reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
echhhhhh
u mnie dziś podobnie ..łezka się zakręciła..Postanowiliśµy sprzedać część ubranek po Juliuszku ale normalnie segreguję ,segreguję i nie mogę się ich tak po prostu pozbyć!!!
strasznie sentymentalna kobita ze mnie.....no i co oczywiście co kilka dni oglądam zdjęcia Młodego od urodzenia...
Za małe ubranka dajemy Natalii, Chrzestnej Małej bo ma we wrześniu urodzić dzidziusia:) Na razie dostaje unisex ubranka bo płci jeszcze nie znamy. Jak będzie dziewuszka to i sukienczyny pójdą do niej:)

Nie koniecznie musi byc krew:no:ale rzeczywiscie moga to byc hemorojdy lub zylaki odbytu:tak:

A kapiel w kabinie....CUDOWNA:-D:-D:-Dnie ma jak to sie umyc po 3 tygodniach u siebie w łazience:-D:-D:-Djesli ktoras chce wytestowac to zapraszam:tak:;-)
Ja chętnie, ja chętnie, skoro 22 zarezerwowana przez Georginę, to ja na 23 :-)

:) fajnie tak wspomnieć..ja jakoś cały dzień o tym myślę i się wzruszam...a dziś złożyliśmy nowe łóżeczko i szafe dla Gabrysi.. schowałam do torby za małe ubranka, wstawiłam kołyskę do wyniesienia ...i się poryczałam,że już pewien etap za nami ...

hehe, ja już 2 worki ubrań wywiozłam (1 - rozmiar 56-62, 2 - rozmiar 68 i do tego rożki, kombinezony i ciepłe zimowe kurtki i czapki ) :) ale przy pierwszym też mi łezka się zakręciła w oku :) No i ostatnio oglądałam filmy kręcone jak Lolek miał 4-5 dni, ale się wzruszyłam!

laski kupiłam soczewki i co ... oczy mnie bolą tzn. czuje soczewki na oku jak mrugam powieką normalnie przeszkadza mi ... nie wiem co myslec :/ to kwestia przyzwyczajenia czy nie powinno tak byc >

laski kupiłam soczewki i co ... oczy mnie bolą tzn. czuje soczewki na oku jak mrugam powieką normalnie przeszkadza mi ... nie wiem co myslec :/ to kwestia przyzwyczajenia czy nie powinno tak byc >
No w sumie nie powinno być. Ja jak kupiłam soczewki we wrześniu po raz pierwszy to od razu było wsjo OK. Oko się przyzwyczaiło bardzo szybko. Może Ci się polepszy do jutra a jak nie to zgłoś to optykowi koniecznie. Może Twoje oczy potrzebują troszkę więcej czasu na przyzwyczajenie.

reklama
no tak ale ja je kupilam w lutym nosilam je chyba juz z 10 razy i nic ... nie nosze codziennie tylko okazjonalnie ale za kazdym razem "czuje" je na oku :/ chyba jednak będę musiala wymienic :/

Do góry