reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja się strasznie wkurzyłam, aż się cała trzęsę, wpadłam do was coby zapomnieć i się wyluzować, ale znowu zaczynam się nakręcać jak sobie przypomniałam o tym zdarzeniu- opowiem wam jak ochłonę- tak naprawdę nic strasznego się nie stało- w skrócie pożarłam się z moją koleżanką, bo zadzwoniła ze skargą na mojego miśka, że uderzył jej córeczkę w twarz a ta ( strasznie wredne dziecko- zadufane w sobie) wcześniej 3 razy uderzyło mojego syna skakanką- ale dla niej to pryszcz, bo przecież misiek uderzył w twarz, a tak między bogiem a prawdą jaka jest różnica, między uderzeniem w twarz a uderzeniem skakanką?- dla dziecka żadne- a ta darła na mnie mordę:angry::angry::angry:
wkurzona jestem na michała, że dał się sprowokować, kazałam mu omijać ją wielkim łukiem, a ta za nim latała, lała skakanką i się z koleżankami naśmiewała:angry::angry::angry:

oczywiście mamusia wierzy swojej durnej córeczce:angry::angry::angry:

moja mama /znakomity pedagog/ zawsze mowila ze poki nie leje sie krew to miedzy bijace sie dzieci nie ma co wtykac nosa ... poradza sobie same ... a jak dorosli sie zaczynaja wpitalac to zaczynaja sie problemy ...

Kochane, idę spać,1.00 wydaje mi się, że to małe przegięcie

mea- widzę, że odpowiednio wykorzystujesz święto pracy:-) ja dzisiaj pięć pralek trzasnęłam, a co tam, wykorzystałam piękną słoneczną pogodę- kto wie kiedy będzie następnym razem

Kochane, idę spać,1.00 wydaje mi się, że to małe przegięcie

mea- widzę, że odpowiednio wykorzystujesz święto pracy:-) ja dzisiaj pięć pralek trzasnęłam, a co tam, wykorzystałam piękną słoneczną pogodę- kto wie kiedy będzie następnym razem

a skad ty sloneczna pogode wytrzasnelas ???

wiesz ja sobie pralke musze rezerwowac bo mi tesciowa nie pozwala prac w innych godzinach jak miedzy 13 a 15 albo w nocy ...

a skad ty sloneczna pogode wytrzasnelas ???

wiesz ja sobie pralke musze rezerwowac bo mi tesciowa nie pozwala prac w innych godzinach jak miedzy 13 a 15 albo w nocy ...

piękna słoneczna pogoda była w szczecinie:-)

a tak poza tym to myślałam, ze mieszkasz w Rybniku??? U nas w Niemczech zaraz za granicą mieszka bardzo dużo polaków i tam są takie zwyczaje, że między 13-15 nie można kosić trawy - starzy niemcy mają poobiednią drzemkę, a w piątek koniecznie trzeba sprzątnąć obejście, bez znaczenia czy masz inne plany czy nie, no i oczywiście raz w tygodniu skosić trawnik, ale nie w weekend

a tak poza tym to myślałam, ze mieszkasz w Rybniku??? U nas w Niemczech zaraz za granicą mieszka bardzo dużo polaków i tam są takie zwyczaje, że między 13-15 nie można kosić trawy - starzy niemcy mają poobiednią drzemkę, a w piątek koniecznie trzeba sprzątnąć obejście, bez znaczenia czy masz inne plany czy nie, no i oczywiście raz w tygodniu skosić trawnik, ale nie w weekend
jest jeszcze kilka innych zwyczajó i tam właśnie za 80 tyś można z 2 lata temu kupić domek ( nie ruderę) z ogrodem- co polacy skrzętnie wykorzystali

pranie powieszone i ide spac ...

pomiedzy 13 a 15 jest tania taryfa pradu !!!

a te poniemieckie nawyki tu slazakom zostaly i doprowadza mnie to do szalu ... jak sobie w czwartek porzadek zrobie to mi sie tesciowa w sobote pyta czemu nie sprzatam ... jak jej mowie ze mam posprzatane to slysze "sprzata sie w sobote" ... a kij jej w zad ... ja sprzatam jak mam brudno , jak mam potrzebe /goscie/ lub jak mam ochote ... a nie jak jest sobota !!!

pranie powieszone i ide spac ...

pomiedzy 13 a 15 jest tania taryfa pradu !!!

a te poniemieckie nawyki tu slazakom zostaly i doprowadza mnie to do szalu ... jak sobie w czwartek porzadek zrobie to mi sie tesciowa w sobote pyta czemu nie sprzatam ... jak jej mowie ze mam posprzatane to slysze "sprzata sie w sobote" ... a kij jej w zad ... ja sprzatam jak mam brudno , jak mam potrzebe /goscie/ lub jak mam ochote ... a nie jak jest sobota !!!
dobrej nocy

i podobno po 22 nie można w ubikacji wody spuszczać już...bo zakłóca to ciszę nocną??
no co kraj to obyczaj...

dobranoc Mamuśki:)

reklama
witam sie i ja po zmordowanej nocy!!!!!!!
masakra jak mnie w nocy brzuch bolał i jakie krzyzowe bole mailam! Myslalam ze rodze tylko nie wiedzialam co!!!!!!
jakies krwawienie sie pojaiwa ale jest to plamienie w sumie od nocy do teraz 1 pllamka jakies dziwne to wszystko ale widze przynajmniej ze cs tam sie dzieje w srodku skoro takie cyrki sa... wstalam 2ominut po polnocy i spac nie moglam a moje dziecie wlasnie wstalo na jedzonko i co? juz spac nie poszla jak zawsze... wyczula sobie dzien... a ja tak chcialam jeszcze z godzinke sie zdrzemnac!

Maggie_f tej mamie trojaczkow troche wspolczuje i troche zazdroszcze:):):):)

Do góry