mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
prawie pierwsza w nocy a tu tyle lasek, mamuśki co Wy tutaj robicie jak nigdy:-)
ja czekam az sie skonczy pranie prac ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prawie pierwsza w nocy a tu tyle lasek, mamuśki co Wy tutaj robicie jak nigdy:-)
ja się strasznie wkurzyłam, aż się cała trzęsę, wpadłam do was coby zapomnieć i się wyluzować, ale znowu zaczynam się nakręcać jak sobie przypomniałam o tym zdarzeniu- opowiem wam jak ochłonę- tak naprawdę nic strasznego się nie stało- w skrócie pożarłam się z moją koleżanką, bo zadzwoniła ze skargą na mojego miśka, że uderzył jej córeczkę w twarz a ta ( strasznie wredne dziecko- zadufane w sobie) wcześniej 3 razy uderzyło mojego syna skakanką- ale dla niej to pryszcz, bo przecież misiek uderzył w twarz, a tak między bogiem a prawdą jaka jest różnica, między uderzeniem w twarz a uderzeniem skakanką?- dla dziecka żadne- a ta darła na mnie mordę
wkurzona jestem na michała, że dał się sprowokować, kazałam mu omijać ją wielkim łukiem, a ta za nim latała, lała skakanką i się z koleżankami naśmiewała
oczywiście mamusia wierzy swojej durnej córeczce![]()
Kochane, idę spać,1.00 wydaje mi się, że to małe przegięcie
mea- widzę, że odpowiednio wykorzystujesz święto pracy:-) ja dzisiaj pięć pralek trzasnęłam, a co tam, wykorzystałam piękną słoneczną pogodę- kto wie kiedy będzie następnym razem
a skad ty sloneczna pogode wytrzasnelas ???
wiesz ja sobie pralke musze rezerwowac bo mi tesciowa nie pozwala prac w innych godzinach jak miedzy 13 a 15 albo w nocy ...
jest jeszcze kilka innych zwyczajó i tam właśnie za 80 tyś można z 2 lata temu kupić domek ( nie ruderę) z ogrodem- co polacy skrzętnie wykorzystalipiękna słoneczna pogoda była w szczecinie:-)
a tak poza tym to myślałam, ze mieszkasz w Rybniku??? U nas w Niemczech zaraz za granicą mieszka bardzo dużo polaków i tam są takie zwyczaje, że między 13-15 nie można kosić trawy - starzy niemcy mają poobiednią drzemkę, a w piątek koniecznie trzeba sprzątnąć obejście, bez znaczenia czy masz inne plany czy nie, no i oczywiście raz w tygodniu skosić trawnik, ale nie w weekend
piękna słoneczna pogoda była w szczecinie:-)
a tak poza tym to myślałam, ze mieszkasz w Rybniku??? U nas w Niemczech zaraz za granicą mieszka bardzo dużo polaków i tam są takie zwyczaje, że między 13-15 nie można kosić trawy - starzy niemcy mają poobiednią drzemkę, a w piątek koniecznie trzeba sprzątnąć obejście, bez znaczenia czy masz inne plany czy nie, no i oczywiście raz w tygodniu skosić trawnik, ale nie w weekend
dobrej nocypranie powieszone i ide spac ...
pomiedzy 13 a 15 jest tania taryfa pradu !!!
a te poniemieckie nawyki tu slazakom zostaly i doprowadza mnie to do szalu ... jak sobie w czwartek porzadek zrobie to mi sie tesciowa w sobote pyta czemu nie sprzatam ... jak jej mowie ze mam posprzatane to slysze "sprzata sie w sobote" ... a kij jej w zad ... ja sprzatam jak mam brudno , jak mam potrzebe /goscie/ lub jak mam ochote ... a nie jak jest sobota !!!
piękna słoneczna pogoda była w szczecinie:-)