdzie stwierdzili ,że jest w za dobrym stanie ,żeby ją zostawić.Odstawili antybiotyk i przpisali nebulizacje z berodualu i pulmicortu.Kupiłam nebulizator -inhalator i jej robię ale w maseczce wyprawia takie cyrki ,że robię jej bez .Czy w szpitalu robili bez masek? I z czego?
georgina nie wiem czy ci ktoś odpisał, ale wydaje mi się że masz hemoroidy bo umnie się one właśnie taak objawiały jak u ciebie ;-) i zakupiłam sobie czopki Hemorol i po 3 dniach nie było śladu po nich ;-)
kasiuch oo to twój K. młodziutki :-) i widze że nie miałaś ciekawie :-( współczuje tych chorób i szpitala :-( że się tak dzieciątko musiało nacierpieć. I ty też pewnie wykończona chodziłaśno i trzymam kciuki za zdaną mature!![]()
myśle że wszędzie nie ma porównania dom a mieszkanie ;-) raczej wszędzie mieszkania wyjdą sporo sporo droższe niż dom :-) u nas kupienie mieszkania 30 paro metrowego równa się z wybudowaniem domku 90-100m2 :-)
dziekuje dziewczyny, jestescie kochane,zauważyłam, że teraz Huggisy są w promocji w super pharm GAZETKA SP: MAJ
w poprzednim miesiącu też były w takiej cenie w promocji :-)
Misio- hm...z zinatu chyba mial i z mucosolvanu na pewno, nie nie bylo opcji inhalacji bez masek
wogole to zmienilismy Olkowi mleko na NAN ale mu nie smakuje