reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Kopciuszku czytamy jak najbardziej:) Jak fajne relacja będą to tam wpadnę się zrelaksować ahaha:)

Mam pytanie.

Czy dziecko w wieku 5 miesięcy może nie pić mleka modyf. tylko być np na kaszce na mleku modyfikowanym? Plus deserki, zupki, soczki.

Mika
wyczytałam, że jak ma się hemoroidy to się też krwawi troszkę, u mnie tego nie ma. U mnie tylko mały ból przy oddawaniu kału..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
chociaz nie wiem czy wogole kogos to interesuje:eek:mam ostatnio takie wrazenie ze pisze i nikt tego nie widzi:-:)sorry:

Czytają czytaja i się interesują! Ja za Twe cenne rady podziękowałam pod Twoimi postami ale przyznaję się bez bicia oststnio sama mało komentowałam bo Julek dał mi trochę powodów do zmarwień...ech no nic czekamy na relację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kopciuszku czytamy jak najbardziej:) Jak fajne relacja będą to tam wpadnę się zrelaksować ahaha:)

Mam pytanie.

Czy dziecko w wieku 5 miesięcy może nie pić mleka modyf. tylko być np na kaszce na mleku modyfikowanym? Plus deserki, zupki, soczki.

.

wiesz co ,ze nie wiem....a planujesz zaprzestać podawania butli?? Ale mysle,że to za wcześnie

Mam pytanie.

Mika
wyczytałam, że jak ma się hemoroidy to się też krwawi troszkę, u mnie tego nie ma. U mnie tylko mały ból przy oddawaniu kału..
Nie koniecznie musi byc krew:no:ale rzeczywiscie moga to byc hemorojdy lub zylaki odbytu:tak:

A kapiel w kabinie....CUDOWNA:-D:-D:-Dnie ma jak to sie umyc po 3 tygodniach u siebie w łazience:-D:-D:-Djesli ktoras chce wytestowac to zapraszam:tak:;-)

u mnie przedwczoraj minela rocznica robiewnbia testu ktory wyszedl pozytywnie....
a wczoraj minela rocznica potwierdzenia ciazy przez lekarza:):):):)
:) fajnie tak wspomnieć..ja jakoś cały dzień o tym myślę i się wzruszam...a dziś złożyliśmy nowe łóżeczko i szafe dla Gabrysi.. schowałam do torby za małe ubranka, wstawiłam kołyskę do wyniesienia ...i się poryczałam,że już pewien etap za nami ...

reklama
:) fajnie tak wspomnieć..ja jakoś cały dzień o tym myślę i się wzruszam...a dziś złożyliśmy nowe łóżeczko i szafe dla Gabrysi.. schowałam do torby za małe ubranka, wstawiłam kołyskę do wyniesienia i ze wzruszenia się poryczałam,że już pewien etap za nami ...
echhhhhh
u mnie dziś podobnie ..łezka się zakręciła..Postanowiliśµy sprzedać część ubranek po Juliuszku ale normalnie segreguję ,segreguję i nie mogę się ich tak po prostu pozbyć!!!
strasznie sentymentalna kobita ze mnie.....no i co oczywiście co kilka dni oglądam zdjęcia Młodego od urodzenia...

Do góry